|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembrke
6.5.2005 10:30:00   
smeško
En lep pozdrav vsem :nosecka:,:bravo: !

Kako ste kaj?Jaz sem v redu.:sloncek:
Kdaj imate rok?Jaz imam 6.11 :duda:
Kako se počutite?Za enkrat v :metulj:
Kje boste rodile?Jaz po vsej verjetnosti na Ptuju.

Do naslednjič pa veliko smeha :kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novembrke
6.5.2005 10:59:09   
Teni_
Pozdravljena!!!

Jaz imam rok 10.11. Počutje je super. Za mano je 1. pregled in NS, zdaj pa čakam, na 2. pregled, ki ga imam v sredo.

Rodila pa bom v MB, tako kot 1.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novembrke
6.5.2005 11:02:25   
Andy13
Ciao punce!

Počutje je v redu, ostaja tista utrujenost in želja, da bi malo več spala.

Moj PDP je 30.11. in rodila bom v Izoli. Komaj čakam na NS, da vidim najinega otročka. Se že veselim! :sloncek:

Lep vikend vsem nosečkam! :rozica:
Pobožajte vaše bušije. :angel:
Andy

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novembrke
6.5.2005 11:11:26   
lavra
Hello!

Jaz imam predvideni rok 5.11. Počutje je ful bolš kot prve tri mesece( tud za cigumigu :sloncek: mi je bolj kot pa prej;)) NS je bla super, na drugem pregledu je pikica:angel: veselo skakala sem in tja in kar solzna sem ratala9nebesa, ko sem jo gledala. Tud v prvi materinski šoli sem bila:bravo:, govoril nam je predvsem zobozdravnik o naši prehrani in tudi dodajanju sladkorja v pijačo dojenčkom (ni priporočljivo).

Za porod pa se nikakor ne morem odločit kam bi šla. Najprej sem mislila v MB (ali je res da ne dajo klistirja??:(), potem sem mislila na ptuj(kolegica odsvetovala, ker baje niso prijazne:(), možnost je tudi CE (tolk je blo slabega napisanega o CE bolnišnici, da res ne vem kaj naj!). Moj dragi pa dela v CE in mu bo tako lažje pridet do mene.

Saj še mamo čas, a ne?

Lep dan :rozica:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novembrke
6.5.2005 11:19:32   
Teni_
Lavra, ja res je, da v MB ne delajo klistirja, ampak ga ponavadi niti ne rabiš, ker se baje telo začne pripravljat in se že prej izprazniš. No, jaz ga nisem potrebovala, res pa je, da nimam nobenih problemov s prebavo niti zdaj.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novembrke
6.5.2005 11:21:39   
dd75
Hojla !

No, tudi mi smo dali skoz NS- pikica:duda: je velika kar 7,6cm, vsega skupaj kar 12, rezultati NS tudi dobri in atek nad našim bitjecem zelo navdušen-vse je pogledal, preštel prstke....9nebesa. Seveda tudi jaz sedaj že komaj čakam naslednji pregled čez en mesec:) A ne bi blo fino imeti eno UZnapravo kar doma:zmeden:?
Počutje pri meni je fino, edino zehati začnem že ob 7h zvečer.
Lp :nosecka: PDP 11.11.05

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novembrke
6.5.2005 11:35:20   
majcy25
Rok imam 7.11., rodit še ne vem kam bom šla, razmišljam pa med Celjem in Ptujem.

Počutje odlično, dobila sem spet apetit.
NS smo že tudi dali skozi in je vse v redu:bravo::bravo:

Naslednji ultrazvok imam čez 6 tednov in se ga že zelo veselim.Tudi očka je zelo navdušen in z veseljem naokrog razlaga kako je bilo videti otročeka na ultrazvoku.

Lep pozdrav vsem mamicam in očkom

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novembrke
6.5.2005 11:59:41   
Jančika_
Nisem novemberka, upam, da ne boste zamerile, ker sem bom malo vmešala. Hotela sem povedati samo to, da sem rodila v Celju in sem bila več kot zadovoljna, prav tako vse moje znanke in prijateljice, ki so tam rodile.

Seveda to ni garancija, da bo vedno vse super, a ko bom naslednjič noseča, ne bom prav nič oklevala in bom šla spet rodit v Celje.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novembrke
6.5.2005 13:02:08   
Meggi
Ja pa še jaz. Rok imamo 13. nov. Včeraj smo našo pikico gledali na NS- velika 6,6 do ritke ( tak je merila9- upam da bo res vse ok. Se res fino vidi na tej NS- sem bila pa v Dravljah. Pa ostale?

Ena kolegica ki ima rok 17- je zvedla že za spol. Nam je rekla da je še prezgodaj?!

