|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina ma koroškem
3.9.2007 19:02:24   
Katy13
Pozdravljene!
Zanima me, če ima kateri G na Koroškem licenco za opravljanje NS? Oziroma če je bila katera imela NS na Koroškem. Hvala za odgovore.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna svetlina ma koroškem
3.9.2007 20:05:45   
dmavrel
Jaz sem bila na pregledu NS v Slovenj Gradcu, pri dr. Lužniku!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 21:18:50   
mana25
Jaz prav tako. Dr Lužnik v SG bolnišnici, je pa za plačat in sicer 50evrov.
Ko sva midva z mojim bila smo se vsi trije eno uro skupaj smejali in se pogovarjali
tako da je minla urica kot bi rekel keks.user posted image Bi šla še enkrat tolk je blo fajn.

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 22:19:32   
Katy13
Ali ima katera izkušnje z dr. Krištofelcom?

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 22:23:15   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Ali ima katera izkušnje z dr. Krištofelcom?

Ns nisem imela na Koroškem, tako da ti ne znam svetovati kam. Bi pa jaz verjetno šla k dr.Lužniku, če bi takrat že delal v SGju.

Dr.Krištofelc - jaz osebno ga ne maram, ker je en velik egoistuser posted image (ga poznam tako 'zdravo-zdravo), pa zdi se mi, da ima neke svoje finte, pa da zaradi prekomernega števila žensk, ki hodijo k njemu, se enostavno ne posveti več, tako kot je treba. Ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak 'punce med seboj se marsikaj zmenimo na kavicahuser posted image user posted image user posted image '

Dr.Božikova mi je bila prva ginekologinja, potem sem se prestavila k Lužniku, mi pa tudi ni všeč. Dr.Časova v SGJu je menda tudi superca.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 7:56:14   
pikica36
za dr. lužnika nisem vedela , da opravlja NS oz. da ima licencouser posted image
dr. Krištofelc pa menda zdaj pridobiva licenco. moja prijateljica je bila pred enim mesecem na Ns v LJ, ker ji je njena G  rekla, da na koroškem še nima nihče licenceuser posted image
drugače pa se meni zdi dr. krištofelc vredu, jaz nimam slabih izkušenj z njim. predvsem pa se mi zdi, da je zelo dober G.
user posted image user posted image res pa je , da ima neke svoje "fore"user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 8:59:05   
dmavrel
Pri nas na Koroškem naj bi imel do sedaj licenco samo dr. Lužnik. Sam mi je pa povedal, da on to počne oz. meri NS že enajst let. Tako, da po moje ni panike. Je pa res zelo vredu. Sem bila zelo zadovoljna. In tudi jaz sem plačala 50EUR za dvojčke. Več kje sem pa slišala, da računajo za dvojčke duplo. Ponekod tudi 60EUR za enega in 120EUR za dvojčke!
Jaz sem bila na pregledu NS 5.7.07!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 15:44:11   
Strawberrie Cherrie
Lužnik je šele lani prišel nazaj iz Maribora v SG. Kar mi zelo ustreza - ko sem študirala, je pač prišel za mano v Mb, potem pa za mano v Sguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2007 17:39:25   
Katy13
Zanimivo london_paris, sama imam zelo dobre izkušnje z njim. Vedno mi posveti dovolj časa, je zelo prijazen in ustrežljiv. Nikoli nisem imela občutka, da bi se mu mudilo zaradi drugih. Nekje dve let nazaj sva prišla na temo glede zanositve in sem sama podala mnenje, da veliko žensk težje zanosi zaradi kontracepcijskih tablet in si je ful vzel čas in mi pokazal statistiko, da to ne drži. Prav tako me je vprašal, zakaj sem takšnega mnenja. Verjetno sem marsikateri ginekolog ne bi ukvarjal s tem. Verjetno pa ima vsaka svoje izkušnje in verjetno tudi vsak zdravnik svoje finte. sicer si pa vsaka izbere svojega ginekologa, ki ji ustreza in mu zaupa.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 10:06:19   
pikica36
katy13- tudi jaz menim, da si dr. krištofelc vzame ful časa in da se je ful pripravljen pogovarjati, če ne že debatirati o razno raznih stvareh. jaz isem z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2007 11:08:16   
Katy13
pikica36, zanima me, če si bila pri njem na nuhalni svetlini?

