|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna-filmčki
3.1.2006 20:48:36   
london
Pozdravljene
sej vem da je bila ta tema že 100 ampak vseeno...
Kje se da opravit nuhalna, da ti lahko še filmček na cd posnamejo, poleg slik. Stvar je v tem, da mož ne bo mogel biiti zraven pa bi rada, da bi videl to kar bom jaz. Sem v 10t pa me zanima kolko hitr me bodo naročili, jutr mam itak v planu klicat.
Ali pozna kdo dr. Geršakovo, ki dela 1x tedensko pregled v NM?Full jo hvaljo sam spet filmčki?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna-filmčki
3.1.2006 20:55:00   
Jančika_
Meni je Pušenjak posnel na cd poleg slikic vseh meritev tudi polminutni 4D filmček. Ne vem pa, če posname cel pregled. Meni se je to zdelo dovolj. Bilo je vključeno v ceno, cd sem prinesla s sabo.

(odgovor članu london)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 21:22:05   
Joe
Najboljše bi bilo, da bi se snemalo v obliki filmov kar tisto 2D iskanje s sondo po trebuhu in potem izostrevanje posameznih mest. Variante s 3D in 4D so navadna neumnost, ker bi lahko Vzajemna objavila en sam film za vse bodoče mamice - NIČESAR specifičnega (otročku lastnega) ni na 3D ali 4D, ker mali izgleda kot Robocmok, s kroglicami namesto dlani. Pardon, malce otročku lastna je le hitrost, s katero se Robocmok premika na posnetku, čeprav je tudi tu polno zamikov in sploh nenaravni tempo.

Skratka, CD je fajn, a bi jaz zamenjal 3D ali 4D film za navadno 2D stvarnočasni film oz. vsaj za dolg, dolg niz slikic.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu london)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 21:33:44   
kofetek2010
joe - počakaj na morfologijo, da vidiš svojo Roboljubico v 3Duser posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 21:50:33   
london
hvala za odgovor. Sej nisem misla da posname cel pregled ampak vsaj kakšen filmček bi pa rada imela, ker kolkr vem ponavadi dajo samo slikce. Kako pa se lahko naročom pri Pušenjaku? Ali je še kje možnost, da mi naredijo posnetek na CD? Sej bom tut s slikco zadovoljna, če ne gre drugače ampak vseeno ....
Kakšna je pa "čakalna doba" če pokličem jutr in sem v 10t?
Res hvala za trud in odgovore ampak to je zame še vse novo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2006 13:11:17   
Jančika_
K Pušenjaku se naročiš na številko: 051 321 224. Pa rečeš, da bi se pri njem naročila, ker delajo tudi drugi. On dela vedno ob torkih popoldan, tako da te bodo pri njem naročili za takrat. Naročiti te pa morajo takrat, ko je čas za to - ker mora NS biti opravljena v točno določenem obdobju. Če bo imel polno, ti bojo tako povedali, pa še nisem slišala, da kdaj kje koga ne bi vzeli.

(odgovor članu london)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 12:09:15   
Anonimen
Kako je pa z isto zadevo za morfologijo? Kje, kdaj - oz. koliko se sploh splača (glede na to, da otročka verjetno ne vidiš več celega), kdo in za koliko to delajo???
Mogoče sem malo narobe napisala: morfologijo mi bo naredil moj ginekolog, zanima me pa, koliko se mi sploh splača iti še dodatno samoplačniško. Morfologija bo narejena pri 21 tednih, ko je otroček že najbrž prevelik, da bi se ga celega videlo na posnetku???

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.