ciperus
|
Pozdravljene! Čutim dolžnost, da vse mame (tudi bodoče) opozorim na neprijetnost, ki se mi je zgodila z adapt. mlekom Novalac, zato da boste tudi same pozorne kaj dajete svojim sončkom. Zjutraj sem odprla novo škatlo Novalaca 1, načeloma ne preizkušam mleka, občasno ga probam da preverim temperaturo. Mali je bil cel dan jokav, teško sem ga pomirila, zdelo se mi je nenavadno, ker je dobrovoljček, ki joka samo ko je lačen ali zaspan, tudi pomislila nisem na mleko. Zvečer pa mleko probam in se zgrozim, je smrdelo in bilo groznega okusa. Večina vas bo rekla, ja da AM tak in tak smrdi in je zanič. Ja res je, ampak razlika je bila kljub temu očitna. Mleko sem naslednji dan reklamirala in čez dober teden dobila odgovor, da res ni bilo ustrezno oziroma prave kakovosti, ampak samo moja škatla in ne cela serija. Ok. Čez dva tedna pa spet ugotovim, da se mleko v prahu v vodi ne raztopi povsem, kljub dolgemu mešanju, tudi penil se ni toliko kot ponavadi. Ko neraztopljeni prah stisnem med prsti je občutek kot bi bil pesek. Mali revež je popil skoraj celo 800 g pakiranje preden sem to ugotovila, opazila sem tudi da se je ponoči neprestano zbujal in ga je zvijalo ravno takrat. Ne morem trditi da je zaradi mleka, se je pa stanje takoj izboljšalo, ko sem šla po drugo škatlo Novalaca, ki je bila ok. Potem čez nekaj dni spet isto, mleko v prahu se ne raztopi. Sem imela vsega dovolj, Novalac vrnila nazaj in zahtevala denar, napisala sem tudi reklamacijo in čakam na odgovor. Od razočaranja sem probala z drugim AM, ki ga je mali zaenkrat sprejel. Od odgovora je odvisno kako bom reagirala naprej, zaenkrat lahko samo rečem, da se take stvari nebi smele dogajat z nobenim mlekom, sploh pa s takim ki ima navito ceno in se prodaja samo v lekarnah. Zato vse mame pozor in vedno probajte mleko oz. vse preden date svojim sončkom za jest. Lep pozdrav. Odgovor s strani uredništva: Drage mamice. Z željo, da bi vam ponudili odgovore na težave, o katerih pišete, smo se za pojasnila obrnili direktno na proizvajalca nadomestnih mlek Novalac, ki nam je poslal naslednji odgovor: »Proizvodnja mlečnih formul Novalac je ista za vse države, kjer je mleko na voljo. V preteklem letu je proizvajalec svojo proizvodnjo pričel seliti iz Francije v Nemčijo, zato so trenutno na trgu na voljo tako izdelki iz Francije kot iz Nemčije, za vse pa veljajo enako strogi kriteriji. Preden gre mleko iz proizvodnje na police lekarn, mora prestati preko 700 kontrol (vhodne surovine, kontrola proizvodnje in končnega izdelka). Ker je skrb za kakovost izdelkov ena od naših najvišjih vrednost, vam sporočamo, da se v primeru vprašanj ali dvomov o izdelkih Novalac vedno lahko obrnete na nas prek spletne pošte info@novalac.net, kjer bomo odgovorili na vaša vprašanja.« Ne oklevajte in jim pišite! Prav je, da tudi oni izvedo, s kakšnimi težavami se soočate pri uporabi mlek. Le tako bodo lahko še bolj pozorni na kakovost svojih izdelkov. Uredništvo Ringaraja.net
< Sporočilo je popravil Admin -- 22.4.2014 13:16:28 >
|