Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novela zakona o vrtic - že v veljavi? 11.1.2008 11:37:20
|
|
|
|
BarbaraO
|
Zanima me, če katera ve, ali je novela zakona, po kateri naj bi bil vrtec za drugega in naslednje otroke zastonj, v kolikor je že eden v vrtcu, že v veljavi? Neuradno sem izvedela, da naj bi sprememba začela veljati po novem letu, vendar pa sem včeraj od občine vseeno prejela odločbo glede plačila vrtca, ki je popolnoma identična prejšnji. Kakšno je torej trenutno veljavno stanje glede plačil vrtca? Morda namig, kje si lahko ogledam spremembe (če so že v veljavi)? Hvala in pozdravček vsem!
|
|
RE: Novela zakona o vrtic - že v veljavi? 11.1.2008 11:38:41
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma jaz tudi čakam ta zakon,sam mislim,da bo šele s septembrom v veljavi,če sploh bo. V tej ljubi Sloveniji se radi na hitrco premislijo.
|
|
|
|
RE: Novela zakona o vrtic - že v veljavi? 11.1.2008 11:53:24
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ma jaz tudi čakam ta zakon,sam mislim,da bo šele s septembrom v veljavi,če sploh bo. Ja, s 01.09.2008 stopi v veljavo.
|
|
RE: Novela zakona o vrtic - že v veljavi? 11.1.2008 12:00:54
|
|
|
|
Gordana-3
|
tako je, 1. septembra, če bo sprejet
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?