Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 27.4.2010 20:56:34
|
|
|
|
buči
|
Imam mercatorjeve nalepke, menjam za nalepke Kraljestvo živali 2008 ali Fifa 2010.
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 27.4.2010 21:45:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Zbiramo. Mi tud...
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 27.4.2010 21:50:43
|
|
|
|
črticaa
|
kaj pa imajo za nagrado??
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 27.4.2010 22:12:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa kaj pa imajo za nagrado?? Potovalke in rukzak Diadora (se mi zdi) lahko kupiš po normalni ceni. Piše sicer -70%, ampak to je pač marketing...
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 28.4.2010 20:38:05
|
|
|
|
Beckie
|
Če ima katera odveč nove mercatorjeve nalepke, za Diadoro, se priporočam Tudi jaz lahko ponudim Sparove
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 29.4.2010 17:43:13
|
|
|
|
petra79p
|
Jaz imam 2 mercatorjevi nalepki viška, sam sem jih nalepla(al jih dodate al pa nekako odlepite) in pa imam ene 60 sparovih nalepk za Dormeo. Povejte kam pošljem, če rabite. lp,petra
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 6.5.2010 11:20:59
|
|
|
|
Andre
|
imam 25 Mercatorjevih nalepk, ki jih ne rabim.
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 25.5.2010 12:12:59
|
|
|
|
janjja
|
Izpolnjen kuponček z mercatorjevimi nalepkami, za Diadora torbe zamenjam za kraljestvo živali 2008. (15 nalepk)
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 26.5.2010 14:23:27
|
|
|
|
študentka Mici
|
Tudi jaz imam viška nekaj mercatorjevih nalepk, zbiram pa nalepke omw, potem gorenjkine točke, ter račune barcaffe iz mercatorja (..1.5.-13.6.)
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 26.5.2010 16:26:58
|
|
|
|
LERO
|
Imamo nekaj nalepk za oddati.
|
|
|
|
RE: Nove Mercator-jeve nalepke 8.6.2010 22:15:34
|
|
|
|
snupika3
|
tudi jaz imam kar nekaj nalepk mercator menjam jih za magnetke shrek ali kraljestvo živali 2008
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?