Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:22:06
|
|
|
|
ledenaa
|
Umetno smrečico imamo že več kot 20 let in izgleda kot prava je ne menjam za pravo
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
odkar so otroci pri hisi- umetno!
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma imamo vedno pravo smrekco, vendar bo letos na balkonu, ker je sinko ena mala srakica in vse lepe, svetleče bunkice bodo takoooo mamljive če bo smrekca notri. 150 eur za umetno smrekco?? NOOOT!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2009 10:23:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:26:07
|
|
|
|
špelin@
|
Meni so ljubše naravne, ampak zunaj Posekanih ne maram Tako da imamo v stanovanju vsako leto umetno Kupljeno pred 11. leti, bila je svinjsko draga (kar primerljiva tisti, ki jo omenjaš ti), ampak je treba poudarit, da se za daljši rok splača dati več, ker potem res krasno zdrži lepo št. let Naša je še vedno kot nova!
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:28:11
|
|
|
|
witch
|
Prava je ok, lepa, samo mi je škoda uničiti vsako leto smrekico. Tak da imamo kar lepo 2 m veliko umetno smrekico, ki izgleda kot prava
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:29:32
|
|
|
|
rija
|
150 eur ni niti dosti, če računaš, da boš jo imela par let. jaz sem sicer za prave, ki so talepe tudi po 60-70 eur...tam, kjer sem jih nabavljala....ampak lani in letos bomo imeli eno ogromno umetno, ki jo imamo že ohoho let in je tudi lepa.....
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:30:24
|
|
|
|
uškinamama
|
pravo moram dodati, glede na to, da ste vse eko usmerjene . Pravo, ki je v čebričku posajene, po befani roma na vrt
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 14.12.2009 10:41:16 >
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:34:23
|
|
|
|
zvesta
|
jaz imam rada pravo zunaj.... noter bomo pa že drugo leto imeli tiso z optičnimi vlakni, ker je v stanovanju ne morem tako pospravit, da sin ne bi kradel okraskov...
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:42:16
|
|
|
|
liliana
|
Mi imamo pa umetno.....pa ne iz naravovarstveneg vidika, ampak iz čisto praktičnih vidikov......
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:45:02
|
|
|
|
rija
|
jaz pa enostavno ne najdem več tako lepe, kot smo imeli tako, po kateri se mi kolca vsako leto....res je bila nekaj posebnega...
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:45:32
|
|
|
|
Hope2
|
Imamo 2 umetni, naravna je lapa, lepše pridejo tudi bunkice gor, ampak mi jo je škoda, pa še vsako leto pol moram v nabavo. Umetne se splača kupovat na razprodajah, torej za drugo leto
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.12.2009 10:46:27 >
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:45:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
Mi imamo umetno, pa smo par let nazaj dali ohoho evrčkov (okoli 200€) zanjo. Je pa lepa in jo bomo še sigurno meli vsaj še par let, če že zaradi drugega ne, ker take ne vidimo več v trgovini. lp
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz pa enostavno ne najdem več tako lepe, kot smo imeli tako, po kateri se mi kolca vsako leto....res je bila nekaj posebnega... Tale je pa res lepa Very American
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2009 10:49:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 10:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so ljubše naravne,... pravzaprav tiste, ki stojijo vse leto ob kakšnih hišah, pozimi pa jih okrasijo,... mi je pa lepo, če z lučkami okrasijo tudi kakšno jabolko ali hruško doma imamo eno malo plastično smrekico,... že kar nekaj let.
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 11:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so ljubša naravna drevesca, samo glede na to, da pri nas smrekico postavljamo relativno pozno (če se le da, na božični večer) so do takrat vse talepe že zdavnaj pokupljene ... ni mi pa, da bi jo imela kak mesec spravljeno na balkonu. Tako da sem pred-lani v Merkurju kupila eno veliko umetno (2m pa še malo) in je blazno lepa in fino gosta pa glede na to da bol letos v nevarnosti pred tamalo, jo bom s cofi in pentljami okrasila, ostali okraski bodo pa pospravljeni čakali na boljše čase .
< Sporočilo je popravil Otika -- 14.12.2009 11:06:00 >
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 11:19:32
|
|
|
|
gita10
|
Bi rajši naravno vendar imamo umetno čist iz praktičnih razlogov. Smo pa prej vedno imeli posajeno v čebričku in je potem šla na vrt vendar je ta naš vrt že pravi gozd postal v tem času.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2009 11:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 11:42:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Definitivno naravno, vedno in vsako leto. Par let vmes, ko sva z mojim bila v Lj in se naravne res ni splačalo, ker sva praznike tako preživela pri starših ponavadi sem po svoje prav trpela. Ni ga lepšega božičnega vzdušja, kot to ko prideš domov in celo stanovanje diši po smrekici, cimeru, pecivu, enostavno spada zraven. Aja, kupujemo te nordijske, ki skorajda ne puščajo iglic, tako da s tem nimamo težav. Kaj se psov tiče, pa ko so sami doma pač zapiramo dnevno sobo in ne smejo noter, ko smo pa doma, pa ni problema, so kr pridni.
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 11:44:36
|
|
|
|
aprilčica07
|
Umetno - iz praktičnih razlogov, da mi ni treba kr naprej iglic pometat.
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 12:11:55
|
|
|
|
tajtaja
|
MI smo bili neučakani in smo našo včeraj že okrasili. Imamo pa po dolgih letih umetne(sem jo lani zalučala v koš, ker je že bila -možu se je pravzaprav še vedno zdela odlična!) letos pravo, posajeno v čebričku. Sicer je visoka samo 1,5 m, je pa lepa in spomladi jo bomo posadili ven ali pa jo še eno leto pustili. Okrašeno pa imamo zelo minimalistično, z temno rjavimi kroglicami, za poživitev pa nekaj rjavo oranžnih, nežne rumene lučke in to je to.
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 13:29:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni so ljubše naravne,... pravzaprav tiste, ki stojijo vse leto ob kakšnih hišah, pozimi pa jih okrasijo,... mi je pa lepo, če z lučkami okrasijo tudi kakšno jabolko ali hruško doma imamo eno malo plastično smrekico,... že kar nekaj let. Podpis. Mi smo sicer do zdaj vedno kupili naravno in jo zunaj posadili v lonec ter okrasili, lani pa smo prvič okrasili kar naše ciprese pred hišo in je prav tako zelo lepo izpadlo, zato bomo zadevo letos ponovili. Notri pa imamo eno manjšo umetno smrekico, že več let zapored.
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 13:32:43
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi letos bo umetna - še deset dni do okrasitve Odločitev je čisto iz praktičnih in ekoloških razlogov, čeprav so mi naravne seveda bolj všeč. Pred tremi leti smo dobili eno fantastično smrečico, ki smo jo potem uspešno posadili za hišo. Ko se preselimo, bo svečano okrašena - zunaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?