fracek
|
@pikafna in @katkica, cestitke ❤🍀 se mi zdi, da sta letosnja februar in marec zelo naklonjena pluskom, kolikor spremljam se druge strani. 🥰 Poskusam se veselit vsakega dne posebej in ne prevec premlevat slabih scenarijev, ceprav, roko na srce, se tudi pojavljajo. Pa saj je po eni strani logicno, predlani zadrzani splav v 10. tednu, brez utripa, nato se 2 biokemicni nosecnosti. Glede znakov ... cel teden me je spremljala rahla slabost, ampak nic drasticnega, prsi so zrastle, predvsem zvecer so ogromne, dosti kiham (ce je to sploh kaksen znak 😅), zebe me konstantno, pa dva dni sem imela po mojem kar precej nizek pritisk, sem bila kot cota. Ker jemljem od prenosa zarodka naprej progesteron kot podporo, lahko tudi ta seveda prispeva k pocutju, tako da jemljem vse malo z rezervo. Obcasno me tisci v maternici, nekih krcev ali pogostega spikanja pa nimam. Upam, da se bodo znaki ta teden se kaj okrepili. Sicer pa, tako kot ste rekle, vpliva nimamo nobenega, vseeno pa zelim, da pripeljemo srecno do konca 💪💪🌞❤
|