|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembrčki
6.6.2005 15:17:46   
Aja32
Kako ste kaj?

Komaj čakam naslednji torek pregled, kjer bom videla mojo pikico/mojega pikca.

Drugače pa še vedno nimam občutka za "metuljčke" v trebuhu. Tako, da ne znam razločiti ali so metuljčki ali me matra prebava. :)-:)-

Toliko na kratko, pa javite se kaj. LP A:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novembrčki
6.6.2005 15:54:54   
hipica
joooj, mogoce se ti pa zacenja... brcike...:)- jaz bi tud, pa bom mogla se mal pocakat, ker sem cisto na koncu novembra.

pregled pa imam naslednjo sredo in tud komi cakam... samo da bo vse v redu. pa tht mam tud, kaj pa ti?

uzivajte novembrcice, 'samo' se 5-6 mesecev... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novembrčki
7.6.2005 8:12:29   
tincci
Jaz sem pa na začetku novembra in me :duda: že veselo brca.. ravno danes sem ga pohvalila, ker je bil ponoči priden in sem lahko spala.. se pa orng razteguje notri, čutim kako včasih tišči ob steno maternice :bravo:

Mam pa morfologijo šele konec 23. tedna, ker gre moja G ne dopust :zmeden:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novembrčki
7.6.2005 9:27:13   
amy26
men tudi še nič ne brca, včasih čutim v spodnjem delu trebuha nekaj sam ne znam ločiti ali je to prebava ali metuljčki, verjetno je še prehitro ker rok imam sredi novembra.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novembrčki
7.6.2005 10:27:41   
Teni_
Pozdravljene.

Jaz imam pa pregled v četrtek, pa že komaj čakam. UZ imam 23.6 ko bom ravno končala z 20. tednom(ga bomo spet posneli, pa upam, da se bo videlo kaj imamo).

:duda: brca, ampak zelo nežna, pa na UZ je vedno spala.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novembrčki
7.6.2005 16:39:34   
Aja32
Tincci - midva imava približno istočasno rok...
no, res da sem laik v nosečnosti (jah, vsaka je enkrat v prvo), tako da mi ni jasno o teh metuljčkih prav nič... :)
Glede na to, da je moja prebava od začetka nosečnosti zelo "aktivna in glasna:)-", sploh ne razločim nobene zadeve... mogoče se pa "tapravi metuljčki" še sploh niso začeli.

A:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novembrčki
7.6.2005 16:50:47   
wawa
Ohoj,..............

Je danes en tak dan, da mi samo na sladko vleče...........bi jedla čokolado, pa nutelo.........no saj sem si zdajle privoščila en košček čokolade...........uf je dobra, je nisem jedla že celo večnost........

Tudi jaz komaj čakam naslednju UZ, imam ga šele 1.7 konec 21 tedna.............pa saj to bo kmalu.......

Glede teh metulčkov tudi meni ni jasno, včasih se mi zdi da mam nek čuden filing, kot da me nekaj žgečka..pol pa dam roko na trebuh pa neha:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:se bojim da mam fatamorgane;);););)

Ej pa me smo čist preveč neučakane..........

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novembrčki
7.6.2005 17:18:40   
dd75
Ojla,
jaz sem pa ravno danes videla svojo pikico na UZ in veselo plava po maternici...joj kako fino:)-
Sem pa tudi v soboto zaznala z roko prvo brco, danes jo je pa tudi moj :love: začutil. No, naj povem, da kakih metuljčkov tudi jaz nisem čutila...ali pa? :zmeden2: Medtem ko so brcike kar konkretne tako da ni dvoma.
Morfologijo imam 5.7.v 22tednu in seveda že komaj čakam.
Joj pol pa kmalu na morje:bravo:...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novembrčki
7.6.2005 17:27:59   
nogometas
Blagor vam, men pa še nč ne brca :((:((:((, ampak je verjetno :roza:, te pa so baje bolj mirne (očitno bo po očitu, mirna 9nebesa)... Morfologijo imam 23.6., mam pa trenutno probleme z vnetjem in sem na Canestenu...:grrr:
Bodte fajn, pa se slišmo!!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novembrčki
7.6.2005 18:50:37   
sharpy
Ciao punce!

Jaz sem tudi neučakana.... :sloncek:

Vsak večer se uležem in sprostim in se ful skoncentriram.....da vidim, če bom kaj čutila.....pa nič od tega :)-

Jaz tudi že komaj čakam ponedeljek, da grem na pregled... mislim, da bomo poslušali srčka 9nebesa

Uživajte

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novembrčki
7.6.2005 19:41:20   
Morgaine
Pozdravljene!
Lepo vas je brati...
Jaz sem bolj pozna novemberka in pri meni slabosti še kar trajajo, pa tudi občasno še bruham zjutraj. Nasljedni pregled imam nasljedni teden in že komaj čakam.
Sem dala danes dve slikici v album, tako da si lahko pogledate kakšen je moj trebušček. :nosecka:

LP,
Morgaine 15t0d

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novembrčki
7.6.2005 21:07:11   
NinaŠ
živjo!

