|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna - Velenje
13.7.2005 9:43:01   
malamisha
Moja g. me je obvestila da od januarja delajo nuhalno tudi v Velenju.

Je že bila katera tam in vaše izkušnje????

lp

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna - Velenje
13.7.2005 13:48:37   
atasan
Kdo pa? Levakova vem da izmeri, izračuna pa ne naredi, ker še nima programa (mora še slikice pošiljat v London....), tako mi je razložila pred 12 tedni, ko je izmerila meni (izračuna verjetnosti pač nisem dobila, računa za storitev prav tako ne).

Trenutno stanje mi pa ni poznano.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna - Velenje
13.7.2005 19:56:28   
teta beta
Ko sem jaz klicala februarja, je Levakova rekla, da bo začela s tem junija ali julija. Sem slišala tudi za Mohorko, ker pa jih nisem dobila na telefon, sem vprašala Levakovo, ko sem govorila z njo, če kaj ve. Rekla je, da tega v Velenju ni, da ona svoje pacientke pošilja v Domžale ali Ljubljano :zmeden2:. Mogoče takrat še ni bilo ali pa res ne mara konkurence...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna - Velenje
14.7.2005 0:11:01   
nogometas
Dr. Mohorko in dr. Martin se vrneta z dopusta v začetku naslednjega tedna. Jaz se bom naročila na 3D UZ, ČE NI PREDRAG.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna - Velenje
14.7.2005 7:12:51   
chips
Ja moja kolegica je bila v Velenju na NS.Ampak nevem pri kateri G.
Lahko se pa pozanimam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nuhalna - Velenje
18.7.2005 17:54:12   
nogometas
Klicala dr. Karduševo, povedala je, da delata 3D UZ v Velenju dr. Glušič in dr. Levak, telefonskih mi ni hotela izdati.
Pobrskajte.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......