|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova nosečka
1.6.2007 22:01:19   
brina2006
Pozdravljene!

Upam da nama je končno uspelouser posted image ,sem že nekaj povedala na "upajmo skupaj"
ker kar nisem mogla verjeti, da je mogočeuser posted image , po toliko mukah
(hsg....),poizkusih(IUI,IVF),pa še hiperstimulacijo da ne pozabim.
No in nakoncu je ratalo ravno tisti mesec ko sem imela pavzo ker je zdravnik rekel da bomi poizkusili drugo terapijo(klomifen,gonal) in sem mogla počakati na user posted image , da zacnem .
No in vendar je uspelo ,v soboto bi mogla dobitiuser posted image , ker jo do ponedeljaka ni bilo (ponavadi je +-12 ur) sem naredila test ,user posted image ,kar nisem mogla verjeti.
No danes se mi je že parkrat  zmotilo (vrtoglavica) ,v prsih me tišči kot da bi imela neko silo, pa brez apetita sem ali je to normalno?
Danes sem se tudi naročila pri G. ki bo šele v petek 8 .6 do takrat se mi zdi še neskončno.
Mogoče mi lahko vi kaj svetujete kako gre prve tedne ,če sem prav računala je ratalo enkrat  okrog 15 maja na kaj moram biti previdna,  pa vaše izkušnje.

HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova nosečka
1.6.2007 22:06:55   
Barči78
Joj, ful lepa novica, jaz ti iz srca čestitam in želim, da se vse dobro izteče, da boste maja pestkali dojenčka. Res, lep mesec - pa male trmice user posted image .

Probaj se čim manj obremenjevat s špikanjem, neapetitom, slabostjo, ....to vse spada zraven, pa vsaka čuti drugače. Ti samo pozitivno razmišljaj, božaj malo pikico, se pogovarjaj z njo, pa bo čas hitro minil.

Pa še enkrat srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 22:09:08   
Marogica
Čestitke ob veseli novici.user posted image

Čim manj se obremenjuj s spremljujočimi znaki, pa pazi pri vrtoglavicah, ki lahko pomenijo nizek pritisk.

Uživaj in lepo in nekomplicirano nosečnost....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 22:12:34   
mmž
user posted image user posted image user posted image  čestitke iz user posted image  ! Čim lepšo user posted image  in zdravega in veselegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 22:12:47   
tanikaa
Držim pesti, da bo vse ok in da boš srečna mamica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 22:37:01   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, ter  zdravegauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 22:47:05   
karamela
Čestitam!user posted image

Poznam vse te fore hiperstimulacijo, gonal, hsg, zato ti želim eno zdravo štručko čez 9 mesecev.

Bodi previdna v prvih mesecih, pusti se razvajat po vseh terapijah,  jaz osebno pa slabosti nisem občutila do 3 meseca.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 23:16:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 23:56:21   
Zvezdica
Čestitamo iz srca, mi3je seveda:):):)

Pazi nase, na svojo pikico, se razvajaj in imejte se radi.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 23:57:49   
Bonnie_RR
Čestitke in lepo user posted image ti želim! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2007 1:39:26   
Anonimen
Čestitkeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2007 2:20:11   
Ajvy
Čestitke user posted image
Čim več počivat, pa čim lepšo user posted image  želim

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2007 10:47:53   
kapica
Cestitam, lepa novickauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2007 10:55:02   
Vrtnica79
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Ne obremenjuj se z nepomembnimi stvarmi, uživaj vsak danuser posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2007 12:23:48   
nizy
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da sem tudi jaz zanosila od 10. do 15. maja .Moj test je bil 29.tudi user posted image .

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2007 12:27:33   
brina2006
Punce ali nama z nizy(čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image ) svetujete kako  kaj v prvih tednih.
Predusem vaše izkušnje.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2007 12:44:03   
Anonimen
user posted image  in lepo nosečnost. Vse kar občutiš sedaj je čisto normalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2007 12:50:46   
nizy
Kar potrpežljivo počakaj svoj datum pregleda , verjetno se bo takart bolje zaznalo ali gre zauser posted image . Jaz sem bila že 30.5 na UZ pa moj G pravi ,da je še prezgodaj za potrditev user posted image .N aslednji UZ mam pa 15.6. Komaj čakam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2007 15:16:47   
lorch
čestitke obema!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2007 15:27:13   
pika30
Čestitke za lepo novičko user posted image  user posted image user posted image .Lepo se čuvajta z user posted image user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2007 16:13:03   
brina2006
Kako (koliko )naj se sedaj pazim ,da ne bom paranojičnauser posted image , kaj potem pa v službi ,imam tako delo da moram skozi nekaj dvigivati (od 0,5 kg do 10kg) kaj pa likanje  pa te stvari...?
Ker sedaj  sploh ne vem user posted image mislim da lahko, upam se pa ne!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2007 19:20:13   
_andreja_
user posted image user posted image user posted image  sm tko srečna (jz bi tud ponovno brcike rada čutila .... user posted image  to je najlepši občutek...) drugače se pa do petka pazi, probaj čimmanj delat, in čimmanj dvigovat, ker glede na to da ste se toliko trudili, boš mogoče imela bolj ko ne mirovanje priporočeno,... al kaj že... uglavnem čestitam...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2007 19:21:07   
Vrtnica79
Tudi jaz imam v službi dvigovanje ( min.8 kg) pa še ful vroče je tam ,pa sem se počutila zelo slabo 8 ( drugače se ne) . Trenutno sem v bolniški, kontrolo imam čez en mesec.   sicer pa ne paničari saj bo vse user posted image . Drži se user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 23
12.6.2007 13:49:50   
brina2006
V petek sem bila pri G. , tako da sem v 7 tednu nosečnosti zaenkrat se vidi samo posteljica, naslednji pregled imam čez 14 dni, ali katera ve,se bo takrat ka že videlo?
Imam še eno vprašanje do sobote me je skozi pikalo ( širjenje maternice) od sobote naprej je pa kar odrezalo ,ali je to normalno? 

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?