|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina - dr. Strah-ova
8.6.2005 11:53:31   
Anonimen
Lep pozdrav!

Odločila sem se za pregled nuhalne svetline pri dr. Strahovi, ker imam nekako raje ob sebi žensko, kadar gre za nosečniške zadeve.
Naročila sem se danes, pregled imam 16.6. ob 11:00 v Domžalah. Test je menda 80%-no zanesljiv in, seveda, samoplačniški, 12.000 SIT.
Zanimajo me vaše izkušnje s testi nuhalne svetline. Kako zanesljivi so bili? Kako samo testiranje poteka? Kakšne so vaše izkušnje z dr. Strahovo? Kaj vse ta test pokaže in česa ne?
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
8.6.2005 12:15:45   
nana 27
Izkušnja - super. Ko vidiš, kakšen mali človeček se skriva v tebi 9nebesa Moj je zgleda spančkal pa se ni dal motiti in ga dr. Strahova ni uspela zbudit. Obvezno moraš svojega :love: s seboj vzet. Meni se zdi, da sem bila tako pod vtisom videnega, da sem zelo malo spraševala, moj je pa čisto zraven monitorja stal in sta prstke na roki štela. Vidi se srčka, kako bije pa možgančke od zgoraj (dve lepi polovički). Dr. Strahova je zelo prijazna, ampak včasih ima gužvo in je vse na hitro, zato kar sprašuj vse kar ti na pamet pade. Aja, pa srčka da na zvočnik, tako da slišiš, kako bije. Na koncu ti izračuna verjetnost na podlagi vseh podatkov in tvoje starosti. Nujno zaprosi za slikice otročka.

Aja, mogoče prej popij malo kavice, ali pa pojej čokoloado, ali pa malo daljši čas hodi - mogoče bo mali bolj aktiven in se bo več videlo.

Vse dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2005 13:32:01   
Anonimen
Lep pozdrav!

Mojega dragega na prvi ultrazvok pri svoji ginekologinji nisem vzela s sabo, ker je bil še vaginalni, na naslednjega, ki pa bo že preko trebuha, ga pa bom in sem mu to tudi že povedala. Ker bo to njegov prvi otrok, mu je full nerodno...
Kako pa je pri nuhalni svetlini? Se to opravi vaginalno, ker je še razmeroma zgodnja nosečnost, ali preko trebuha? Svojega dragega ne bi rada izpostavljala kakšnim prehudim šokom...
Saj veste, prvič očka, pa bombardiran z informacijami in dogodki z vseh koncev...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2005 13:44:29   
nana 27
Moj tudi ni šel na prvi pregled. Do sedaj je bil le pri NS zraven. Takrat, ko sem bila jaz pri njej, je bilo ogromno parov tam. Ona zelo rada vidi, če je očka zaraven. Vaginalno opravi pregled NS, če se ne vidi preko bušija (to se baje zgodi pri tsitih, ki imajo veliko preveč špehka). Pred pregledom pojdi obvezno še odtočit, ker je za dober pregled potreben prazen mehur.

Drugače pa zgleda tako, da prideš k njej v sobo. Mislim, da je bilo na levi strani tako nizko ležišče. Zdravnica ti reče, da se uležeš in hlače zavihaš do sramnih dlak, nato te namaže z gelom in pregled steče. Ona sedi na stolu, tvoj dragi pa stoji poleg nje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2005 14:39:03   
bivka
Jaz sem bila na NS pri dr. Strahovi lani avgusta.
Dr. Strahova je ena najprijaznejših zdravnic, kar sem jih spoznala. Zelo prikupna!
:bravo: :bravo: :bravo:
Izvidi so bili dobri, zdaj imam 3 mesečno zdravo punčko.
Pregled je potekal preko trebuha, najprej izmeri dolžino otročička (glede na dolžino ploda določi predvideni datum poroda), pogleda srček in utrip, glavico(možgančke, nosno kost), trebušček (želodček, mehur), rokice, nogice,... in seveda vratno svetlino.
Obvezno vzemi svojega možeka oz. partnerja s seboj!
Obilo užitkov
vama želi
B

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2005 15:22:39   
Anonimen
Jaz sem bila tako navdušena nad dr. Strahovo, da sem po pregledu NS kar postala njena redna pacientka.
In v teh mesecih se je izkazala za najboljšo in najbolj prijazno G kar sem jih kdaj imela priložnost srečat.
S seboj pa le vzami svojega dragega.
Se mi zdi, da se šele na tem pregledu dobro sploh zaveš, da je človeček v tebi....pa ne pozabi reči za slikico (sicer ti jo itak dajo zraven).

LP
T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?