Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 21.2.2007 13:51:06
|
|
|
|
sanci
|
Pozdravljene, prejšnji teden sem bila v Mariboru na 3D ultrazvoku, in bila presrečna kar sem videla, sem namreč v 15 tednu in se že vse lepo vidi(nosek, rokice, nogice, trebušček,...)in mi je povedal da je vse vredu. Me pa nekaj drugega skrbi: že dva dni mam zmerne bolečine, ki jih čutim enkrat v predelu levega enkrat pa v predelu desnega jajčnika in nato me zaboli istočasno v križnem predelu. Bolečina traje nekaj sekund in nato mine, in čez nekaj časa spet. Pregled pri G imam 27.2., vendar me vseeno skrbi, izcedek sicer mam ampak je bel. Prosim ,če mi lahko kaj svetujete, da bom bolj mirna do naslednjega pregleda. Hvala... Sanci
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 21.2.2007 14:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem v 15. oz. 16. tednu in imam bolečine v jajčniku...zgleda približno tako, kot pred . mene sicer križ ne boli, boli pa me je (od približno 6-12 tedna)v predelu trtice...kot nekakšno zbadanje in špikanje..tako da se včasih ne morem popolnoma zravnat. sem pa že prebrala, da ima veliko nosečnic bolečin, tako da upam, da ni nič kaj nevarnega...mislim vsaj tako, da več kot nas je z enakimi problemčki, bol je normalno:) lp
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 21.2.2007 15:27:15
|
|
|
|
Pandica
|
sanci, jaz pa bi te vprašala kje si bila na 3D ultrazvoku v Mb? Jaz sem zdaj v 8t in bi tudi šla pogledat tako najino . Koliko pa si plačala in ali se dolgo čaka, da prideš na vrsto? Hvala za odgovore že vnaprej in srečno
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 21.2.2007 15:58:35
|
|
|
|
2 Sraki
|
Te bolečine, ki jih opisuješ v jajčnikih so čisto nekaj normalnega in ni razloga za paniko. Veselo pričakovanje!!!!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 21.2.2007 20:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
čemu ta naslov posta???
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina in toksoplazmoza 22.2.2007 14:52:59
|
|
|
|
sanci
|
Draga Pandica, na 3 D ultrazvoku sem bila pri dr.Japtiju (izvrstni ginekolog) v Mariborski porodnišnici, plačala pa nisem nič, tko da si probaj zrihtati napotnico, se pa tudi splača plačati, kajti tista slika ki jo boš videla na ekranu, je ne boš zlahka pozabila, pa še premikanje se vidi. Sanči
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?