|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 13:01:09   
biser
LP!

V soboto sem šla v Domžale na nuhalno svetlino(seveda samoplačniško). S fantom sva iz Celja, zato sva se z avtom odpravila v Domžale. Ko sma prišla na cilj sva najprej iskala Zdravstveni dom,ko pa sva le tega našla pa sva iskala še zdravnico (dr. Geršak). Po kratkem iskanju sva jo le našla in takoj bila na vrsti za pregled. oba sva lahko šla noter v sobo, da so mi naredli UZ.
:duda: je velik že 75,3 mm in je strašansko živahen. Ginekologinji ni in ni pustil zmeriti nuhalne svetline ker se je kar naprej obračal (enkrat na boku,drugič na hrbtu,spet tretič z obrazom dol). Sta se šla kdo bo hitreje popustil:hudicek:Na koncu ji je le pustil zmerit nuhalno in je blo 1,7 mm kar je mnde glih vredu. Na UZ so se vidle že obe nogice (je mel eno čez drugo prekrižano), rokice, buši in vse. Celo srček smo poslušali (163 udarcev/min). Oba s fantom sva bila v 9nebesa
Z otročkom je v glavnem vse vredu in če bo še naprej tako hitro rastel mi bojo čisto spremenili datum rojstva (prej sem imela določen 22.3, zdaj imam pa že 16.3 :) ). Samo da je zdrav in da se razvija.:rozica:
To je bil najlepši pregled do sedaj in rada bi pohvalila gin. Geršak in ostale v Zdravstvenem domu Domžale za trud. Všeč mi je da so se pogovarjale z nama saj je to najin prvi :duda: in nama je bilo na začetku nekoliko nerodno. :ups: Mislim, da bi mogli vsi zdravniki biti tako prijazni kot k Domžalah ne glede na to ali plača zavarovalnica ali pa je samoplačniško. Pri marsikaterem zdravniku v Celju sem namreč ugotovila da glih toliko manjka da te ne pregledajo pol pa na hiter odslovijo. Kot da nisi človek ampak tam kr neka številka.:(:(( Res vse pohvale gin. v Domžalah.

Se opravičujem ker sem tako na veliko napisala ampak sem vam mogla povedati dobro novico
Lep pozdrav

Nataša(13t in 5 dni)&:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 13:03:31   
tejč
Hvala, ker deliš izkušnjo z nami.lp in pazi nase in na pikico, pa na dragega tudi, hehe.:bravo:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 16:13:25   
eva1
Hej!
Ja tudi jaz sem bila v soboto na NS pri dr.Geršakovi! Res je dobra G, vse je lepo razložila, in res super je ! Moj je bil tut čist blažen, ko je gledal najino pikico, jaz sem pa kr jokala od sreče! Najina :duda: je velika 59mm, kar pravijo da ravno ustreza tednom nosečnosti, NS pa je bila 1.5, tako da je celoten razultat tudi ok! Pa še za spol nama je povedala, je rekla da se že super vidi-fantek bo! Sej kobacajo se pa itak vsi pikeci, pr nama se tut mali ni pustil motit, res 9nebesa!
No ob kateri uri si pa bila tam? A boš rodila v Ce? Jaz bom tudi vrjetno, rok pa ima 23.3, mogeče se vidimo!
Lp, Eva 13t in :duda:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 16:46:12   
biser
Hay!
Z mojim sma pri dr. Geršakovi okrog pol enajstih zjutri ker sma mal zamudla, naročena pa sem bila 10:20. Res je super ta zdravnica. Nama je tut vse povedla.:bravo:
Hecno se mi je zdelo, ko mi je pri UZ ful pritiskala na trebuh da je dobila najino kepico sreče, ker ni in ni dal miru, pa se mi je ful opravičevala zarad tega,jaz sem imela pa samo solzne oči in mi je blo čist vseen kaj ona dela, sam da sn vidla najinega :duda: Bila sem res čisto v 9nebesa
Nama še ni povedala kaj bo, imam pa 29. tega meseca pregled pri moji gin. in bom tam vprašala kaj bo. Sicer je pa itak vseen samo da bo zdrav :love:
Komaj že čakam, da ga bom lahko držala v rokah, čeprav bo še kar nekaj časa trajalo preden se mi bo to uresničlo.:(
Verjetno da bom rodila v Celju. Jaz sem imela prej rok 22.3, zdaj na tem pregledu za NS pa so mi ga prestavl na 16.3, ker baje :duda: zelo hitro raste.:bravo:
Lahko bi se kej dobile. Odkot pa si? Jaz sem Iz Hudinje.

