Srčekgirll
|
Moji občutki: Spomnim se ko sva se odločila, da bova imela otroka. Najprej je bilo decembra, ko nalašč ni pazil, še sam ne ve zakaj. Vendar bilo ni nič. Resno sva se začela pogovarjati o otroku (tebi moje bitjece, ki rasteš pod mojim srčkom). Od januarja 2007 sva se odločila, da resnično začneva delati na tem. Vendar ni bilo spet nič in tako je bilo vsak mesec, vedno prihod . Seveda pa nisem vedela, da moram gledati tudi kdaj imam O. Hitro sem se povezala na internet in našla stran, ringaraja.net. Malo sm prebirala forume in nato sm se odločila, da se tudi sama prijavim. Izvedela sm veliko novega kar sem bila prej velik nevednež. Skupaj smo upali da ne bo prišla M tisti mesec, vedno nove , le mene ni bilo med njimi. Zakaj, sm se spraševala.? Mogoče nama uspe na morju, spet nič. Nato sm si rekla:" Dost mi je tega razmišljanja, bo ali ne bo." Odmislila sm vse. Žurala na veliko, popila kar sm dobila pod roke, saj prej sm pazila kaj pijem, kolk popijem, kolk jih pokadim, uživala v sexu 100/h.... Sprostila sm se tako, da sploh nism razmišljala več o otroku ampak samo kako bom žurala. Avgusta bi mogla dobit okrog 19.8.07, vendar je ni bilo. Spet se mi prestavlja saj je prejšnji mesec tudi se mi za 3 dni. Ne bom kupovala testerjev saj sm že preveč zapravla zanje. Tokrat je bilo drugače. Pekla me je zgaga 14 dni prej preden bi mogla dobit , prsa so me bolela tko kot pred M, bradavice tudi, pa me nikol niso prej tako. S sodelvki sm rekla, da mi zaostaj, ona mi priporoča, da naj naredim test. povedala sm ji koliko sm že zmetala dnarja za te teste. Se prav dobro spomnim kako je bilo in kdaj je bilo. Bila je zadnja nočna, ko sve se o tem menile. Moj ni vedel, da mi zaostaja. Zjutraj sva prišla iz službe, šla sm spat. Ko sm vstala sm v sobi našla en pokrovček in se kar vanj polulala (kopalnica je bila zasedena), pomočila test CB, ga položila na ravno podlago in šla. Ko sm prišla nazaj v sobo in pogledala test, nism mogla verjet kaj vidim, . Roke so se mi začele trest, šlo mi je na jok od sreče. Test sm hitro poslikala, za dokaz, ter šibala do mojga. Ko sm pršla do njega in ga pogledala z žarečimi očmi, me je vprašal:" Kaj je?" Rekla sm, da mu moram nekaj povedati. Moj me šeenkrat pogleda in vpraša:" Si noseča?" "Ja", mu odgovorim. "Se mi je zdelo, kr sm videl kako ti je spodnja ustnica kar vibrirala in oči ti žarijo", mi je rekel. Odločila sva se, da bova tiho še nekaj časa. Naročila sm se na 1. G pregled in kmalu sm videla svojo pikico. V septembru sta meli moja in njegova mami roj. dan. Po netu sm naročila majčke z napisom: NAJBOLJŠA BABICA NA SVETU in NAJBOLJŠI DEDEK NA SVETU. 12.9.07, sva šla k moji mami na roj. dan. Dala sva ji darilo in mojmu očijo tudi. Oči ko je odprl darilo je rekel:" Saj nimam jst roj. dne pa tud ne vem kaj naj s to majco če ni nič." Mami isto. Pa jim poveva, da bosta pa konec aprila postala babica in dedek. Sevede potem je bilo veselje v hiši. Ko sva prišla nazaj domov, nism mogla zdržet in sm dala še njegovi mamici in očiju. Mami je naju pogledala in vprašala, če je res kar misli da naj bi to pomenilo. "Ja", sva jim odgovorila. Veselje v hiši. Počasi se je začelo razvedovat. V službi sm jim povedala, da ne bom smela več nočnih delat in da rabim pomoč pri vzvigovanju stvari,... Vsi so bili veseli in morem reč, da me kar razvajajo, čeprov bi vse najraje to sama postorila. Kdaj bom šla na bolniško še ne vem, zaenkrat se počutim ok. Trebušček počasi lepo raste, zredila se še nism, moj komaj čaka, da bo božal moj buši . Nima pa nič proti, če se poredim, sam da bo ok. Komaj čakam, da grem na NS, da zvem, če je vse ok. Seveda pa komaj čakam, da dobim v naročje svojga , o katerem sm sanjala že, ko sm bila najstnica.