Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 23.2.2012 17:09:24
|
|
|
|
GregUr
|
tudi mene zanima isto, sicer se še nisem naročila, ampak dr. Levak je nekje v ožjem izboru
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 23.2.2012 20:47:15
|
|
|
|
soncek85
|
jz sem bila pri njej na nuhalni je zelo vredu zdravnica vse ti razloži in pokaže.zelo sem bila zadovoljna
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 23.2.2012 21:01:30
|
|
|
|
.sara.
|
Daleč najboljša, izkušena in strokovno podkovana ginekologinja v Velenju in širši okolici.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 28.6.2012 8:46:03
|
|
|
|
HotCat
|
A mogoče katera, ki je bila pri njej na NS lahko pove, a dobiš tudi kakšen filmček na CD-ju ali pa slikice?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 28.6.2012 9:26:23
|
|
|
|
Inigo
|
CD morš met s sabo. rabiš DVD. ne vem iscer kje, ampak se mi zdi, da sm nekje zasledila, da ti ga zaračuna 20eur, če nimaš svojga... tko da se ga splača vzet
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 28.6.2012 11:58:40
|
|
|
|
astrid1
|
Ne, dobila sem samo slikice. DVD-ja niso omenjali, ko sem se naročila, zato ga tudi nisem imela s sabo. Lahko pa pokličeš in vprašaš.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 5.7.2012 14:03:22
|
|
|
|
Arya
|
Sem njena pacientka, sestra je res vredu in super, tudi za Levakovo nimam nobenih pripomb, mojo nosečnost je lepo spremljala in v kratkem pričakujemo naraščaj, sem imela do sedaj 2x težave (enkrt me je bolelo v spodnjem delu trebuha, drugič pa sedaj proti koncu zatekam kar fajn in me je vedno že naslednji dan vzela, čeprav je imela gnečo)....za NS rabiš svoj CD, ti pa tudi sama da slike, če jo karkoli vprašaš vedno z veseljem odgovori...no na moji NS mi je dala slike, tudi vedno mi ob vsakem pregeldu da kakšno za spomin (kolikor berem nekatere sploh nočejo dati slik od uz)...
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 5.7.2012 14:18:09
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Super za take pohvale, saj sem pri njej naročena 30.7. na NS. Torej moraš imet CD DVD zraven, ne velja navadn?
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 5.7.2012 14:32:30
|
|
|
|
butt3rfly
|
men je levakova zakon. pri njej sem se naročila tako na NS kot na samoplačniško morfologijo. pri NS nisem imela cd-ja s sabo, dobila sem pa 3 super slikce. pri morfologiji pa mi je ves pregled (trajal je 30 min) posnela na cd, od prve do zadnje minute. le njen komentar bi si mogla še posnet in zraven posnetka zasuknati, pa bi bilo:)) ah, pa enih 5 slikc sem tud zraven dobila. v glavnim - zelo, zelo zadovoljna sem bila. tako s pregledom kot z njenim odnosom.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 5.7.2012 17:13:57
|
|
|
|
astrid1
|
Jaz sem tudi bila zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 6.7.2012 19:02:59
|
|
|
|
HotCat
|
Jaz grem k njej naslednji teden in komaj čakam. Torej prinesemo CD ali DVD? Pa ji potem kr damo v roke, ali sama vpraša če ga imamo?? A vam je že mogoče kej namignila spol otroka??
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 6.7.2012 21:36:29
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat Jaz grem k njej naslednji teden in komaj čakam. Torej prinesemo CD ali DVD? Pa ji potem kr damo v roke, ali sama vpraša če ga imamo?? A vam je že mogoče kej namignila spol otroka?? HotCat poročaj potem kako je bilo.
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 7.7.2012 6:21:11
|
|
|
|
astrid1
|
HotCat! Ti povej, da imaš s sabo DvD. Na začetku si tako ali tako vzame čas in te o vsem izpraša ter vpiše podatke v računalnik, tako, da boš imela priložnost. Spol pove, če želiš in če se vidi. Pri nas se ni videlo zaradi prekrižanih nogic. Na nuhalni pa še ni čisto 100% natančno določeno, kaj bo.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 7.7.2012 7:19:29
|
|
|
|
butt3rfly
|
men je pri obeh pregledih kar sama šla gledat spol oz. je vprašala, če bi radi vedeli. pri nuhalni je z rezervo dejala, da je mogoče fant, na morfologiji je bilo pa nedvoumno za videt, da je lulček odpadu. se je pa res potrudila, da je prav položaj našla
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 8.7.2012 15:40:30
|
|
|
|
HotCat
|
K_A_T_J_A_ : seveda bom poročala, brez problema, komaj čakam :) aha torej če se vidi pove, ampak seveda ni 100%.....torej jutri ali pa v torek grem po nakup DVD-ja ...wiiii komaj čakam sredoooooo
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 9.7.2012 11:29:19
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat K_A_T_J_A_ : seveda bom poročala, brez problema, komaj čakam :) aha torej če se vidi pove, ampak seveda ni 100%.....torej jutri ali pa v torek grem po nakup DVD-ja ...wiiii komaj čakam sredoooooo bila danes na NS in ne snema na DVD. ni nič vprašala. tko, da ni potrebno nič kupovat. dobila pa boš slikice. midva sva dobila 3. vse je lepo razločila, bila zelo prijazna... tko da sva zelo zadovoljna šla s pregleda.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 9.7.2012 18:52:11
|
|
|
|
HotCat
|
Indigo: a reees, punce so nekaj previle da posname DVD...hmmm...nevem potem kako to?!? glavno da je z jenčekom ok, in če dobiš 3 slikice je to tudi superca!! Če pove še spol (če se vidi) pa toliko bolje in pa seveda je pomembno da je prijazna! Že komaj čakam sredo!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 9.7.2012 20:50:22
|
|
|
|
astrid1
|
Samo tri slikice? Jaz sem jih vseh skupaj dobila kar 8. Glede DVD-ja se pa vseeno splača vprašati, za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 9.7.2012 23:08:36
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: HotCat K_A_T_J_A_ : seveda bom poročala, brez problema, komaj čakam :) aha torej če se vidi pove, ampak seveda ni 100%.....torej jutri ali pa v torek grem po nakup DVD-ja ...wiiii komaj čakam sredoooooo bila danes na NS in ne snema na DVD. ni nič vprašala. tko, da ni potrebno nič kupovat. dobila pa boš slikice. midva sva dobila 3. vse je lepo razločila, bila zelo prijazna... tko da sva zelo zadovoljna šla s pregleda. Super za prijaznost G in za pregled!
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Velenju-dr. Levak 11.7.2012 9:35:11
|
|
|
|
HotCat
|
danes sem klicala dr. Levak in so mi povedali da DVDja ne posnamejo, dajo samo slikce..vseeno komaj čakam ..itak mi je bolj važno dobiti posnetek potem na 3d/4d ko se bo že vse lepše videlo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?