|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novemberke
22.3.2005 9:36:07   
Teni_
Da nas spet malo dvignem na vrh, ker smo že na 3. strani. Kako ste kaj? Meni je nenormalno slabo in samo upam, da bo tako kot v 1. nosečnosti, ko je po enem tednu minilo.

Aja32, si že bila na pregledu? Javi, kako je bilo!

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novemberke
22.3.2005 9:48:23   
wawa
Ohoj

Ja Aja32 javi se.......kako je bilo, če moram že jaz čakat do 13.4, saj ti mi povej kako je bilo:):):)

O boga, meni je bilo včeraj zvečer slabo pa je zdaj že ok.....veš kako me je dragi presenetil.....peljal me je v BTC v otroške trgovinice....a noro veš kake lepe vozičke imajo v Arielu....."Terex"al nekaj takega.....res me je presenetil;);)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novemberke
22.3.2005 9:52:47   
Teni_
No, mi imamo vse takšne stvari, tako, da velikih nakupov ne bo. Edino če bo fantek, bo treba oblačila kupovat, drugače pa vse imamo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novemberke
22.3.2005 11:32:17   
lavra
hello!

Jest sem po mojih izračunih tam nekje v 6 tednu:bravo: in mi je cele dneve rahlo slabo:zmeden:, sam ko mam kaj v ustih. Tko da se moram prav kontrolirat, da ne pojem preveč:)-.

Povejta mi, a se vama je že kaj povečal buši? Men se zdi, da se mi je že eno malenkost, sploh pa zvečer sem čist napihnjena:)-

Lep dan in čim manj slabosti:sloncek::sloncek:

L:muca:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novemberke
22.3.2005 11:35:27   
Aja32
Oja,

ja, pa smo bili na prvem pregledu v Postojni. Naša mala pikica :duda: je velika 18,5 mm, vrečka pa je velika 29,8 mm! Vse je v redu. Edino kar mi je predpisal tablete, katere sva šla danes zjutraj iskat v Italijo, ker se jih tukaj ne dobi... imena se sedaj ne spomnim (so že v omari, zraven folne kisline :)-). So pa hormonske za podporo nosečnosti in vsebujejo progesteron. To moram jemat 3 mesece, eno zjutraj in eno zvečer. Seveda, pa še naprej folno kislino.
Naredil je UZ, vzeli so mi kri in urin. Naslednji pregled imam okoli 20. aprila.

Kaj naj vam rečem? Danes dobila prvič v roke materinsko knjižico, pa moj dragi je direkt od ginekologa prejel slikco. :bravo:Občutki so prekrasni. 9nebesa Oba sva zelo vesela in upava, da bo šlo vse tako dobro naprej, kot do zdaj...

Počutim se v redu, edino zvečer me mučijo slabosti, pa danes sem pošteno zaspana, ker sva bila že ob 7. uri naročena v Postojni...

Toliko o meni, mojemu in najini pikici...

:nosecka:A

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novemberke
22.3.2005 12:57:51   
wawa
:bravo:
:bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo:

Fullll sem vesela zate, da je vse ok in da sta uživala:bravo::bravo::bravo:

Res res si mi polepšala da:metulj::miska::angel::sloncek::kuza::zajcek::muca::pujs:

A ti je že kaj povedal kdaj naj bi imela, rok?

Skratka še enkrat čestitke in pobožaj svojega :angel:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novemberke
22.3.2005 13:01:13   
wawa
Lavra:

Men je po vseh pogledih logično da se trbušček nebi še smel poznati, ampak se ubadam z istim problemom kot ti.....zvečer sem napihnjena, da zgleda kot da bi se bušček že kar, poznal:)-:)-:)-:)-:)-ali pa je to samo od naše želje da bi se čim prej:)-:)-

Mam pa še ne problem.....prsi:zmeden::zmeden:.....tako so se povečale:zmeden:, da se v ozki majici vidi razlika od prej, nikoli me ni nihče bulil v oprsje, ker sem imela povprečno B košarico.....včeraj sedim v lokalu na soncu v oprijeti majčki......ma bi enega tipa skor prbila neka:zmeden::)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novemberke
22.3.2005 13:11:31   
Aja32
Glede točnega datuma se bova pogovarjala naslednjič - je pa konec oktobra, začetek novembra... Jaz samo upam, da ne bi bilo na 1.november..:zmeden: Ni ravno najboljši datum za rojevanje... :(

drugače sem pa tudi jaz čedalje bolj napihnjena - prsi so se za malenkost umirila, tako da ne bolijo več tako hudo, kot na začetku. So pa "ogromne" :) Sem že kupila za dve košarice večje modrce...

