Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 15.6.2010 12:28:30
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Ali lahko vrtec v eni enoti sploh ne odpre cele skupine novincev ampak jih vzamejo sam ene par za doštukat? Pa kateri vrtec v Celju center je najboljši? Seveda lahko. To pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 15.6.2010 12:36:24
|
|
|
|
vija vaja
|
Ponavadi je tako! Povsod...ne samo v Celju! Vsi vrtci so super
|
|
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 18.6.2010 11:11:22
|
|
|
|
tojeto1
|
Pri nas je tudi tako. Še lažje je, saj novinci hitro posnemajo starejše in se hitreje prilagodijo.
|
|
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 30.6.2010 19:09:08
|
|
|
|
mala zirafa
|
komb. oddelke delajo zato, da lahko sprejmejo več otrok.Če ej starost 2-4let jih je lahko 19, če pa 1-3 ali 1-2 pa samo 14.
|
|
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 1.7.2010 7:17:11
|
|
|
|
barni
|
Mi smo bili v 2-4 in je poleg obstoječih otrok prišlo septembra v skupino 7 novih in skupaj jih je bilo 19. In to je res super zadeva. Ne vem zakaj tega bolj ne prakticirajo, ker se mali ful hitro učijo od starejših, starejši pa "skrbijo" za male in jim je to ful fino. Če pa jim ne paše skupaj, pa se malo pogrupirajo. Meni je bilo kljub začetnim dvomom to krasno.
|
|
|
|
RE: Nova skupina samo novinci ali mešano? 5.7.2010 14:47:51
|
|
|
|
freha
|
moderatorka ki si spremenila naslov teme, si spremenila tudi poanto problema. mene ne moti to da je mešana skupina, po moje je to še boljše. mene moti to, da ni razpisane cele skupine novincev v vrtcu, ampak sam ene par
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
dojenjefantek712zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala! čaj namesto dojke ponoči (
31%)
duda (
19%)
pustim ga jokati (
4%)
drugo (
46%)
Število vseh glasov: 162Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!