Nyah*
|
Drage dame! Ze kar nekaj casa vas spremljam, pa berem, pa se tolazim, pa poziram vse nasvete,... se zavedam, da nisem edina, ki ni kar cez noc postala :nosecka: in sicer takrat, ko sem se odlocila.... Pa sem se odlocila, da vam se jaz malo potarnam. Tabletke sem jedla precej dolgo, a jih ze kar nekaj casa ne jemljem vec. Pa sem sla na pregled, cisto preventivno, kot sem mislila, pa mi moj zdravnik pove, da imam policisticne jajcnike:(, in da stvar najbrz ne bo sla cisto gladko in hitro (zanositev namrec). Pa sem od takrat cisto panicna, zdaj poskusava sicer "sele" pol leta, pa vendar. Skrbi me. A mi katera ve kaj vec povedat o teh jajcnikih, zanositvi, dati kaksen nasvet?:zmeden: A ima katera podobne tezave? Res mi je fajn, da lahko vsak dan malo preberem, pa se vam vcasih tudi nasmejim, ko ste toliko spodbudne druga za drugo,...;) Kar tako naprej, ce me sprejmete, bom z veseljem del tega foruma!:metulj: Bom tudi jaz z vami delila vse dobro in slabo, pa se veselila :nosecka: in :duda: LP :sloncek:
|