Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 10:22:40
|
|
|
|
Naja30
|
Dobrodošla. In da se ti čim prej uresniči želja!
|
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 10:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila M nekje 3-5 dan po zadnji tabletki. Pa dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 10:38:41
|
|
|
|
rakica26
|
Veste kaj me še zanima, kako vem kdaj je ovulacija. 16 dan od prvega dne menstruacije začnem za 10 dni jemati dabraston tablete, ali imam v tem času lahko spolne odnose ali ne? Ker ne vem kako bi si lahko vsaj približno vedela kdaj nastopi ovulacija. Lp
|
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 10:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš ciklus dolg 28 dni, je O nekje na polovici, se pravi nekje okoli 14. dne. Malo spremljaj svoje telo in boš ugotovila: povečan izcedek, špikanje v jajčnikih.. Ja, odnose imaš lahko vseeno. Dabroston vpliva samo na sluznico in ti jo potem "pripravi", da boš dobila konec ciklusa M.
|
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 11:21:03
|
|
|
|
Jane77
|
Pozdravljena rakica26 in dobrodošla Želim nam vsem čimprejšnji !
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 11:31:17
|
|
|
|
1978P
|
rakica tu na ringa raja si lahko izračunaš kdaj imaš ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 11:31:19
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova med vami, ki tudi upa na + 8.9.2008 11:57:52
|
|
|
|
rakica26
|
Spet jaz. Ko sm vas spraševala kdaj dobim M. Šla sem na vc kjer se mi ej ulila kri? To mi je res čudno saj šele 5 dan jem tabletke, moram jih jesti 10dni in pol šele dobim menstruacijo, tako je rekla ginekologinja. In kaj sedaj ta kri pomeni? Misliti, da je kaj narobe? Naj jem tabletke še naprej? Je to normalno da bi bila že sedaj M?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?