Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 17:32:24
|
|
|
|
yaris
|
POZDRAVLJENA CHRISTINA. Lepo je da se boš po končanem šolanju preselila v Slovenijo,in se poročila z svojim najdražjim. Osebo katero imaš najraje.In z njim imela družino. Stara sem 24 let in z dragim sva skupaj že 8 let.skupaj živiva že pet let.lani meseca maja sva postala srečna starša-najinga sončka. Nisva pa poročena. Ker tako nama je lepo.Močno upam da bo kmalu prišel dan ko bo najin sonček dobil bratca ali sestrico. POZDRAVČEK pa čim bolj uživaj z svojim .......
|
|
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 17:50:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Christina, lepo lepo pozdravljena!! Midva s fantom sva skupaj že več kot 6let (skupaj živiva 3 leta), letos sva zanosila . Rok imamo konec maja, poročiti pa se še ne nameravava. Poroka nama pomeni samo kos papirja, važno nama je predvsem, kako se midva razumeva in kako skupaj živiva (poroka namreč ničesar ne spremeni...). Tako je pač najino mnenje. Vama pa želim lepo skupno življenje!! Pa dobrodošla v Sloveniji!!
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 18:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj! Si se kar pametno odločila, da boš najprej dokončala šolo, ampak kaj pa če se je že zdaj kaj prijelo, če ti je spustu notr? No, sej najbrž bosta srečna, če sta se tako odločila. Kakšno šolo pa delaš? Včasih bom mal bolj radovedna. pink
|
|
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 18:31:28
|
|
|
|
nemka
|
Hvala za vse odgovore! Kaj ste ljubi vsi da me tako prijazno vzemite v svojo druzbo! Jaz se hodim v Gimnazijo! Ker tukaj tako dolgo traja... ful je tezje vse(Sem bila tudi 3 mesce v Sloveniji v gimnaziji) in enkrat sem ponavljala! Ja ce se je ze zdaj kaj zgodilo in je nekaj pustil vame.. potem pac bo tako! Ne bi nikoli splavila!!!!!! Tako da se bomo ze znajdli... Solo bom koncala... Mogoce bi ze prej prisla v Slovenijo zivet in tam koncati solo tako da bomo lahko bili skupaj kot mlada majhna druzinca! (Ce kaj narobe napisem mi recite prosim!)
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 18:52:21
|
|
|
|
pink
|
Oj! Sem šla na spletno stran pa čist nič nerazumem! (popravek: kako ste vsi prijazni, da ste me vzeli v svojo družbo.) Jst močno upam, da se je prijelo. Drugače pa ne smeta nikoli obupat, to je zadnje, saj veš? Midva sva tudi zdej decembra začela načrtovati, pa upam, da bo čim prej. pink
|
|
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 19:50:30
|
|
|
|
Fargesia
|
Dobrodošla med nami draga Christina! Midva sva skupaj dobra tri leta, skupaj pa živiva od aprila. Od takrat tudi delava na . Ni važno ali si poročen ali ne...glavno je da če se imata dva rada in če si želita otročka, jima to kar se da hitro uspe! VSEM ZA LEP ZAČETEK TEDNA!
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 20:46:26
|
|
|
|
nejčica1
|
Dobrodošla, s fantom sva skupaj 7 let, skupaj pa živiva 5 let.Začela sva delati na , srečno vsem in čim več
|
|
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 21:07:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Christina Dobrodošla med nami.Želim ti,da ti bo šlo vse po načrtu.Prav je,da končaš šolo ,potem pa ,da vama čim prej rata postati starša. Lep nedeljski večer
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 22:10:28
|
|
|
|
tosja
|
Christina dobrodošla med nami
|
|
RE: Nova sem tukaj! Oktobra bova zacela! 7.1.2007 23:59:11
|
|
|
|
pot
|
Dobrodošla med nami. Veliko sreče v šoli, pa tudi pri zanositvi, sploh, če se je zdaj kaj že prijelo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?