Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuby steklenička s slamico 31.5.2006 10:43:33
|
|
|
|
noe
|
Jaz imam Nubyijev lonček z nastavkom in ga vse skozi perem v pomivalnem,če ga pa kakšen dan ne pa nikoli nima duha,čeprav naš tamali večinoma pije fruc jabolko ali pa marelični gosti sok. Če se prav spomnim se ti lončki nesmejo prekuhavati lahko se perejo samo na zg. polički v pomivalcu. lp
|
|
|
|
RE: Nuby steklenička s slamico 31.5.2006 10:53:38
|
|
|
|
fricka
|
Mi imamo oz smo imeli lonček Nuby in smo ga zdrobili, ostali so nam nerabljeni pokrovčki. Če ima kdo lonček, mu lahko odstopim neuporabljene pripomočke.
|
|
|
|
RE: Nuby steklenička s slamico 31.5.2006 14:04:10
|
|
|
|
hubi
|
Jaz sem slamico kar prekuhala, pa je preživela. S pokrovčka sem pa tudi dala dol silikonski del. Lonček pa operem pod tekočo vodo.
|
|
|
|
RE: Nuby steklenička s slamico 31.5.2006 14:09:40
|
|
|
|
makica
|
Tasaz - ali si prekuhala tudi tisti plastični del na vrhu slamice, ki se da na silikonski del na pokrovčku. Tista plastika meni smrdi. V pomivalni stroj pa ga nisem dala, ker ga še nimamo .
|
|
|
|
RE: Nuby steklenička s slamico 31.5.2006 14:44:58
|
|
|
|
Talči
|
Zdravo. Mi imamo tudi ta lonček in če ga kar tako umijem, tudi če pije vodo, smrdi oz. se v ventilčku (bunkica, če pogledaš iz spodnje strani pokrova) naredi plesen (tako črno). Do zdaj sem to vedno razmontirala in počistila z zobotrebcem, umila z detergentom, nikoli pa v pomivalcu, ker piše, da ne smeš in da tudi vročih pijač ne smeš noter vlivat. Mi je pa prijateljica rekla, da imajo v Avstriji v ToysRus komplet: nadomestna slamica, ventilček in ostale zadeve, zraven pa je še ena mini krtačka, s katero lahko to očistiš. Naslednjič, ko grem gor, si bom to kupila, ker če bom vedno vse razmontirala, lonček ne bo več "dihtal". Je pa zelo fajn ta lonček na slamico, se strijam, naš ga obožuje, pa še spije bistveno več kot na dudo. Pa pa Talči
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?