Lp!
Natasa(13t in 5 dni) in :duda:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 16:57:37   
eva1
No jaz sem pa bila na NS ob 14.30, meni je pa vaginalno UZ delala, ker ga drugače ni mogla dobro pogledat, je bil moj čist paf, k je videl kako zgleda vaginalni UZ:)-, pa ko me je v maternični vrat butala s tisto sondo, da se je mali premaknil:)-:)- je moj kr prebledeval:)-!
Ja jaz tudi komaj čakam, da bom že enkrat videla mojega sončka, sam k se mi zdi da je to še nekje daleč, pa čeprav se mi zdi da gre kar hitro naprej!
No meni je pa glede roka rekla, da sem mogoče še malo kasneje zanosila, ampak da mere nekako ustrezako tednom nosečnosti! Pri tebi pa je vrjetno prej prišlo do oploditve, pa je mali že tako velik:bravo: za tvojega sončka!
Jaz sem drugače štajerka, sedaj pa sem se preselila k fantu v Zagorje, sam se lahko kdaj dobiva,na kašnem drinku, ni panike bom prišla v Ce!
Koliko pa si stara, če ni skrivnost? Je to tvoja prva bebica?
Lp, eva 13t in :duda:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 18:06:30   
biser
Jaz sem imela pregled preko trebuha, ampak se mi je smešno zdelo, ker mi je morala zdravnica 2x dati tisto pasto gor, ker se je prvič posušila, ko je čakala na malega, da se je umiril, da je lahko zmerla NS. Na koncu pregleda sem si pa morala sprati ker se mi je vse na trebuh zlimalo (ampak se je splačalo):)- :)- Moj fant je bil najbol smešen, ko me je gin. pritiskala in "tolkla" po trebuhu s tistim aparatom. Sva se s fantom potem pogovarjala pa je rekel, da je mislil, da mi bo luknjo v trebuh naredila. Mislim, da je takrat bil vesel, da ni punca:)-:)-
Imela sem pozno zanositev in moja gin. je rekla da je bilo glih za glih da sem zanosila.:(
To je najin prvi otrok. Jaz bom oktobra stara 22 let, moj fant Sebastjan pa je bil julija 28. Pa vidva? Je to vajin prvi otrok? Koliko sta pa vidva stara? Sta povedala doma? Pri naju so bili zelo veseli doma:);) Bilo bi super če bi se lahko dobili na pijači kdaj.
Jaz ima mv sredo še izpit na faksu potem pa imam mir do oktobra:)

LP!
Natasa(13 tednov in 5 dni)&:duda:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nuhalna svetlina
13.9.2004 20:05:40   
eva1
Hej!
Ja res lepoa izkušnja je tale NS-jaz kar naprej gledam najino pikico na slikicah! A pol pa mali res hitro raste, če si mela pozno zanositev-kdaj pa naj bi pršlo do oploditve-men je G rekel da nekje med 30.6 in 3.7! No sam da je, pa da :duda: raste v najinih trebuščkih!
jaz bom pa decembra stara 22 let, moj je star pa 25! to je moja druga nosečnost-nažalost sem imela aprila letos spontani slpav-ampak hvala bogu sem potem kar hitro spet zanosila, tako da bo to najin prvi otrok! Ja jaz sem doma povedala takoj ko je test pokazal :modri: ker nisem mogla zdržat-pa itak so vedeli kako močno si želim bebico, tako da so bili ful veseli! Nato sem takoj šla na bolniško, zaradi težav, ki sem jih imela že prej(operacije, splav..), tako da so tudi v službi takoj zvedeli! Sedaj sem še vedno na bolniški in verjetno bom tudi tudi ostala do porodniške, kajti imela sem kar nekaj težav-v 10 tednu sem zakrvavela, bila en teden v bolnici-tak da moram sedaj ful počivati! Pa sam da :duda: raste in da je vse ok sedaj!
Ja res bi se lahko kdaj dobili na kakšnem drinku, da mal podebatiramo o naših bebicah!
Kako si kaj drugače-še kaj slabosti, Je WC še vedno aktualen:)-??? Razmišljata že kaj o imenu otročka?
Lp, eva 13t in :duda:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

sindarin

Katera od naštetih lasnosti vam je pri igrači najmanj pomembna?

funkcionalnost (21%)

dizajn (26%)

estetika (16%)

varnost (8%)

zmerna cena (20%)

kvaliteta (9%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!