|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove nosečke
27.10.2004 8:10:31   
Neža81
Dobro jutro!

Nisem vedela, kak naj toti temi dam naslov in sem pač nekaj napisala. :)-:)-:)-

Komaj sem v službo prišla, pa že gleam keda bo ura 16 da grem domu. Danes sem en teden pred nezaželjeno M:hudicek: naredila ROMED, pa je bila samo ena črtica
:((:((:((...... ja ja Se vem, da je to feeejst prehitro za tester. Slučajno sem ga mela doma, pa me je moto ko je še bil zaprt in sem ga uporabla.:bravo:

Majko milo, ta mesec pa je res veliko nosečk. No mogoče bom nasledni teden jaz med njimi (bog pozlati moje besede). Malo še bo treba počakat, zato pa bom doma lepo pridno digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek:.

Kaj mate dans gužvo v službi? Pr meni je taka tuga!

Neža :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nove nosečke
27.10.2004 8:23:07   
Tiamo
Hojla,

pri nas v službi je kar gužva, samo meni se nič ne da. :muca:

Že v petek bi morala dobiti :hudicek:, pa je še do danes nisem. Test bom naredila v soboto zjutraj.:kuza:
Punce držite pesti.9nebesa9nebesa9nebesa Nobenih znakov čudnih znakov nimam, edino kar hodim na WC vsakih 15 min.

Zdaj sem v dilemi, ne vem kaj naj naredim. Če bom slučajno :nosecka:, ne vem ali naj zaprosim za rizično nosečnost. Imela sem SS, v službi prenašam tudi težke stvari, hodim po stopnicah v četrto nadstropje,...

Lp Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nove nosečke
27.10.2004 8:44:49   
Neža81
Tia zakaj ne narediš testa? A ti je že kdaj zaostajala toliko? Po mojem si :nosecka:. Si pa res potrpežljiva da ne narediš testa.

Aja, jaz bi na tvojem mestu šla v bolniško. Najprej je treba za sebe in :duda: poskrbet, potem pa za vse ostalo.

Držim pesti :miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nove nosečke
27.10.2004 8:52:56   
Tiamo
Ne vem zakaj bom počakala do sobote, tako sem se odločila in če se jaz nekaj odločim mora tako bit. :bravo:

Mogoče zato, ker me je strah, da se mi ne ponovi SS. Na enem izmed formov sem prebrala, da se da tablete Utrogestan preprečujejo SS ima še katere kakšne izkušnje s tem?:zmeden:

Na bolniško bom pa šla, že pri prvi nosečnosti bi morala iti, čeprav sem se super počutila nič slabosti, nič težav..pol se me pa v službi začeli sekirat..sem začela pa krvavet. Tako, da bom kar šla na rizično, upam da jo dobim?:zmeden:

lp Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nove nosečke
27.10.2004 8:59:47   
Neža81
Ti kr idi na rizično, sigurno jo boš dobila. Povej kaka je situacija v službi, pa bo vse vredi. Bodočim mamicam vedno ugodijo, sploh kar se tiče glede služb.

:kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nove nosečke
27.10.2004 9:19:12   
lana 5
Tija, naredi test in potem hitro v bolnisko!!!!!!

Enega od znakov ze imas " TO DA HODIS LULAT" .
PUNCA TI SI:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Sporoc kako je!!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nove nosečke
27.10.2004 9:23:52   
pupika
Tudi jaz tako pravim, Tia da si srečka nosečka.

Sporoči nam kako je.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nove nosečke
27.10.2004 9:41:57   
Tiamo
V PONEDELJEK VAM SPOROČIM KAKO IN KAJ:sloncek::sloncek::sloncek:

Na :modri: ali :roza:

lp Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nove nosečke
27.10.2004 10:37:37   
Neža81
Saj vem, da je še prehitro, ampak vseeno - nekaj me špika v levem jajčniku. Danes je ravno 10 dan od prvega dnega O dni. Še bom mogla počakat ........:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nove nosečke
27.10.2004 10:44:02   
pupika
Ja Neža saj nimaš več tolko časa, šemalo pa boš lahko naredila test. Veš saj mene tud matra al je al ni. Pa bom morala počakati do nedelje da vidim če bo prišla M.

Lep dan ti želim in da boš naslednji teden zagledala :roza::modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nove nosečke
27.10.2004 11:08:19   
kimi
Jaz mam doma tok dela da se vn ne vidm pa sej bo. V glavnem Neža držim pesti da bop kaj kmalu (čez 1 teden) izvedela da :nosecka:si

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nove nosečke
27.10.2004 11:08:47   
kimi
mišljeno je bilo da si:nosecka:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nove nosečke
27.10.2004 11:54:47   
Neža81
Kimi tudi jaz si srčno želim, da bi si en dan v nalednjem tednu za vedno zapomnila. 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nove nosečke
27.10.2004 15:13:02   
Janika
to je cisto od G odvisn, glede bolniške mislim. Ne poznam ene ki je ne bi dobila ko je hotela. Naj mi pove kdo garantira, da bos donosila, ce te ne poslusa in ti da bolniske??

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nove nosečke
27.10.2004 16:33:46   
Tiamo
Janika haj,

ne vem kaj si hotela povedati "naj mi pove kdo garantira, da boš donosila, če te ne posluša in ti da bolniške??"

Sej men je bad, da bi šla v bolniško, kaj pa če spet pride do SS in bom čez par tednov ali pa čez tri mesece :ups::zmeden::ups::zmeden::ups::zmeden::ups:

Uglavnem pa še nevem če sem noseča, ker nisem še naredila testa. Se bom po pozitivnem testu obremenjevala z bolniško.

LP Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!