Kaj šele bo?!:zmeden:

:nosecka:A

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novemberke
22.3.2005 15:39:30   
lavra
Vesta kaj? Jaz pa moje gledam in gledam, pa so mogoče zrasle za tako malenkost, da se skor ne pozna!!:( Pa tud bolijo me ne preveč, razen bradavičke:ups:

Se tolažim, da še bojo zrasle. Ampak tud moja "ženska" stran žlahte, nima problemov s prevelikimi joškicami;)

Sem mislila da se bo poznalo bolj hitro, pa očitno rabijo več časa.:)-

Ta vikend bova z mojim presenetla celo žlahto z veselo novičko (če bo v četrtek pri G vse vredu) in sem že čisto nestrpna:):)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novemberke
22.3.2005 15:42:30   
lavra
Aja32 a se na UZ dobr vidi pikica?:ups:

In še čestitam za uspešen pregled:bravo::bravo:

L:muca:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novemberke
22.3.2005 15:53:26   
Aja32
Videla se je ful lepo... imava sprintan dokaz...:bravo: Pa tudi bitje srčka se je lepo videl... 9nebesa

A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novemberke
22.3.2005 19:47:28   
Teni_
Aja32, super. Me veseli, da je vse vredu in, da si končno videla pikico. Nas pa še to vse čaka.

Mi smo ravno prišli domov, ker smo se potepali. Sem ugotovila, da slabosti minejo, ko se poštejo najem. Ali kosilo, ali pa danes, ko sem v Koloseju pojedla sendvič. Potem pa mi več ni bilo slabo. Se vidi, da nisem navajena jest zjutraj, pa imam malo probleme s tem.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novemberke
23.3.2005 8:37:56   
wawa
Ohoj Mijca!

Lepo da ste se napotepali;)

Je pa tako da tisto s hrano verjetno drži, meni je zjutraj slabo do zajtrka, potem pa pojem skledo kosmičev in sem dobra do ene 10 ih .......tako da sem si zdaj naredila tako, da jem po mal ene 5krat na dan.......:zmeden:

Danes tri tedne, mam pa pregleed.....:bravo: samo še tri tedne to je fulll malllloooooo;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Novemberke
23.3.2005 9:08:12   
Teni_
Ja, ja, full malo, ampak se vleče.

Sem mislila, da mi bo boljše, če bom zjutraj nekaj pojedla, pa še ene žemljice nisem mogla pojest, ker mi je šlo kar na bruhanje. Si bom potem eno zelenjavno juho naredila, tisto bo verjetno šlo dol po grlu.

lP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Novemberke
23.3.2005 9:32:10   
Julijana
OJLA :nosecka:!
jaz se bolj malokrat javljam, berem pa skoz. tud mene še daje slabost pa še zvija me skoz, verjetno me v podzavesti dajejo živčki :zmeden:kako bo na UZ imam ga danes teden.
tale slabost pa je ena nadloga, vleče se kar cel dan, pa še jest mi ne paše (to je pri meni nekaj novega, ker sem gurman) in se prav posilim ker vem da moram jest. Tako da so kile še tam kjer so bile, saj je zima pustila mal posledic:pujs:. Najbolj si želim solate kristalke, sam kaj ko je pa iz dežel bogve katerih in komaj čakam na naše zelenjavarje.

lp:nosecka:j:sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Novemberke
23.3.2005 9:41:33   
wawa
Zelenjavna juhica:bravo::bravo::bravo:...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....še zame jo skuhaj. Žemlje in kruh se mi odkar sem :nosecka: zdijo presuhe...zato se pa zjutraj lažje spravim na kornije;);)

Julijana, sem tudi jaz mislila da bom bolj lačna, ali pa saj lačna za sladko.....NAP NI TAKO

Lušta se mi po obarah, fižolovi juhi, olivah, rižoti, zelenjavi (solata, z malo koruzice....brokli, bučke....)ostalo pa jem ker je pač tam in ker vem da moram zaradi :angel: :zmeden:. Naprimer meso je ena izmed tistih zadev.....

