Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novo delovno mesto - pomoč 7.6.2005 8:33:14
|
|
|
|
mala Zala
|
Živjo, punce! Od včeraj naprej sem v službi, konec luštnega z mojo miško, konec dopoldanskih čvekov in :kava: vozičkaric:(( No, ja, življenje teče dalje.... in doletelo me je novo delovno mesto v službi. Če mene vprašate zelo zelo zahtevno. Zato bi prosila tiste, ki se s podobnimi rečmi ukvarjate, za malo pomoči. Prevzela bom namreč terjatve do dolžnikov - fizičnih oseb. In to je tudi vse, kar vem. Za preštudirat imam dve knjigi - Dida Volk "Izterjava denarnih terjatev" ter Dida Volk, Kokošar, Petrič in Šoltes "Modra knjiga o podatkih: Podatki o dolžniku in njegovem premoženju". Sta precej obsežni, zato bi prosila, če ima morda katera kak povzetek o terjatvah in izvršbah, da mi malo olajša delo. Tiste, ki opravljate tako delo, povejte mi po pravici, je zahtevno? Kakšen je postopek od ugotovitve terjatve do konca? Joj, tako sem zmedena! Nimam pojma, kje se me glava drži! Hvala vsem za pomoč in lep pozdrav:kuza:!
|
|
|
|
Novo delovno mesto - pomoč 7.6.2005 8:41:14
|
|
|
|
Lenny
|
Ni tako hudo, kot se ti zdaj zdi, ni pa vedno prijetno. Tudi mene občasno "doleti ta čast", da se ukvarjam z dolžniki (pravne osebe). Obe knjigi se splača prebrati. Nam so jih pred časom predstavili na enem seminarju, žal pa gradiva nimam več, ker je "dobilo noge". Bom poskusila izbrskati pri kom je ostalo. Če mi uspe, ti javim. Lep pozdravček in brez strahu! Bojijo naj se dolžniki :)
|
|
|
|
Novo delovno mesto - pomoč 7.6.2005 9:45:28
|
|
|
|
mala Zala
|
Lenny, hvala za tolažbo. Če pa boš kje našla to gradivo, pa bi lepo prosila zanj. Hvala in lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?