Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novi testi otroških avtosedežev 27.5.2005 14:19:46
|
|
|
|
Mina1
|
Zato pa imamo mi Maxi Cabrio Topline, Maxi Priori XP Topline in Maxi Rodi Toplene (vse tri sedeže) :bravo: Imeli smo tako za prvega, kot sedaj za drugega piškotka. Na varnosti za otročka se ne sme šparati;) pa pa Mina1
|
|
|
|
Novi testi otroških avtosedežev 27.5.2005 14:24:23
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem pa vzela storchenmühle starlight sp, dynamic red. to da imajo napisan da je handling težaven in izdelava, pa jaz nisem opazila. mogoče se naklon mal težko nastavi, ker je en tak šrauf, ampak to me ne moti. če dobro prečitaš navodila, je tako lahko delat s sedežem, kot da bi zavrel juho. tehta pa 9 kg in ima ročaj za nosit - recimo če je treba zadevo dajat iz enega v drug avto. jaz sem super zadovoljna. 9nebesa mala je sedež tako lepo sprejela da ni kaj... smejčkala se je celo ko smo jo not dali, pa spala je že tudi not...sicer sem pa videla, da policaji glih ta sedež majo v reklami. hecno. ful ima dobro narejene pasove za pripet dojenčka, pa vstavek oz. vložek za majhne otroke. pol ko zrasejo, pa se vzame ven in so pripeti z onim gurtnom, pa po višini se da štelat. moj mož je reku, da bi tud on mel tak fotelj...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Novi testi otroških avtosedežev 30.5.2005 12:33:03
|
|
|
|
bini
|
ej kira.. mi tud tega ogledujemo.. a ni ta sedež v testih od 15-36 kg?? a imate tistega ki je od 9-36kg ... so ga prodajali v sončku, se mi zdi.. ker naša še nekaj časa ne bo tehtala 15 kg...hm.. al je to vseen?? :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?