|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova služba?
26.9.2008 10:12:29   
rožmarin
Pozdravljene user posted image !

Zanima me, če je katera imela podobno izkušnjo in kako se je izteklo, in sicer:
v naslednjih dneh imam razgovor za službo, ki si jo zelo želim, ampak sem v 8. tednu nosečnosti. Šla bom na razgovor, ampak zaenkrat še ne bom nič rekla. Tudi v zdajšnji službi še nisem nič povedala (prvi pregled imam čez 10 dni). Mislite, da je kakšna možnost za nastop dela v novi službi?

Hvala za odgovore in lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova služba?
26.9.2008 10:17:37   
Anonimen
ja sm imela podobno situacijo in sem povedala da sem user posted image  pa potem nisem bila sprejeta. tko da ne vem če je glih fajn bit pošten pa po pravici povedat, meni se to ni obneslo sam mam pa čisto vest da sm naredla z moje strani vse pošteno.

(odgovor članu rožmarin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 10:21:56   
enkratna
Komentar na prvo žogo: Če bi si oni tebe bolj želeli, bi mogoče še imela možnost...

Tole pišem kot ženska, ki sem že podpisala "bianco odpoved" (ki bi jo unovčili le, če bi prej kot v 2 letih zanosila), ženska, ki so jo na internem razgovoru za drugo delovno mesto skoraj ultimativno postavljali pred dejstvo "zaželjeno, da 2 leti še ne zanosiš" ...
In da ni vse tako črno: bila sem tudi pri delodajalcu, ki me tudi z besedico ni vprašal o naraščaju ali načrtih, in se niso obremenjevali s tem, da sem "ženska v rodni dobi, še brez otrok".... Na enem od internih razgovorov me celo niso vprašali o načrtih, zato sem sama povedala (da si želim otroke), pa je bil odgovor (in to moški!): "To ni tvoja skrb, ko bo prišel ta čas, bomo že tu sproti urejali."

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 10:23:43   
enkratna
Ja, iskrenost ima svojo ceno, ki jo vedno znova rada plačam user posted image

Še en zanimiv članek, ki govori o iskrenosti na razgovoru (čeprav se bojim, da je tisti del o iskrenosti bolj mejni primer, kot pa splošna praksa): http://www.vpis.kadrovanje.com/nasveti.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 10:28:43   
Naja30
Jaz bi povedala. Ker če ne bi, bi me itak ko bi izvedeli dali stran.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 12:29:02   
BarbaraO
Če bo firma delala po pravilih, boš itak morala na zdravniški pregled pred nastopom službe. Lahko pa tudi tvegaš in se pripraviš na (morebitne) posledice. Dolgoročno pa mislim, tudi če te bodo sprejeli in za nosečnosti izvedeli kasneje, da ne bodo imeli najboljšega mnenja o tebi. Malo je tudi odvisno, za kakšno delo gre in kakšen človek si (koliko si 'vzameš k srcu', če te kasneje kdo 'popljuva').

Vso srečo!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 13:03:37   
Naja31
Jaz bi sigurno povedala.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 13:09:58   
julika
mene niso sprejeli na delovno mesto zato, ker še nimam otrok.mi je direktor lepo odkrito povedal, da mu ni do tega da bi zdaj nekoga zaposlil, potem bi pa po enem letu na primer šla v porodniško.pa ni nič pomagalo, da sem mu rekla, da še ne načrtujem vsaj 3 leta otrok.ampak je imel o tem pač svoje mnenjeuser posted image user posted image  (sem ravno v takih letih očitnouser posted image ).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2008 13:10:17   
lemavrica
Tudi če bo morala na zdravniški pregled pred nastopom dela, zdravnik ne sme povedati za nosečnost, ker to ni bolezen in je kljub nosečnosti zmožna opravljati svoje delo. In ne jaz nebi povedala in tudi ko sem bila lansko leto v tem položaju nisem povedala da sem noseča, sploh ne tako zgodaj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 14:33:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?