Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 14:07:20
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Za NZ ravno osebno ne pozmam, preko vez bi se dalo kaj... sama pa se kmalu selim v Avstralijo. Mogoče pa ti vseeno lahko pomagam. lp tinka
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 14:59:54
|
|
|
|
Ribica **
|
Salja, na forumu od revije Mama je ena, ki zivi na NZ, trenutno noseca. Ce zelis njen nick, mi javi na ZS. tinka-pepa, kako to, da greste v Avstralijo?
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 16:47:11
|
|
|
|
Nogavica
|
Moj bivši sodelavec se je pred dobrima dvema letoma preselil na NZ. Sem ga pa pred časom našla na Facebooku. Lahko ga vprašam, če je pripravjen kontaktirati s tabo.
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 19:47:50
|
|
|
|
tinka-pepa
|
tinka-pepa, kako to, da greste v Avstralijo? Odločili smo se da bi radi vidli svet sedaj pa čakamo še na vizo in gremo na toplo.
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 20:45:31
|
|
|
|
bumerang
|
Pa greste samo turistično al se samo selite na blef?
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 20:47:19
|
|
|
|
NRMM
|
O selitvah v NZ sem ravno pred par dnevi gledala na netu.Mal poguglaj in najdeš vse.Imajo narejene prav plane selitev in vse kar spada zraven.
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 9.11.2008 22:40:54
|
|
|
|
Tanja55
|
Morda ti forum na STA KLIK lahko kaj pomaga...tam najdeš popotnike in take, ki so se preselili...zlasti velik je govora o selitvi v Avstralijo, manj za NZ. Pa vendar, morda kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 10.11.2008 8:31:37
|
|
|
|
tinka-pepa
|
MI gremo na stalno delavno vizo (je blo kaj premišljeno in dolgotrajno)
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 10.11.2008 10:53:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka-pepa MI gremo na stalno delavno vizo (je blo kaj premišljeno in dolgotrajno) o, pa te ni nič strah golazni? Mislim kač, pajkov, škorpijonov....v Avstraliji pravijo, da je vse, kar je manjše od piksne, strupeno. O.K., mene bi bilo tega najbolj strah, bolj kot tega, kako bi se vklopila v novo družbo
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 10.11.2008 11:00:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Imam mail od moškega, s katerim smo v kontaktih, ki je od tam, zdaj sicer že nekaj let živi v FR, ampak po moje bi znal še kaj pomagati. Če te zanima, mi pošlji ZS.
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 10.11.2008 11:11:51
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tinka-pepa MI gremo na stalno delavno vizo (je blo kaj premišljeno in dolgotrajno) o, pa te ni nič strah golazni? Mislim kač, pajkov, škorpijonov....v Avstraliji pravijo, da je vse, kar je manjše od piksne, strupeno. O.K., mene bi bilo tega najbolj strah, bolj kot tega, kako bi se vklopila v novo družbo uf to ja, grrrrrrrr, me srh preleti od teh strupov Drugače en naš prijatelj študira na NZ in je zelo zadovoljen.
|
|
|
|
RE: Nova zelandija -selitev 10.11.2008 13:06:32
|
|
|
|
tinka-pepa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka-pepa MI gremo na stalno delavno vizo (je blo kaj premišljeno in dolgotrajno) o, pa te ni nič strah golazni? Mislim kač, pajkov, škorpijonov....v Avstraliji pravijo, da je vse, kar je manjše od piksne, strupeno. O.K., mene bi bilo tega najbolj strah, bolj kot tega, kako bi se vklopila v novo družbo ...mene je vsega strah prvo kaj je je letalo...pajki, kače, krokodili, jaz se vsega boljim. ampak nekaj strahov sem že premagala, ostale pa še bom. pravijo da ni tak hudo z živalmi v naseljih, res pa je da bolj si v notranjosti več možnosti imaš srečat kakšno kačo. Na srečo imamo kolege ki so že doli in nam bodo pomagali uredit začetne stvari, oni so se kar hitro vklopi v življenje v AU.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?