|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novinka
26.1.2006 8:48:30   
Barbk
Ojla punce,

sem prvič med vami, čeprav vas spremljam že kar nekaj časa.Ful ste srčkane...ker si med sabo delite dobre pa tudi malce slabe stvari, se bodrite in na koncu vsega predvsem veselite.Tudi midva z mojim dragim delava na user posted image  kakšne 3 mesece.Zaenkrat se ne obremenjujeva ko se pojavi user posted image  - veva da bo ko bo( seveda si potihem želiva čimprej ). Tale mesec redno telovadiva ( za kar ni problema, ker mi po prenehanje KT nenehno paše ) in danes je 14 dan po prvem dnevu user posted image  , uh komi čakam da pridem moj princ da greva spet v akcijo...Bodite pridne in vesele in imejte se radi.

Lp,
Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novinka
26.1.2006 8:51:17   
MarijaPo
Dobrodosla. user posted image

Enkrat bodo tud crtice, bos videla, pol pa sam se zur naprej. user posted image

Srecno na tvoji nosecniski/starsevski/... poti. :)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 9:30:02   
Monika79
Barbk dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim ti, da čimprej zagledaš magični user posted image  ali +

zate user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 9:38:10   
*pepelka*
Dobrodošla. Upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico in da bo vse okuser posted image
user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 9:40:43   
Ocenia
Dobrodošla user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2006 10:12:07   
Barbk
Ojla punce,

Pa ve ste res čudovite.Take dobrodošlice že dolgo ne...Počutim se čudovito biti v krogu takih sončic.Kako pa kaj ve in vaše uresničevanje velike želje po user posted image ? Meni se od kar sem prenehala s KT dogaja ful- user posted image  je sicer redna 29-30 dni, ampak prva dva meseca so me ful mozoljčki napadli, jajčniki so bili ful dejavni, tako da so vsi okrog mene paniko zagnal, da sva že noseča.No zdej so se zadeve mal umirile, želja po telovadbi se je ful povečala ( na vso srečo mojega princa ).Prejšni ciklus sem imela vmes manjšo krvavitev tako, da sva že malce upala in seveda se je pokazala user posted image , sicer bolj čudna, ampak nikoli nisem imela prav obilne (cca.3-4 dni bolj šibko-posledica KT). No ker do zdej ne ratl bo pa mogoče ta mesec-pustimo se presenetiti.Do takrat pa kar se da uživati ob telovadbi...

Lp,
Barbk

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 10:48:40   
Anonimen
Barbk, dobrodošla! user posted image

Veš, da sem ugotovila, da nekje blizu NE pričakujeva user posted image . Jaz 7.2., ti pa tud tam nekje, ane? Upam, da nam vsem ta mesec rata (zame bo to sicer šele prvi mesec poskušanja).

LP, jjasna

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 14:49:22   
emaa
Dobrodošla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 15:54:37   
lučka 25
Dobrodošlauser posted image ! Upam, da boš kmalu user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2006 16:59:56   
nelly
Pozdravljena Barbk.Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz ti želim,da čimprej zagledaš user posted image  user posted image  in da postaneš user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2006 23:06:52   
KODA
user posted image dobrodošla

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2006 10:40:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nami...
Nati

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2006 11:20:48   
Barbk
Ojla sončki,

kako ste kaj?Jaz imam pa eno vprašanje oz. rabim malce pomoči.Tolk je bilo že napisanega okrog sluzi, pa sem vseeno očitno še zelo nevedna.Danes je 15. dan od 1. dne user posted image .Tri dni nazaj sem imela še precej gosto belo sluz, danes pa je precej bolj prozorna kot bela, mal se vleče in jo je občutno manj kot te dni.Včeri sva bila zelo aktivna( no na 2 dni ).Tale teden je zame tak čuden-malce sem raztresena, razpoloženje niha, danes pa mi bradavice ves čas nabrekajo kot, da bi me ful zeblo.Kdaj naj bi bil po teh spremembah dan D?Pomoje ste že site teh vprašanj, ampak vsa ta dogajanja v meni so zame nekaj novega.

Lp,
Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2006 13:23:20   
LEVASI
Ojla,
tudi jaz sem novinka in se vam oglašam prvič, čeprav sem si nekaj stvari že prebrala. Tudi midva načrtujeva oz. sva komaj začela tako da se zaenkrat še ne obremenjujem preveč, čeprav priznam da ni isto kot prej (računanje, čakanje na teto hudičevko, itd.) user posted image .

Barbk tako kot ti sem imela tudi jaz ta mesec čudno sluz, dva dni ful, potem pa kar naenkrat nič, ne vem zakaj, mogoče se je končala O, ali kaj, si ne znam razložiti zakaj. Mogoče pa zato ker sem postala malo preveč pozorna na to, prej pa nisem posvečala toliko pozornosti. Tudi moje prsi so kar napete, čeprav menstruacije ne pričakujem še  vsaj en teden in pol. Mogoče se pa kaj dogaja user posted image .

P.S. Aja mogoče sem malo preveč fokusirana na tole, ampak zadnje čase me tako po trebuhu srbi, da je kar hudo (s kremo se mažem vsakič po tuširanju) - mogoče je pa to kakšen nov znaki, ki ga do sedaj še nisem zasledila user posted image .

Lp

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2006 13:42:28   
yennika
Pozdravljeni novinki.Dala sem vama en fajni link, kjer si lahko izračunata datum ovulacije( če ga še slučajno nimata).
Pa tudi kakovost sluzi vama lahk pri tem zelo pomaga!

http://www.mef.hr/katedre/fiziolog/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html

Vso srečo pri načrtovanju user posted image  in držim pesti,da se nam user posted image  čimprej pridružita!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?