|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi voziček JANE
28.4.2005 21:58:55   
Pupica
Danes sem v katalogu pikapolonice videla reklamo za voziček Jane.Imel nej bi poseben avtosedežek(matrix), ki se ga lahko namontira tako v voz, kot tudi v avto v ležečem položaju.Izgleda super.Jaz sem bila prav navdušena nad njim. Mogoče katera ve, kje se ga da kupiti, oz.ga katera ima in kako se obnese.No čeprav so cene kar malo zasoljene:
Osnovni voz pride 93.500
Osnovi voz + avtosedež(matrix), ki se da v ležeči položaj prideta 138.000
Osnovni voz + pripadajoča lupinica pa stane 120.000
Navadna lupinica za na voz pa stane 22.900 sit.
Voz, košara in lupinica pa kar 167.800, kar se mi zdi pa res, kar malo visoka cena:zmeden::zmeden::zmeden:, saj naj bi potemtakem košara stala nekaj čez 50.000 sit:(

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:01:29   
Annny
Cenovni razred a la Quinny..če je res tako funkcionalen voziček, potem se najbrž splača;) Mi imamo zaenkrat dovolj velik vozni park:)-
Lp

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:02:22   
Anonimen
To se meni osebno zdi totalno tu mač denarja in brez veze afnarija za en voziček. Eden je pa fleten v Pikapolonici, tak sončno zelen, pa 24.000 SIT stane.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:08:00   
Annny
Splišni, se čisto strinjam s tabo.
Če ne bi kupovala vozičkov na dražbi, bi mi bilo totalno žal denarja, ker za tisti vsakodnevni sprehod človek res ne rabi ne vem kaj. Otrok se pa slej ko prej začne postavljati na noge.
Ampak to pravim zdaj.
Pri nosečnicah je tako, da jih večina (če imajo le pogoje) hoče za tamalčke vse najnajnaj, gane jih vsaka reklama, tako pač je...nisem bila jaz nič drugačna:);)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:08:21   
Sibil_
Voziček Jane vem da ima Asso, ne vem če se bo javila kaj.....:zmeden:
Mene pa zanima kako se pride do tega kataloga od Pikapolonice?A mi lahko katera pove?A se ga naroči al kaj?:ups:
LP iz Kopra,
Sibil

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:09:49   
Annny
Mogoče ga lahko naročiš v spletni trgovini Pikapolonica- check it out:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:10:11   
Annny
Katalog mislim;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:15:05   
Anonimen
Ja, Anny, saj vem, pa tisti, ki vozičke delajo in cene nabijajo tudi. Saj sem jaz tudi hotela vse novo in sveče za svežo štruco in sem imela voziček za 60.000 SIT. Tudi preveč. Za malo denarja se ravno tako lahko dobi super voziček. Zadnje čase pa se mi zdi, da je že vse skupaj preraslo v neko tekmovanje, kdo ima dražji voziček. Ali pa me občutek vara. Tudi možno. Ampak to je res PREVEČ DENARJA! Pa saj to sem že povedala, vem.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:30:50   
Anonimen
Jane vozičke imajo po celi Španiji in v Italiji:) Lani v Barceloni sem videla točno enega Quinnya in ene 3 marele..vse ostalo trikolesniki Jane:) Pa v Trstu zadnjič 3 Jane 3kolesnike, vse ostalo pa itak PP, Chicco, Inglesina in ostali vozički z majhnimi kolesi:)

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:34:33   
Annny
Ja, Jane je španska znamka, mislim.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:34:37   
Anja
Meni pa tale voziček sploh ni všeč... deluje mi tako kot da se hočeš z njim samo šponat (lep koroški izraz za važiti se:hudicek: )

Bo dober PP P3 pa stane doooosti manj :)

..mislim, ko neki vesoljski zbiralec vzorcev...8) :zmeden2:

..pa brez zamere, vam "dovolim" da vam je všeč 8) :)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:38:18   
Annny
Da ne bo pomote...tole je gotovo super voziček (udoben, funkcionalen) in ne samo za 'važenje', samo res je pa tudi, da ga naredijo (tako tudi vsakega Quinnyja) mogoče za 10 jurjev ali pa še to ne..trgovec pa postavi tako hudo ceno;)
Drugače pa- jaz sem za, meni se zdi lep in fajn vozek.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:40:33   
andrejaz
Jaz pa nimam tega kataloga od Pikapolonice :((, me pa prav zanima o kakšnem vozičku je govora

