|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela!
7.1.2007 17:00:40   
nemka
Ojla!
Jaz sem Christina. Nemka sem in zato oprostite ce kaj narobe pisem ali ce je kaj cisto narobe... Ok, kaj sem mislila reci:
Midva z zarocencom sva se odlocila da bova zacela "delat" za otroka konec oktobra! Kaj sem srecna. Avguste se misliva porociti. Prej nocem zanosit. In itak moram se koncati s solo. V Nemciji kje se zivim, je vse kar ima veze s solo ful bolj dolgo in zdaj sem ze skoraj 20 in si zelim ze dolgo otroke. Koncala bom drugo leto s solo tako da bo glih prav ce malo prej zanosim da bo potem porod.In itak takoj po soli bom sla ziveti k mozu v SLovenijo! (Kjer sem i ze zdaj vsake 3 tedne za vikend in za pocitnic)!

Kako ste se vi odlocili? Ste se tudi najprej hoteli porociti ali je vami to vseeno?

A se kaj: Ta ciklus sem imela glih vceraj pnoci ovulacijo in midva sva sexala brez kondoma in ne jemam tabletke. On je name, ne vame prisel. Ampak vseeno se ful upam da se je mogoce kaj zgodilouser posted image ...Jaja, brez veze!user posted image

No, uspesno delo vami zelim! user posted image

LP Christina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela!
7.1.2007 17:32:24   
yaris
POZDRAVLJENA CHRISTINA.
Lepo je da se boš po končanem šolanju preselila v Slovenijo,in se poročila z svojim najdražjim. Osebo katero imaš najraje.In z njim imela družino. Stara sem 24 let in z dragim sva skupaj  že 8 let.skupaj živiva že pet let.lani meseca maja sva postala srečna starša-najinga sončka. Nisva pa poročena. Ker tako nama je lepo.Močno upam da bo kmalu prišel dan ko bo najin sonček dobil bratca ali sestrico.

POZDRAVČEK pa čim bolj uživaj z svojim .......

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 17:50:01   
FLASK_A
Christina, lepo lepo pozdravljena!!
Midva s fantom sva skupaj že več kot 6let (skupaj živiva 3 leta), letos sva zanosila user posted image . Rok imamo konec maja, poročiti pa se še ne nameravava. Poroka nama pomeni samo kos papirja, važno nama je predvsem, kako se midva razumeva in kako skupaj živiva (poroka namreč ničesar ne spremeni...). Tako je pač najino mnenje.

Vama pa želim lepo skupno življenje!! Pa dobrodošla v Sloveniji!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 18:18:58   
Anonimen
Oj!
Si se kar pametno odločila, da boš najprej dokončala šolo, ampak kaj pa če se je že zdaj kaj prijelo, če ti je spustu notr?
No, sej najbrž bosta srečna, če sta se tako odločila. Kakšno šolo pa delaš? Včasih bom mal bolj radovedna.
pink

(odgovor članu nemka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 18:31:28   
nemka
Hvala za vse odgovore! Kaj ste ljubi vsi da me tako prijazno vzemite v svojo druzbo!
Jaz se hodim v Gimnazijo! Ker tukaj tako dolgo traja... ful je tezje vse(Sem bila tudi 3 mesce v Sloveniji v gimnaziji) in enkrat sem ponavljala!
Ja ce se je ze zdaj kaj zgodilo in je nekaj pustil vame.. potem pac bo tako! Ne bi nikoli splavila!!!!!! Tako da se bomo ze znajdli... Solo bom koncala... Mogoce bi ze prej prisla v Slovenijo zivet in tam koncati solo tako da bomo lahko bili skupaj kot mlada majhna druzinca!

(Ce kaj narobe napisem mi recite prosim!)

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 18:52:21   
pink
Oj!
Sem šla na spletno stran pa čist nič nerazumem!
(popravek: kako ste vsi prijazni, da ste me vzeli v svojo družbo.)
Jst močno upam, da se je prijelo. Drugače pa ne smeta nikoli obupat, to je zadnje, saj veš? Midva sva tudi zdej decembra začela načrtovati, pa upam, da bo čim prej.
pink

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 19:50:30   
Fargesia
Dobrodošla med nami draga Christina!
Midva sva skupaj dobra tri leta, skupaj pa živiva od aprila.  Od takrat tudi delava na user posted image . Ni važno ali si poročen ali ne...glavno je da če se imata dva rada in če si želita otročka, jima to kar se da hitro uspe!

user posted image VSEM ZA LEP ZAČETEK TEDNA!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2007 20:46:26   
nejčica1
Dobrodošla, s fantom sva skupaj 7 let, skupaj pa živiva 5 let.Začela sva delati nauser posted image , srečno vsem in čim več user posted image user posted image

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2007 21:07:31   
andreja2000
Christina

Dobrodošla med nami.Želim ti,da ti bo šlo vse po načrtu.Prav je,da končaš šolo ,potem pa ,da vama čim prej rata postati starša.

Lep nedeljski večer

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nejčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2007 22:10:28   
tosja
        user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Christina dobrodošla med nami  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2007 23:59:11   
pot
Dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image Veliko sreče v šoli, pa tudi pri zanositvi, sploh, če se je zdaj kaj že prijelo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2007 5:29:26   
zaljubljena23
Dobrodošla med nami.
Tudi midva sva se s partnerjem odločila, da še počakava dve leti, da jaz končam študij. Čeprav si ga včasih tako močno želim, da se že sprašujem, če še bom zdržala dve leti

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?