|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujmo rabim pomoč!!!!
27.11.2007 8:36:05   
Anonimen
Prosim ,če mi kdo pove ali je to grozilno pismo:Oziroma bom napisala samo del tega.Lepo prosim za vaša mnenja.   user posted image        Kolikokrat mi rečeš pejt,samo kam boš pa šla??? Končno sem se pozanimala ,čisto o vsem.Po toliko letih vem kaj hočem.Če ne gre drugače,bomo pa tako.Sicer bo hudo za vse nas,ampak če se res ne da nič spremeniti,je pa že čas ,da gremo v drugo smer.In to ko praviš ,kam bomo pa šli...,se da marsikaj,samo če se pozanimaš.In ni res da vzamejo otroke,če nimaš prihodkov.Sicer ne bomo tako razkošno živeli,ampak saj si lahko tudi z manj srečen,se ti ne zdi???Res po velikem razmišljanju sem prišla do tega.Sedaj pa ti povej kako naprej.    A je to za vas grozilnouser posted image   hvala ,ker ste me brali in nudili pomoč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujmo rabim pomoč!!!!
27.11.2007 8:39:46   
Marogica
Koliko se da iz tvojega posta razbrati je bolj poslovilno pismo z obrazložitvijo. Je pa res, da nisi napisala vsega, tako, da lahko stavki,vzeti iz konteksta pomenijo čisto nekaj drugega....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 8:42:55   
Anonimen
Ko sem to prebrala imam občutek, da je to kot poslovilno.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 8:43:13   
Taula
Meni ni grozilno...samo kot je rekla predhodnica....je samo izsek pisma. Gledati je treba celoto.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 8:46:44   
maruškaŠ
Ne, ni - sej ni nikjer zapisana nobena grožnja za ogrožanje varnosti drugega.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 8:47:47   
*alja*
Ne zgleda grozilno user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 8:47:56   
lelaval
Napiši še kak stavek več s pisma - predvidevam, da je še kak. Po tem sodeč ni grozilno pismo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 8:49:45   
malecka
Ja to je bolj poslovilno pismo, neke obupane ženske...

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 8:49:54   
Anonimen
Bom dodalauser posted image :        Ampak glede na vse,da te boli k
.,da ti je vseeno,ne verjamem ,da boš sploh kaj razmišljal!Škoda da je šla še ena družina narazen,ker je nekdo trmast in misli da je vse tako kot reče.Pa ni verjemi ,da ni.Prosim ,da razmisliš,in če se ti da ,da se o tem pogovoriva kot civilizirana človeka ,brez drtja. to je še dodatek ,in to je to.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 8:53:47   
Anonimen
Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi.Sicer bi pa ti najbolje pomagal odvetnik.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 9:01:02   
lelaval
Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi

Bi rekla isto. Grozilno pismo pa ni, ker prosi, da se na lep način pogovorita.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 9:05:10   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi

Bi rekla isto. Grozilno pismo pa ni, ker prosi, da se na lep način pogovorita.

Točno to!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 9:05:17   
srki
Meni nič ne deluje, da bi bilo grozilno. Pa je avtorica pisma sploh prepirčana, da ga bo tisti, kateremu je namenjen, sploh preblal? Ali je vse pisanje brez veze?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 9:09:31   
Anonimen
Ga je prebral,in se s tem počuti ogroženega ,da mu bom vzela otroke...user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2007 9:15:25   
srki
Verjetno je samo razburjen, besen in vse vidi kontra, ne kot vidiš situacijo ti, ampak samo negativno. Poskušajta na lep način, na štiri oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2007 9:22:46   
Anonimen
Napisala se ga zato ,ker se z njim ne da pogovarjati brez drtja.Zato sem pa pisala ,da bi mu mogoče moje besede ,prišle do živega.Ker če se pogovarjava o teh stvareh ,sem vedno jaz kriva in usrana za vse.Aja ,pa še rekel je ,da bo to potrdil vsak odvetnik ,da je grozilno pismo.user posted image user posted image Meni se ne zdi no,ampak če se greva grdo igrico ,ali lahko to kakorkoli uporabi proti meni.user posted image user posted image ,.Moj namen ni bil takšen,ampak res še zadnji klic ,da nekaj spremeniva ,kot je ena rekla.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2007 9:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Napisala se ga zato ,ker se z njim ne da pogovarjati brez drtja.Zato sem pa pisala ,da bi mu mogoče moje besede ,prišle do živega.Ker če se pogovarjava o teh stvareh ,sem vedno jaz kriva in usrana za vse.Aja ,pa še rekel je ,da bo to potrdil vsak odvetnik ,da je grozilno pismo.user posted image user posted image Meni se ne zdi no,ampak če se greva grdo igrico ,ali lahko to kakorkoli uporabi proti meni.user posted image user posted image ,.Moj namen ni bil takšen,ampak res še zadnji klic ,da nekaj spremeniva ,kot je ena rekla.

