Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novembrčki in trebuščki 19.3.2005 17:38:41
|
|
|
|
Teni_
|
Odvisno, kakor pri kateri. Meni se v prvi nosečnosti še na koncu ni videlo, da sem noseča. Oz, moj trebuh ni zgledal kot trebuh nosečnice. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 19.3.2005 19:40:47
|
|
|
|
lavra
|
Helo Jaz sem tudi v 6 tednu, in lahko ti povem, da razen povečanega apetita:zmeden: (kljub zoprnemu občutku v trebuhu:zmeden: je rahla lakota prisotna ves dan)in + 2 kg, ne vem če je že kaj večji. Lakoto poskušam potešiti s čim več sadja ipd. Pa tudi od ženske je verjetno odvisno, kok hiter se pozna.:zmeden2: Pozdravček:muca:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 11:23:24
|
|
|
|
wawa
|
Ohoj tudi meni se konec 6tedna še nič ne pozna, sem le zvečer precej napihnjena, nekaj takega kot da bi imel težave s prebavo..... JA je pa tako da naj bi trebušček rasel nekje od 12 t naprej, samo je pa od nosečnosti do nosečnosti različno;) Kako pa ste kaj drugače novemberčice?
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 14:48:44
|
|
|
|
nogometas
|
Živjo, bla danes na urgenci, nisem več zdržala, kajti napovedanih krčev s strani mojega G in krvavitev, ki naj bi sledile po tistem, ko mi je G "nekaj" vzel ven iz nožnice, kar ni in ni. Jutri naj bi dobila napotnico za abrazijo. UZ na urgenci pa je pokazal 11mm veliko gestacijsko vrečko in rumenjakov mehurček, ne pa tudi ploda. UZ mi je delala zelo prijazna G dr. Zajc, ki je rekla, da ona ne bi delala abrazije, ker je še prehitro. Tako da, drage novembrčice, upanje še vedno obstaja, čeprav šibko.... LP Juli
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 17:22:02
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, ne sprašuj. Slabosti so se začele pred 3 ali 4 dnevi, tako, da se zdaj s tem borim. Slabo mi je najbolj dopoldan, pa tudi popoldan, ampak takrat ne tako zelo. No, drugače pa super. Kot veš, pa še vedno čakam 1. pregled. Pa sem že full neučakana, sploh, ko sem zadnjič sanjala, da sem bila pri ginekologinji in mi je rekla: ja, vi boste pa meli 3. Aha, mene pa skoraj kap v sanjah. Še dobro, da so bile samo sanje. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 17:27:06
|
|
|
|
wawa
|
:)-:)-:)-:)-:)-tri si predstavljaš ne enega osnove;););););) Nikoli se ne ve, boš imela pa tri,, mene je kar malo strah mam po obeh straneh familije dvojčke, menda se mi s tem možnost še poveča, sam za prvega bi pa res reje imela enega;);););) :)-:)-:)-Še to glede strij, občudujem une ki se jim rata vsek večer namazat, s čim.......meni ne:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 17:38:03
|
|
|
|
Teni_
|
Mi imamo tudi iz obeh strani dvojčke, ampak to bi še imela. Ampak 3????? Pomoje, bi me resnično kap:zmeden:. No, jaz tudi priznam, da se nisem mazala čisto vsak dan, zdaj še tudi nisem začela. Imava še čas, dokler trebušček ne začne rast, pa tudi potem vprašanje, če ti koristi. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 17:50:04
|
|
|
|
wawa
|
:)-:)-:)-:)-:)- 3 je magična številka:) Saj imava res še čas, tam nekje po 12t ko začnejo zadeve rasti;) Jaz zdaj nekaj likam cunje čeprav bolj bluzim kot zares likam, dragi gre zvečer.......ne boš verjela, nekaj popolnomo nezakonitega delat.....žabe lovit:(:(:(:(blek že zdaj mi je slabo ko pomislim, saj jem jih....sam
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 19:24:16
|
|
|
|
Teni_
|
Kaj gre lovit? Žabe? Kako pa to zgleda?:zmeden: Meni se je pa limona zluštala in jo zdaj jem. Mi vsaj slabo ni. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 20.3.2005 20:02:40
|
|
|
|
Julijana
|
pozdravljene vse novembrske:nosecka:!!! tudi jaz sem še med vami 6 4/7 še vedno čakam na prvi pregled 30.03. neučakana. slabo pa mi je že cel teden, nič ne bruham samo spahuje se mi skoz in napenja po trebuhu, pol pa mal popijem in je bolje- pa ne za dolgo, ravno sedaj preganjam slabost in mi ne uspeva prav dobro. trebušček pa še ne raste -mislim da je bolj napihnjen od napenjanja. lep pozdrav vsem, nogometaš tebi pa:angel:
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 21.3.2005 8:03:15
|
|
|
|
wawa
|
:):)Pozdravljena Julijana Kako kaj novemberke, kako ste preživele vikend, ste bile kaj na sprehodu:kuza: ali pa ste od utrujenosti samo doma:zaspan:...... ste kaj zanimivega novega odkrile, glede naše:nosecka:, kakšne dobre informacije? Meni se ja danes začel 7t, nič novega, slabosti ni:bravo::bravo::bravo::bravo:, sem pa odkrila da bo treba pri hrani malo pazit, sem imela čez vikend tak tek, da bi slona pojedla:):)-:):)-:) Lep ponedeljek vam želim vsem, saj bo kmalu petek;)
|
|
|
|
Novembrčki in trebuščki 21.3.2005 10:26:09
|
|
|
|
Aja32
|
zdravo, pri meni se mi malo pozna napet trebuh, apetit je tak kot pred nosečnostjo, je pa res, da sem veliko bolj utrujena in da ne spim ravno najbolj. drugače imam pa jutri prvič pregled - po mojem bom šele jutri pošteno dojela, da sem noseča, ko bom dobila materinsko knjižico v roke ... :)- jutri vam sigurno sporočim kako je bilo na 1. pregledu....;) pa, pa :nosecka:A
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?