Lp

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2007 12:35:50   
pikica36
nisem bila pri njem na nuhalni, ker je od mojega 2. poroda že skoraj 12 let in takrat nisem niti čula za ns.
delamo pa zdaj na user posted image , in upam da nam čimprej rata.kaj bo pa tokrat glede ns bomo pa videli, kaj bo svetoval.
sicer mi je nazadnje , ko sem bila pri njem na pregledu razložil kake preiskave mi pripadajo v nosečnosti glede na mojo starost(36), ampak je predvsem omenjal AC.
vem pa iz zanesljivih virov, da pridobiva licenco,
pa mogoče še to- ima nov 3D ultrazvok, tako da bomo tudi mi lahko gledale naše pikiceuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2007 14:25:53   
pikica36
katy13- sem videla, da ti je dr. pušenjak dak odgovor na forumu medover.
pri nas ima očitno samo lužnik licenco.
se mi pa zdi  čudno, zakaj je ginekologinja mojo prijateljico poslala v LJ na nuhalno, če jo delajo v SGuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2007 14:41:40   
Katy13
Ja sem se pozanimala še pri dr. Pušenjaku. Ne vem kaj naj naredim. user posted image  Po eni strani se mi zdi, da dr. Krištofelc ne bi delal nekaj na kar se ne spozna. sem pa ne enem forumu zasledila, ko je ga je ena prosila, če jih lahko razloži rezultate NS in tam ji je odgovoril, da ni dovolj, če ginekolog naredi samo to (podatke, ki jih je dala ona) temveč, da mora narediti še veliko več in ji je tudi vse naštel. Dobila sem občutek, da ve kaj dela. Sama mu res zaupam, po drugi strani se mi pa zdi, da bi bilo mogoče bolje iti kam drugam, čeprav ne vem, če se bodo tako posvetili kot on. Ti si mi pa napisala, da iz zanesljivih virov veš, da si pridobiva licenco. Mogoče mu manjka samo še kakšna formalnost...
Zanimivo, da jo je poslala v LJ, če jo dela dr. Lužnik. Meni je G dal datum in potem se ga jaz začudeno pogledala, ker si nisem mislila, da to delajo tudi na Koroškem in rekel mi je, da lahko grem tudi kam drugam, če želim.

Lp

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2007 7:51:49   
pikica36
katy a tvoj izbrani giekolog je dr. krištofelc?
a, veš sem razmišljala, da je mogoče to mojo prijateljico poslala njena g v LJ zato, ker je včasih delala v Sg bolnišnici in ji mogoče ne bi bilo prijetno biti med bivšimi sodelavci  ?????(mogoče je pa to bila njena želja ne pa od G)-to res nevemuser posted image
se strinjam s tabo o tem ko si napisala da dr. Krištofelc ve kaj dela in da se ne spušča v stvari, ki niso v njegovi pristojnosti.
da pridobiva licenco je 100 % res, kaj mu manjka, koliko in zakaj ne vem.
h kateremu zdravniku so te pa naročili na nuhalno, a jo moreš sama plačat, ali ti že pripada preko ZZZS.?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2007 12:58:41   
Katy13
Ja moj izbrani G je dr. Krištofelc. Na nuhalno grem k dr. Krištofelcu in moram sama plačat, in sicer 42,98 evra. Ko sem ga vprašala glede nuhalne, mi je dal datum in sem ga vprašala, če je to v Ravnah. Potem pa je rekel, da če želim lahko grem tudi kam drugam in sem rekla, da bom ostala pri njem. Ti sporočim kako je bilo (nuhalno imam 24.9).

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 8:06:24   
pikica36
mislim, da si se prav odločila.če bo karkoli dvomil v rezultate ti bo sigurno predlagal še kakšno drugo preiskavo
držim pesti zate in za tvojegauser posted image , da bo vse ok

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?