Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novalac ukinjen v A lekarnah 21.1.2009 11:37:20
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
...to moram pa takoj danes vprašat v "našo avstrijsko lekarno", bom sporočila zvečer- mi sicer kupujemo novalac S (naš AR) ker imamo refluks, upam pa, da ga bodo še imeli
|
|
RE: Novalac ukinjen v A lekarnah 21.1.2009 15:11:11
|
|
|
|
ema111
|
ja prosim ČebelicaMaja sporoči kako in zakaj
|
|
|
|
RE: Novalac ukinjen v A lekarnah 21.1.2009 15:27:37
|
|
|
|
liliana
|
Po moje ga "ukinjajo" oz. si praznijo zaloge zaradi sprememb, ki jih je Novalac uvedel, da bi zadostil pogojem evropske direktive......ker Avstrija namreč subvencionira 40% proizvajalcu oz. uvozniku otroške hrane.....zato je tudi mleko tam bistveno cenejše...... http://www.ringaraja.net/vajanje-sprememb-pri-mlekih-ovalac_885.html
|
|
|
|
RE: Novalac ukinjen v A lekarnah 22.1.2009 13:06:28
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Sem dobila informacije iz prve roke- Novalac S1 (to je AR pri nas) je normalno dobavljiv, z Navadnim Novalacom pa imajo trenutne težave z dobavo, vendar ga ne ukinjajo... torej so verjetno težave samo prehodne...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?