Ma kaj mu sploh pišeš pisma, če še njih izkorišča proti tebi. Pol že veš, da ne želi nič spremenit ali izboljšat. Pa reči, da nisi tak neumna, da bi komu v pismu grozila in da bi kaj takega prej storila v faco, je večji filing. Kr reči mu to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2007 9:50:47   
Anonimen
Zame to pismo ni grozilno ampak prej ena normalna razlaga.....glavo pokonci in pogumno naprej, če si prišla tako daleč, da si se odločila za ta korak, gotovo ni zastonj.....srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2007 12:09:49   
Teya*D.
To je še zadnjič na lep način povedano, da še obstaja možnost, da se še kaj reši...ne vidim nobene grožnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2007 12:18:02   
smigli
Niti sledi o kaki grožnji!

Strah ga je , da bo izgubil tebe in otroka, zato te hoče s tem prestrašit in preprečit tvoj odhod. Bodi brez skrbi, da je to dejanje iz obupa, dejanje slabiča, ki vleče zadnje karte. V primeru, da ga bo dal odvetniku, se bo samo osmešil.

lp in srečno

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2007 12:18:31   
SIJA

bravo ti!
da si se postavla zase!
Brez slabe vesti, če nimaš kam so tu še materinski domovi.
VSE NAJ!user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 13:17:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ma kaj mu sploh pišeš pisma, če še njih izkorišča proti tebi. Pol že veš, da ne želi nič spremenit ali izboljšat.

Točno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 15:51:45   
silvya
Jaz tu ne vidim nobene grožnje. Je samo razlaga situacije in povabilo k pogovoru in rešitvi težave.
V tem pismu samo on vidi grožnjo. In to je, da več ne bo tako kot je bilo. Ne bo več vse po njegovo. Boji se tvoje samostojnosti, ker je sam slabič in je bil močan samo dokler je imel občutek, da ima vsaj nekoga pod kontrolo. To pismo lahko brez skrbi pokaže odvetniku, lahko pa si ga da v okvir in si ga vsak dan prebere, mogoče mu bo potem kapnilo, da je zamudil zadnji vlak.

Vse dobro ti želim,
Silvya

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 20:48:12   
Gina
Skoraj vsaka ženska bo tako pismo razumela kot klic obupanega na pomoč, pa skoraj vsak moški bo tako pismo razumel kot grožnjo, oz. takega pisma moški sploh ne razumejo večinoma, nimajo pojma, kaj sploh ženska od njih hoče, zakaj jih žali, izsiljuje, kaj vem kaj še vse si mislijo. Različni smo. Vsekakor pa moški niso narejeni v isto smer kot ženske. Če bi se ti hotela s partnerjem pogovoriti, bi morala to vsekakor storiti na drug način:
1. možnost - z dejanji, konkretno nekaj izvedi, naredi
2. možnost - zelo konkretno bi mu povedala, dala natančna navodila, kaj hočeš, vendar hkrati zelo prijazno in to, če hočeš kaj doseči seveda, v trenutku, ko se je pripravljen pogovarjati take reči

Moški večinoma na vsako obliko izsiljevanja reagirajo popolnoma drugače, kot bi na takole čustveno izsiljevajne reagirala katerakoli ženska. Niti malo se jim ženska ne smili. Jezni so, da to počne. Reagirajo užaljeno, zmedeno, skregajo se totalno, prav nihče pa ni po takem pismu pripravljen nekega strašnega sodelovanja. oni se ne ustrašijo na tak način kot ženske. Njihova prva misel je ponvadi napad ali beg, pogovor ne spada sem notri v prvi vrsti. Za nekaj doseči pri moških to ni bil ravno pravi način, kaj pa vem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2007 20:52:11   
baguSka
Skoraj vsaka ženska bo tako pismo razumela kot klic obupanega na pomoč, pa skoraj vsak moški bo tako pismo razumel kot grožnjo

Jaz sem tud tega mnenja. Moskemu ce ne zavijes v vato, se bo vedno pocutil ogrozenega. Pa se je ce je v vato... kaj sele tko!?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!