Drugač sem pa ravno danes zjutri spet neki ve"metala",
pa trtica me že full boli- kaj šele bo.

Komaj čakam poletja in prostih dni da se naspim- ker mi trenutno zlo paše.

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novembrke
6.5.2005 19:09:38   
20anja
ojla!

jst mam pa rok 25.11 in po vsej vrjetnosti po rodila kar v ljubljani.NS mam pa cez en tedn u dravlah in komi cakam da bom vidla mojo pikico.
sm ze cist neucakana.

lep pozdrav vsem novemberkam in ostalim bodocim mamicam

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novembrke
6.5.2005 21:05:27   
NinaŠ
Živjo!
Rok imam 7.11., rodila bom na Jesenicah (kot prvič) z EA (kot prvič), na NS sem šla v Dravlje in videla, da je vse OK :bravo: .

Počutje je odlično, le hrbet me včasih boli...

Trenutno se odločam, da bom Anžetu ukinila ziziko - vsaj ponoči - in se psihično pripravljam na nekaj neprespanih noči. Pa ne mislim tega ukinit zaradi nosečnosti ali česa podobnega, samo mislim, da je že čas, da se tudi on nauči spati - predvidevam, da se bo potem manjkrat zbujal oz. če se bo že zbudil bo tud sam zaspal nazaj :zmeden: .

Hlače je bilo treba nabavit nove (elastične, so za dalj časa), ker v prejšnje ne spravim več trebuščka... :)-

LP

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novembrke
6.5.2005 23:47:28   
nogometas
Evo, ko že o trebuščkih, tudi moj je na ogled. Večerno napet. ;)
LP

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novembrke
7.5.2005 16:26:32   
smeško
Ponoven pozdravček!

Malce sem utrujena, ker sem bila na šihtu,sedaj pa za računalnikom namesto, da bi zadremala.Trebušček se že vidi in komaj čakam, da vidim mojo malo bebiko in da g. pove, da je vse v redu:rozica:.Malo me edino boli, ko maternica raste, pa križ, drugače pa je vse v redu.
Se katera maže s kremo za strije?Katero?

To bi bilo za danes vse od mene LP Mojca.
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Novembrke
8.5.2005 18:19:15   
Še ena T
Živjo, punce.

Zdaj se nas je pa že kar nekaj nabralo:bravo:
Jaz se počutim zelo v redu, rok imam 25.11. Sem pa imela prejšnji teden rahlo virozo, nič hudega, ampak prestrašilo me je pa kar precej.
NS imam konec tedna v Domžalah.

Lp:rozica:
Teja

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Novembrke
8.5.2005 18:43:46   
20anja
zivjo nosecke!!!

se ene T sem opazla da mas rok takrat kot jaz,pa me zanima kje bos rodila.Tut jst mam konc tedna NS pa komi cakam da bom vidla mojo pikico.a mislte da se bo ze dal ugotovit a je :modri: al :roza:. sej mi je vsen sam da bo zdrav,sam me vsen mau ferbec matra.

lep pozdrav vsem noseckam

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Novembrke
9.5.2005 8:29:18   
Urša
Jst mam rok 15.11. NS je bla super, delala sm jo v Dravljah. Rodit grem spet v Lj. Drugače se pa kr vredu počutim, krvavim nič več, slabo mi je le še občasno pa tud v službo grem nazaj po 2h mesecih. ;)

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Novembrke
9.5.2005 10:03:28   
Aja32
Zdravo punce,

kako ste kaj? Jaz in moja pikica/pikec zaenkrat v redu. Trebuh se mi čedalje bolj pozna. Jutri bo 15. teden, pa bomo naredili eno slikico za ogled. V petek kupila prve nosečniške hlače (13.900,00 sit, da jih ni sram:(), pa še to so zelo tanke, torej jih bom nosela še septembra, potem se pa počasi konča.

Naslednji torek ima 3. pregled - komaj čakam, da vidim malo štručko kako napreduje. 9nebesa

Počutje v redu, razen, da me prehlad spremlja že cca. 2 meseca. :zmeden:
Na telovadbo bom pa začela hoditi čez en teden - 2xna teden, da se malo razmigamo. :sloncek::sloncek:

Toliko za enkrat. LP A:nosecka:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Novembrke
10.5.2005 15:24:24   
Še ena T
20anja, tudi jaz bom najbrž rodila v Ljubljani, mogoče bova pa res isti dan v porodnišnici:)

Pozdravček vsem :rozica:

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Novembrke
11.5.2005 16:12:50   
Urša
Aja 32, kam boš pa hodila na telovadbo? Kej veš kakšni so termini?

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......