Sally
|
Lep pozdravcek vsem :nosecka: in mamicam! Prijateljica mi je poslala link na to stran in moram reci, da sem ji neizmerno hvalezna.:) Ze nekaj casa prebiram forum in vsebino portala, ki je naravnost odlicna! Seveda pa tudi forum ne bi bil to kar je brez super forumovk, ki z veseljem delijo nasvete, izkusnje in socustvujejo, ko je to potrebno :bravo::bravo::bravo:!!! Res lep obcutek, saj sem opazila, da nikoli ni "bitk", ko gre za razlicna mnenja ali neodobravanja, kot jih velikokrat opazis na drugih forumih. :zmeden: Na tej strani sem dobila ze ogromno potrebnih informacij, veliko vec kot v revijah, ki sem jih do sedaj nakupila (mama mi je rekla, da bi si za ta denar raje oblekce za :duda: kupovala :)-), saj sem prvic noseca in je vse tako cudno, saj si ne morem predstavljat kako bo, pa ce bom dovolj vedela o vsem... :zmeden2: V zacetku septembra torej pricakujemo narascaj in z :love: se ze veseliva sprememb. Pocasi nakupujemo opremo, nasledni teden bova z mamo uredile se finese, pripravile kovcek za porodnisnico, v primeru, da me ne bi presenetilo in bi mogla prej (pri tem sem si ogromno pomagala s spiskom, ki sem ga dobila na forumu). Drugace pa nas :duda: (no, dojencica ;)) pridno raste, me razveseljuje z brcanjem (bozanski obcutek 9nebesa), na sreco ni bilo nikakrsnih tezav do sedaj (drzim fige, da jih tudi ne bo)... Me pa nekaj zanima... Ko prebiram na forumu temo o noseckah, ki smo prvic nosece opazam kako lepo se zbirate v temah, ki so namenjene vasemu mesecu poroda (julijke, avgustovke,...), vendar do sedaj se nisem zasledila "septembrk". Nas je res tako malo, ali s(m)o bolj sramezljive :ups:? Na spisku noseck sem zasledila kar nekaj imen. Kje se skrivate :sloncek::sloncek::sloncek:??? Pozdravcek!
|