Claudi
|
Lep pozdrav! Sem Claudia in sem se danes vpisala na forum.Saj bi se ze prej, sam je bil računalnik kaput. Naj povem da sem stara 25 let, sem pa v 17. tednu Drugače se počutim ok, malo utrujena, ter nekaj bolečin v krizu, pa zadnje čase me dosti glava boli(vrjetno zaradi vročine). Imam pa nekaj vprašanj za vas, če se bo kteri dal odgovorit 1.Pred kratkim mi je potekel prvi mesec bolniške,preko firme.Sedaj čakam za naprej, da mi odobri komisija, morala sem poslati fotokopijo MK.G mi priporoča počitek, dovoljeni krajši sprehodi.Na bolniški pa naj bi bila zaradi pregrade, ki še zdaj točno nevem kaj je to???ter zaradi operacije, ki sem jo imela dve leti nazaj, mislim,da se ji reče letz oz. zaradi nekih celic, ki so vodile k raku na materničnem vratu. No, da nam preveč nakladala, POINT vsega tega je, če ktera kej ve, ali mi bo komisija podaljšala bolniško al pa če je mela ktera podobno situacijo? Nekateri pravijo, da bom ves čas doma.Saj se sliši lepo, in tudi navadila sem se, sam nočem pa da me dajo potem z velikim trebuhom delat, pol bi raje zdaj delala, ko se še ne vidi tako. 2. Potem bi rada vprašala glede kajenja (cigaret, da ne bo pomote)? Jst kadim ze par let, pa mi tudi zdaj v nosečnosti paše, VEM da nebi smela, vendar ne morem odnehat, po pravici povedano se tud ne trudim preveč.Eno škatlico imam za dva dni, pe še to so čist ultra slim light 0,1...Poznam jih veliko, ki so kadile, pa je blo vse ok.Me pa zanima a ktera kadi, al ste v nosečnosti nehale, zmanjšale....? 3.Glede uhančka v popku? Pred kratkim sem ga dala ven, me pa zanima ali ga imam lahko tudi notri al mora it obvezno ven? No tole zaenkrat, sej bi mela še kej za vprašat, pa se mi res ne da več pisat Hvala za odgovore ze v naprej. Faj se imejte, papa
|