Tako da se ne sikiraj, smo vse iste.....

Pa še kaj se nam oglasi, da ne bova z Mojco mislili da sva sami tukaj;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Novemberke
23.3.2005 9:50:50   
Julijana
tudi meni je mojca vzbudila tek po zelenjavni juhici:bravo:, ampak tista pride jutri na vrsto-cvetačna, danes pa bom spekla pečenice in zelje-ta mi pa ful paše.
zjutraj pa je ponavadi kos polnozrnatega kruha s sirčkom. zvečer pa sem lačna paše pa nič.
tako sedaj pa moram delat:kuza:.
se še šlišimo
lpj:racka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Novemberke
23.3.2005 9:56:19   
Teni_
Pri meni se že kuha zelenjavna juhica. Bo ravnokar končana. (por, zelena, korenček, grah, stročni fižol, cvetača, krompir.... pa še bi se kaj našlo). Upam, da bo potem boljše, čeprav je danes 10X boljše kot včeraj. Mogoče pa bodo res slabosti minele po enem tednu, tako kot 1.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Novemberke
23.3.2005 10:06:13   
Julijana
kako ste si dodale v ime PDP, našla sem že na lilypie samo nevem kako naj uvozim:ups:..

lpj;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Novemberke
23.3.2005 10:11:10   
Teni_
TPovej, do kot znaš. Si že tam narediš trakec, pa potem sem ne znaš prenest? Če je tako, poglej spodaj, ko ti že trakec naredi, ko imaš neke okvirčke. Označiš tisto kar piše v prvem okvirčku in kopiraš sem.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Novemberke
23.3.2005 10:26:45   
Še ena T
Živjo, punce. Sem še ena novemberka. Sicer bom bolj pozna novemberka (sem v 5 t), ampak vseeno.
Zdaj ko sem tole prebrala, se sprašujem, kdaj mi bo postalo slabo:(
No, upam, da ne bo prehudo.
Vsem lep pozdravček,
:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Novemberke
23.3.2005 10:46:29   
Teni_
Še enkrat tukaj čestitke. Pozdravljena med nami.

Glede slabosti. Meni je v 1. nosečnosti postalo slabo vkonec 7. tedna, sedaj pa konec 6.Prvič mi je bilo slabo en teden čez cel dan, zdaj mi je pač nekje dopoldan in pa potem proti večeru. Danes je malo boljše, tako, da upam, da se bo čimprej končalo. Čisto odvisno je od vsake nosečnosti posebej. Lahko, da ti sploh ne bo slabo(kar je še najboljše).

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Novemberke
23.3.2005 11:02:10   
Julijana
ekola pa je ratal, mojca izgleda da imava isti dan.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Novemberke
23.3.2005 11:07:36   
Teni_
Kdaj imaš ti po svojih izračunih rok? 10.11.? oz, kdaj si imela zadnjo M. Jaz sem jo imela 3.2. Potem sva na isti dan. Ja.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Novemberke
23.3.2005 11:18:15   
wawa
Ohoj pozdravljena še ena T, dobrodošla med novembrskimi;););)

Slabo????

Saj si vidla, ko sem napisala, meni še ni ;), mogoče bom pa zadevo preskočila;):bravo::bravo::bravo::bravo:

a bi vidve ostale dve prosim nehale o zelenjavni župi ker bom vse popokala in šla domov si jo skuhat......pa vidve bosta krive za to;););););):grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, ne ne saj se ne jezim.........danes mi bo dragi večerjo kuhal pa me skrbi kaj bo??????;);););):)-:)-:)-:)-

Maojca ti daš krompir notri jaz pa makarončke, za dragega ki ne preživi brez mesa pa dodamo še kolobarčke piščančje hrenovke;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?