|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novemberke
20.5.2005 21:59:32   
Meggi
Kje ste mi kaj- že vse spančkate kaj?

Študiram kako ime bi si dala za našo angelsko počutje.

Novemberke- skor se ti jezik zlom, na dan z idejami.

Sicer kako kaj počutje? Vas je radovednost že premamila, ali vas že opozarjajo da plavajo v trebuščkih.

Moje zlato bitje me je prvič prejćnjo nedeljo pozdravilo.

Vse lepo vsem,...............
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novemberke
21.5.2005 8:33:50   
tincci
Tale novembrka je že v službi pridno.. dežuram danes.. počutje je super, trebuh pa že ful velik, zdaj so že v trgovinah ljudje ful prijazni do mene, včeraj mi je na banki ena gospa ponudila stol 9nebesa

mali se veselo premetava že dva tedna, vsak dan parkrat ga čutim, danes ponoči se mi je pa prvič zgodilo, da mi na hrbtu ni pasalo ležat.. tak čudn občutek.. joj, na bok bo treba počasi :((

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novemberke
21.5.2005 9:04:28   
Teni_
Pozdrav še od mene.

Moje počutje je super. Danes začnemo urejat naše novo stanovanje, da se bomo lahko v kratkem selili.

Meni se še vedno ne vidi, da je to nosečniški trebušček in verjetno bo tako spet do konca. Kot prvič.

Zadnjič se mi je zdelo, da čutim gibe, pa zgleda to ni bilo to, čeprav je bilo za čutit točno tako.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novemberke
21.5.2005 12:29:30   
NinaŠ
Živjo!

Tud jaz sem OK, trebušček je malo zrasel, vendar če ne oblečem kake oprijete stvari še ni za opazit.

Mali me že nekaj dni žgečka po trebuščku, čeprav najprej nisem bila prepričana, da je to to, ker se mi je zdelo nekoliko zgodaj (prvič pri slabih 15t?), zdaj sem pa že čisto prepričana.

Ravno danes popoldne pa se odpravljam po nakupih, moram kupit kake pomladansko - poletne hlače, saj so mi že vse preozke (razen trenerke), tiste iz prve nosečnosti pa preširoke (sem imela 10 kg več tak čas :ups: ).

LP

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novemberke
24.5.2005 14:23:11   
Majči
Pozdravljene,

Evo , tudi jaz sem novemberka, rok imam 3.11 in moram rečt, da se dobro počutim, zdaj bom v 17 tednu, trebušček kar raste in že ne morem več nosit svoje prejšne garderobe. Naslednji teden imam spet pregled in komaj čakam, da slišim srček mojega sončka.

Bom pa tudi jaz morala konec tedna malo v nabavo za kakšno poletno majčko in hlače.....a kot sem slišala, je vse tako groznooooo drago a kaj čmo, oblečt se moramo ne?
Javite, kaj ste si nabavle in kje, če vidite kaj poceni v akciji pa upam, da sporočite.
Razmišljam, da bi šla v Celovec v C&A - baje imajo tam ugodne cene in dosti izbire. Je katera že bila?

Mejte se - bay

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?