Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novalac -poraba vsebine 17.12.2008 20:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga vedno stran vrgla, če ga nismo porabili. če za mene ni dobra hrana, ki je čez rok, potem tudi za ni več. Se radi črvi zaredijo noter, če je odprto več kot 3 tedne, zato pa so navodila kakršna so. Jaz sem vedno ko sem odprla škatlo, napisala na pokrov datum odprtja, potem pa na kolendarju zračunala za 3 tedne naprej in napisala zadnji dan uporabe.
|
|
|
|
RE: Novalac -poraba vsebine 17.12.2008 20:32:02
|
|
|
|
Petr_a
|
ja ,lahko se uporabi.četudi je ta rok že pretekel.ne bo nič narobe.mleko naj bo v suhem in temnem prostoru.
|
|
|
|
RE: Novalac -poraba vsebine 17.12.2008 20:46:17
|
|
|
|
Felicita
|
če je primerno shranjen ni nič narobe. kakorkoli, po datumu na embalaži ponavadi pride do pospešenega razpadanja (oksidacije) hranilnih snovi v mleku, zato prov dolgo čez rok ga jest tudi ne bi imela odprtega. didlinaa to s črvi je čudno. preglej prostor kjer maš mleko shranjeno, ker iz nič črvi ne nastanejo... morjo bit jajčeca že v embalaži al morjo pa notr pridt v prostoru shranjevanja.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Novalac -poraba vsebine 17.12.2008 20:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita če je primerno shranjen ni nič narobe. kakorkoli, po datumu na embalaži ponavadi pride do pospešenega razpadanja (oksidacije) hranilnih snovi v mleku, zato prov dolgo čez rok ga jest tudi ne bi imela odprtega. didlinaa to s črvi je čudno. preglej prostor kjer maš mleko shranjeno, ker iz nič črvi ne nastanejo... morjo bit jajčeca že v embalaži al morjo pa notr pridt v prostoru shranjevanja. Meni osebno pač to ni sprejemljivo. Se mi ni to zgodilo, sem pa slišala od drugih.
|
|
|
|
RE: Novalac -poraba vsebine 17.12.2008 22:35:19
|
|
|
|
evi28
|
Se radi črvi zaredijo noter, če je odprto več kot 3 tedne, zato pa so navodila kakršna so. Črvi se zaredijo, če imaš v kuhinji kuhinjskega molja. Drugače pa, ne vem, s tem nimam ravno izkušenj, samo ideja pač. Kaj pa če shraniš mleko po odprtju škatle v kako posodo, ki se jo da fajn diht zapret, da ga nimaš ravno v odprti škatli?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?