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Novi voziček JANE
28.4.2005 22:47:32   
puncica
andrejaz še ena taka ki nima pojma o kakem vozičku je govora, pa katalog tud ni prišel do naših rovt:((:((

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Novi voziček JANE
28.4.2005 23:04:14   
andrejaz
Pupic@ - a gre za kakšen voziček iz te strani

http://www.jane.es/construye/index.php

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Novi voziček JANE
28.4.2005 23:11:56   
babylove
http://www.jane.es/construye/index.php

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Novi voziček JANE
28.4.2005 23:18:26   
polona2
No ja,:zmeden2: marele so mi všeč, vozički me pa niso prepričali :zaspan:.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Novi voziček JANE
28.4.2005 23:57:07   
tania
Mi pa imamo trikolesnika Jane-slalom (tisti rdeč in črn na spletni strani www.jane.es)
Lahko ga samo pohvalim, ker je res THE BEST voziček.:bravo:
Nimam niti ene pripombe, ful praktičen, zelo enostavno zapiranje, ima 8kg, vrtljivo sprednje kolo in pa še fuuuullll je lep, vsaj meni.
Bil je res malce dražji (380eur-športni del) ampak mislim da je vreden tega denarja.
Dobi pa se jih v Italiji, in sicer v trgovini Look v Stari Gorici in v Monfalconu (trgovina: Tutto per il bambino).
Sej imam tudi par slikc od vozička, samo jih nisem še uspela objavit v albumu.
Pozdravčke:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Novi voziček JANE
30.4.2005 13:10:41   
lin
So mi bolj všeč Quinny trikolesniki,nerečem pa nič,lahko so super,samo po izgledu mi bolj ugaja Quinny

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Novi voziček JANE
1.5.2005 11:35:34   
Pupica
andrejaz sem gledala, mislim da je to ta. Samo avtosedeža in košare pa nisem vidla.
:zmeden:
Pikapolonco katalog sem naročila v novi trgovini v Kranju pri prodajalki.Dobila sem ga pa pred 2 dnevoma na dom:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Novi voziček JANE
1.5.2005 15:10:18   
Anonimen
Lahko ga naročit:

http://www.pikapolonica.com/index.php?stran=katalog

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Novi voziček JANE
1.5.2005 15:11:12   
Pupica
o viš splišni to pa tut jaz nisem vedela:zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Novi voziček JANE
2.5.2005 10:55:41   
asso
Evo mene,

informacije iz prve roke.

Jaz in moja :duda: sva z vozičkom res prezadovoljni. Gremo na vse terene brez problema in je zelo lepo vodljiv. Včasih se zgodi, da moja :duda: noče biti noter in tako z eno roko držim njo in z drugo vozim voz in ga tudi zelo lepo obračam.
Jaz sem kupila cel "trio" - športni voz, avtosedež in pa globoko trdo košaro. Do sedaj se je vozila v globoki košari, pred dvemi dnevi smo prešli na športni del in nimam pripomb. No kakšna se bi sem pa tja našla, ampak mislim, da se bi lahko pri vsakemu.

Res je zelo lahek...

Ne vem kaj vas še zanima:zmeden: Cena:zmeden: Nekje 600 do 650€ vsi trije deli.

Kolegica, ki je pred par tedni gledala tudi vozičke mi je povedala, da so sedaj pri Jane naredili neko novo verzijo avtosedeža in sicer dva v enem: avtosedež in globoka trda košara. Ne vem kako izgleda, ker nisem videla, samo slišala sem.

Za več informacij sem na razpolago. Pa mogoče je kakšna slikica v mojem albumu, če ne pa bom dodala.

Lp asso

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Novi voziček JANE
3.5.2005 9:16:03   
Pupica
Asso še kakšno slikico prosim, se slabo vidi:zmeden:

Asso imaš ti ta avtosedež ki ima več naklonov (matrix) ali navaden avtosedež?
lp9nebesa

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Novi voziček JANE
5.5.2005 8:01:24   
asso
Oj,

jaz imam navaden avtosedež in mislim, da je tudi boljše, da sta avtosedež in globoka košara posebej, ker če je to skupaj je potem kot globoka košara nekoliko manjša od navadne (ločeno). Mi smo globoko košaro uporabljali do 6 meseca.

Upam, da je sedaj dovolj slikic, lahko pa poslikam še avtosedež, če želiš.

Lp asso

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.