|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna ali amnio?
4.3.2012 11:00:48   
honey
Sem v 11. tednu in mi je dala gin. napotnico za amnio (nisem več rosno mlada user posted image ). Zdaj pa me zanima, ali naj grem tudi na nuhalno ali samo na amnio? Rekla mi je, da naj se odločim, kakor želim. Po eni strani bi šla na NS, da vidim, da je vse v redu, pa potem na amnio, po drugi strani pa se mi zdi škoda plačat 60 €, ker mi amnio itak ne uide. Zdaj pa ne vem. Aja, je pa to moja 3. nosečnost - imam že 2 otroka in pri obema je bil rezultat NS izvrsten.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna ali amnio?
4.3.2012 15:44:42   
olimia
jaz sem bila prvič samo na Ns - imam punčko z DS
drugič mi je pripadala AC, na NS sem šla samoplačniško, AC je pokazala otroka s kromosomsko
v tretje sem šla na BHR (na NS sem se odločila, da ne grem ker mi je škoda denarja, ker mi BRH ali AC itak pripada), BHR ni uspela, zato sem šla še na AC in po skoraj 6 tednih dobila rezultat, ki je bil bp
v četrto grem spet na BHR... upam, da mi tokrat ne bo treba ponavljat preiskave z AC

sama sem mnenja, da je škoda denarja za NS, če veš, da boš šla na AC. Jaz sem si za ta denar raje kupila dve prelepi nosečniški tuniki, pa še ostalo mi je

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2012 19:20:13   
honey
Olimia, hvala za odgovor. Saj se tudi sama nagibam k temu, da bom šla samo na amnio, ker je res škoda denarja, ker vem, da bom šla na amnio.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2012 19:57:14   
Anonimen
Na NS boste še šteli prstke, pogledali, če je trebušček lepo zaprt, pa spol,... Jaz bi izbrala kombinacijo NS in AC.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2012 9:51:35   
olimia

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na NS boste še šteli prstke, pogledali, če je trebušček lepo zaprt, pa spol,... Jaz bi izbrala kombinacijo NS in AC.

kakor pri komu - jaz sem jo delala v LJ pri Geršakovi, nobenega štetja, v NM pri Klaričevi - tudi nič kaj posebnega
Edino kar sem dobila na NS je kar precej lepih slikc otročka.Pa sem v tretje na BHR in AC prosila Pušenjaka, pa mi je tudi natisnil vsakič po dve krasni slikci, tako da... odločitev posameznice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2012 9:58:16   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Sem v 11. tednu in mi je dala gin. napotnico za amnio (nisem več rosno mlada user posted image ). Zdaj pa me zanima, ali naj grem tudi na nuhalno ali samo na amnio? Rekla mi je, da naj se odločim, kakor želim. Po eni strani bi šla na NS, da vidim, da je vse v redu, pa potem na amnio, po drugi strani pa se mi zdi škoda plačat 60 €, ker mi amnio itak ne uide. Zdaj pa ne vem. Aja, je pa to moja 3. nosečnost - imam že 2 otroka in pri obema je bil rezultat NS izvrsten.

Vprašaš lahko tudi tole super ginekologinjo. Hitro odgovori, najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
5.3.2012 17:25:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2012 18:31:04   
honey
AjraRR, hvala za link, sem jo že vprašala. Sem iskala po forumih, pa sem našla njene nasvete in jo vprašala. Zdaj pa čakam na njen odgovor. Čedalje bolj se nagibam k temu, da bi šla samo na amnio, ker vem, da pri prvih dveh nosečnostih na nuhalni ni bilo nič posebnega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2012 9:02:05   
Chocolat
Nuhalna je zgolj presejalni test, to pomeni verjetnostni test. Izid nuhalne ti pove le kolikšna je verjetnost, da nosiš zdravega otroka, ne pa, če je tvoj otrok zdrav (kar vsako nosečnico najbolj zanima seveda). Amniocinteza pa ti da rezulatat prav glede tvojega otroka, saj je test, ki z gotovostjo potrdi določene kromosomske nepravilnosti. Sama sem amnio imela v zadnjih dveh nosečnostih, prvič pa ne.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2012 19:49:08   
Taddy78
Če greš na amnio, je za NS res škoda denarja, saj je NS samo v kombinaciji DHT-ja bolj sigurna, to pa je že cca 110evrov.
Za to, da ti bodo napovedali spol 50:50 pa se tudi ne splača, lahko pa da se sploh ne bo videl, kot pri meni.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2012 8:58:19   
honey
Sem se odločila, da na nuhalno ne grem, ker mi je škoda denarja. Zdaj imam 10. 4. amnio v Postojni. Dolga bo do rezultatov user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2012 16:41:03   
Chocolat

Sem se odločila, da na nuhalno ne grem, ker mi je škoda denarja. Zdaj imam 10. 4. amnio v Postojni. Dolga bo do rezultatov user posted image

jaz bi se na tvojem mestu odločila enako. Držim pesti !

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2012 8:52:09   
olimia

Čakanje ubija, ampak držim pesti, da bo vse ok

Jaz sem se odločila, da grem tudi sedaj na BHR - v istem tednu, kot imaš ti AC - jaz grem v LJ, ker mi je Postojna predaleč.
Rezultati pa... upam, da bodo kaj prej kot prejšnjič, ko sem jih čakala slabih 6 tednov.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?