Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 10.1.2012 17:20:14
|
|
|
|
suzy124
|
A res nobena ne ve?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 10.1.2012 17:43:01
|
|
|
|
tulpek
|
V Velenju, dr. K. kardoš mohorko, 2krat, obakrat zadovoljna, dobila tudi cd sedaj drugič. Samo s čakanjem nisem bila zadovoljna, ker sem skoraj pol ure, js pa nisem vajena čakat pri G Cena 60 Eur
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 10.1.2012 18:08:23
|
|
|
|
mala06
|
Jaz sem bila v Rogaški in sem s pregledom bila zelo zadovolna. Dobiš pa samo slikico in nobenega cd-ja. Cena pa je 60 eurov.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 10.1.2012 18:17:31
|
|
|
|
tulpek
|
Pozabila sem napisat, da dobiš kakšnih 6-8 slikic.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 11.1.2012 16:50:43
|
|
|
|
suzy124
|
Hvala vam za mnenja, mislim da bom šla kr v Velenje , Če pa še ima kdo kakšno mnenje ali izkušnjo bom pa zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 11.1.2012 19:11:03
|
|
|
|
_ada_
|
Jaz sem bila na nuhalni v Velnju, čakala samo 5 minutk, not sem bila pa pol ure, če ne več. Mož je šel z mano in je blo res super, pa tko ful dobr razloži na koncu tudi meritve. Dobiš cd, pa slikce, čeprav pr men so ble slikce bl švoh ker otročiček ni bil skoraj nič pri miru, tako da se je tud ona pomatrala z meritvami.Cena je pa 60 eur in plačaš pri sestri ob odhodu.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 12.1.2012 7:50:36
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ada_ Jaz sem bila na nuhalni v Velnju, čakala samo 5 minutk, not sem bila pa pol ure, če ne več. Mož je šel z mano in je blo res super, pa tko ful dobr razloži na koncu tudi meritve. Dobiš cd, pa slikce, čeprav pr men so ble slikce bl švoh ker otročiček ni bil skoraj nič pri miru, tako da se je tud ona pomatrala z meritvami.Cena je pa 60 eur in plačaš pri sestri ob odhodu. pri kateri pa si bila to? levakova al mohorko?
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina okolica Celja 17.1.2012 15:40:15
|
|
|
|
Arya
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: _ada_ Jaz sem bila na nuhalni v Velnju, čakala samo 5 minutk, not sem bila pa pol ure, če ne več. Mož je šel z mano in je blo res super, pa tko ful dobr razloži na koncu tudi meritve. Dobiš cd, pa slikce, čeprav pr men so ble slikce bl švoh ker otročiček ni bil skoraj nič pri miru, tako da se je tud ona pomatrala z meritvami.Cena je pa 60 eur in plačaš pri sestri ob odhodu. pri kateri pa si bila to? levakova al mohorko? Včeraj sem bila na NS pri Levakovi v velenju, ki je tudi moja G. Odločala sem se med njo in dr. Strahovo iz Domžal (ker kao vse ful priporočajo njo), ampak sem se na koncu odločila za svojo. Je prijazna, midva sva bila več kot pol ure notri, nama je vse razložila in pokazala, in tudi rezultati so bili zelo dobri. Tako da mi ni žal, da sem šla k njej. Spola nisva izvedela, ker je otroček "sedel po turško" tako da ga bova izvedela naslednjič. Dobila več slikic, za kar pa nisva ničesar doplačala, pa tudi na rednih pregledih sem do zdaj vsakič dobila slikico UZ. Plačilo 60eur za NS. Sem pa za Mohrkotovo že marsikaj slišala (slabega) in se niti pod razno nebi odločala za njo. Sem bila tudi njena pacientka ampak sem se že po prvem pregledu prestavila k levakovi. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?