|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac proti polivanju - pa ne gre skozi cuc...
18.3.2008 9:26:04   
Azzurra
Ma znoriš, no! Kako lahko delajo  tako mleko, da ne gre skozi cucelj? Uporabljam aventove stekleničke in cuclje in to je zdaj že drugo mleko, ki mi ne gre skozi cucelj. Prvo je bil Aptamil, kupljen v Mullerju (v trdi škatli). Pa sem ga probala močno pretrest, pa ni šlo skozi. Sem probala z vrelo vodo, da bi se bolje stopilo, pa ni šlo skozi. Enostavno ne gre skozi cucelj. Ima pa punčka 4 tedne in cucelj je za novorojenčke, pa tudi drugega ji nebi dala in nebi širila luknjic, ker to ni prav. Me ima, da bi obe škatli reklamirala. Nenazadnje za 400gr mleka 10 eur ni malo in če ne bo šlo skozi cucelj, bo propadlo.

Kakšne izkušnje ste imele ve in kaj mi priporočate?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novalac proti polivanju - pa ne gre skozi...
18.3.2008 9:34:12   
Mbrina
Tudi mi uporabljamo aventove stekleničke in cucelj za  novorojenčke ter novalac ar 1 pa nimamo nobenih težav - mleko lepo teče in tudi mala ga lepo pije od prvega dne ko smo prišli iz porodnišnice. Prav tako nismo imeli nobenega problema z aptamilom ar - tudi tega je lepo vlekla skozi cuc za novorojenčke. Mleko zmešam tako z vročo kot z mrzlo vodo in nikoli ni težav.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 9:38:45   
blue sky
Logično je, da je mleko proti polivanju gostejše. Kupi cucelj z malo večjo luknjico, pa bo teklo skozi kot normalno mleko skozi cucelj za novorojenčke.

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 9:39:50   
BAMBINA_
Nam AR tudi ni tekel skozi Aventov cucelj 1, zato smo pač poskusili z dvojkico. Pa ni nič prehitro teklo, saj je to mleko bolj zgoščeno in je zato teklo kot npr. običajno mleko skozi enkico. Sem pa opazila, da te luknjice niso na vseh cucljih enako velike. Skozi eno Aventovo dvojkico mi npr. ni dobro teklo, medtem, ko mi je skozi drugo čisto lepo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 9:59:46   
Mbrina
Novalac AR se zgosti šele v želodčku, v steklenički je mleko redko tako kot katerokoli drugo, tako da sploh ne bi smelo biti težav.
Alptamil AR pa se zgosti že v steklenički, pa pri nas ravno tako  nismo imeli nobenih problemov s cucljem za novorojenčke.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 11:27:06   
Azzurra
Medtem ko sem čakala na vaše izkušnje, sem ga ponovno pripravila in ga dala v cucelj z dvojkico, pa ni bilo prav nič boljše.
Poskusila sem tudi z enkico in dvojkico, ki ju imam še doma in ju je uporabljal starejši sin (on je pil novalac proti kolikam), torej rabljeni, bi pričakovala, da sta se luknjici celo raztegnili - jaz tega mleka ne spravim ven!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 11:56:12   
BAMBINA_
Mogoče pa se ti med mešanjem mleka, cucelj zamaši. Pokusi ga potem, ko mleko premešaš, sprati, mogoče bo potem teklo. Lahko pa, da mleka ne pripraviš pravilno in se naredijo grudice, zaradi katerih se cucelj zamaši. Jaz sem AR vedno pripravljala v mlačni vodi (vrela + ohlajena voda).

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 18.3.2008 11:57:09 >

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 12:22:50   
Mbrina
Ja pod tole o zamašenem cuclju se pa tudi jaz podpišem. Vcasih se zgodi da ostane kakšna grudica ali pa kak nezadostno raztopljen delček mleka, ki zamaši to drobno luknjico. Jaz cucelj samo spaknem in veselo vlece naprej.

Mogoce pa mleko ne mešaš v pravem razmerju?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 13:53:41   
tejkag
Jaz sem naši večkrat ful ful premešala, da so šle tiste grudice narazen. Pa duda z večjo luknjo seveda.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Mbrina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 18:14:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2008 21:02:44   
bati

jaz uporablam flaško od tomi tipi in so mi zelo všeč njihovi cuclji ker so podobni materninim prsim...so široki...in tudi naša ima občutek k da se doji ko se prisloni....aventovih pa ni hotla....

tko da poskusi z tomi tipi.....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2008 21:34:31   
Kaja08
Mi uporabljamo flaške od Chiccota s cucljem 0 + Sem hotla it nazaj na Aventove (so mi bolj všeč user posted image ), pa čez cucelj št. 2 ne teče dovolj, čez trojko se pa revež skor zadav. Uporabljamo pa kombinacijo Aptamila 1 in AR.

Žiga je car!

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?