Tudi naš :duda: že fajn brca in se preteguje - tud zbudit me uspe ponoči. Ravno danes ponoči sem se zbudila, ker me je v trebuhu nekaj fulll tiščalo - pa pošlatam in čutim eno trdo izboklino - sem še luč prižgala (in s tem seveda Anžeta zbudila) in sem videla kako se je naš razgrajač raztegnil - potem sem pa itak mogla vstat, da sem Anžeta nazaj uspavala in se je :duda: spet lepo namestil v trebuščku. Iz prve nosečnosti se ne spomnim, da bi imela v trebuhu kdaj tako galamo kot jo imam "že" sedaj (itak sem gibe žačutila ene tri tedne kasneje, samo se mi zdi, da je bil Anže ful bolj miren).
Nogometas, glede spola pa ne vem, če bo kaj na tem, ker poj imam jaz zdaj v trebuhu tri fante, ker je bil že prvi fant in ful bolj miren :)-

Morfologijo imam pa 28.6. (samoplačniško v Dravljah), pa moja G mi jo bo tud verjetno delala tam v začetku julija enkrat (pregled imam zdaj 15.6. pa je za morf. še prezgodaj).

Komaj pa čakam na naslednji UZ (upam da bo 15.6.), da mogoče vidimo :roza::modri:

LP

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novembrčki
7.6.2005 21:20:13   
Teni_
Aha, NinaŠ, zdaj te pa imam:)-. Si tak firbec kot jaz. Že tudi komaj čakam, da izvemo kaj bo. Grem tudi 23.6. samoplačniško na UZ, ker sem firbec, pa tudi upam, da mi bo v četrtek delala UZ, ker je še tudi prehitro za morfologijo, potem pa imam tudi pregled enkrat v začetku julija.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Novembrčki
7.6.2005 22:04:59   
NinaŠ
Ja MojcaH res sem firbec, kot mislim, da smo vsi, samo eni se znajo nazaj držat :)-
Pri Anžetu sem rekla, da ne bom vprašala, pa je potem prišlo do take situacije (so preizkušali nov UZ na meni), da sem preprosto mogla (hihitanje dveh zdravnic v ozadju, ko je dr. s puščico nekaj kazal), drugače bi lohk živela še v krivi veri - ampak se je bilo itak nemogoče zmotit.
Pa sem potem ugotovila, da sva z mojim :love: na podlagi tega podatka veliko hitreje izbrala ime, tako da se tud sedaj zanašam na to, da ko bom vedela kaj je, inspiracija sigurno pride (zaenkrat nama še nič ne sede).

LP

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Novembrčki
8.6.2005 8:53:46   
Julijana
Ojla!

Tudi jaz ne vem ali imam prebavne vetrove ali čutim brcike - bolj prvo kot drugo po moje. V petek sem imela pregled in sem poslušala srček kako je zbijal, morfologijo pa imam pri svojem G v začetku julija ko bom v 22t.
V soboto sem si kupila tudi že prve nosečniške hlače in eno majčko za zraven, vse ostalo mi je že premajhno in hodim z elastiko na gumbu. Prijateljica pa mi je posodila zimskega pajaca za prve mesece.

Lepo se imejte in :angel::metulj: pa na sonce!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Novembrčki
8.6.2005 13:22:13   
Aja32
Zdravo punce,

prav v živo si predstavljam, kako vse novembrke ležimo na postelji zvečer in meditiramo oz. poskušamo "karkoli" začutiti v trebuščku....:)-:)-:)-

Drugače Morgaine - ful cute trebušček - za 15 teden kar luštno okrogel...

Meni moj trebušček zadnji teden pošteno raste (vsaj tak filing imam), čeprav mi vsi pravijo, da se mi ne vidi kaj pretirano. Oprsje je pa druga tema. :)-:)- Skoraj potrebujem nekoga, da mi odpre vrata... ;);) Iz dokaj normalne velikosti (80 B kdaj pa kdaj tudi C) na 85 D! Grozota - kaj šele bo... :zmeden:

pa, pa - lepo se mejte pa božite trebušček

A:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Novembrčki
8.6.2005 17:07:43   
Andy13
No, da se še jaz oglasim! ;)

Tudi jaz zvečer božam bušija in čakam na njegov oz. njen znak, pa ni še nič. Najbrž sem res preveč nestrpna, ker je za nosečnost 15 tednov res nemogoče pričakovati, da bom kaj začutila, a ne? :duda:

Počutje je Ok, kar kmalu bom morala v lov za nosečniškimi oblačili, za zdaj se še znajdem s tem kar imam.
Morgaine - pohvale za trebušček, je zelo lep!

Uživajte in pobožajte vaše bušije, lp,
Andy

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?