|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 9:53:42   
Anonimen
... našega Tiborja je slinček. Tak z miki miškami. Našla sem ga pozabljenega nekje v omari. In sedaj hodi okoli ovenčan z miško, dudo in še s tem slinčkom. In da je stvar še hujša, mu ga moram zavezati čez bundo. In tak gre potem ves ponosen v vrtec. Aja, pa marca bo star tri leta... Jaz pa ne vem, ali naj se smejem ali jezim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 9:55:24   
mtd
:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-
je luuuuškanooooo:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 9:58:02   
Lenny
:)- :)- :)- ... ti se kar mirno smej! Mogoče bo pa uvedel novo modo in bodo jutri že ostali prišli s slinčki čez bundice. Naš je pred časom s tisto papirnato kapo za rojstne dneve po mestu strašil :)- :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:03:13   
Anonimen
:bravo::)-:)-:)-Ja če imamo tudi odrasli modne dodatke zakaj pa ne more imeti tudi Tibor,če mu je všeč.Kaj pa tisti otroci ki hodijo naokoli z klobukom Zorota ali masko Spaidermena tudi takrat,ko ni pust??:)-:)-:)-Naj uživa saj ga bo minilo!!!:)-
Neva:rozica::)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:04:00   
Annny
Hehehe, so face, a ne:)-
No, naša babi je šla pa včeraj k frizerju s kljukico za obešanje perila na ovratniku:)-..zjutraj jo je med obešanjem perila pripela tja:zmeden::)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:09:49   
niki5
:)-:)-:)-

naš nik je našel dudo, ko sem bila noseča in jo je dal v usta in z njo hodil po stanovnju :ups: ob prvi prliki sem jo vrgla v smeti :hudicek: star je pa 6 let, s tem da jo kot dojenček ni maral..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:14:27   
Anonimen
Ja, že, ampak Tibor z dudo, miško in sedaj še s slinčkom, pa skoraj tri leta je že star, pa še velik je za svojo starost, ne nem, kako naj rečem.., ha, ha, ja, prav brihten res ne izgleda...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:21:05   
ZARA
oooooo sem se nasmejala Splisni...
Faza-verjetno...A nisi enkrat razlagala,da je en cas hodil samo po kolenih-povsod... al kako je ze blo :ups:?? Mislm,da si bla ti...:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:23:14   
Anonimen
Ja, Zara, Tibor je bil tisti, ki ni hotel hoditi, da bi ga držali za roke. Lepo je šel po vseh štirih po pločniku, pa smo šli na sprehod. Ampak je tolk hecen, ker je vedno tako zelo resen zraven. Kot da bi bilo vse skupaj zelo pomembno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:25:21   
ZARA
haha,za njega je pomembno,mami...ti pa res nicesar ne razumes! Al pa si ze mal pozabila,kako to gre...:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:28:41   
niki5
splišni,
kakšno slikico nam pokaži, ko ima slinček na sebi in se odpravljata ven :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:34:02   
Anonimen
O.K. Ga bom danes popoldne slikala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:40:12   
Erika 1
Ja, sem glih hotla novo temo odpret glede slinjenja, ma do kdaj se otroci slinijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:41:32   
malika
Ah smej se, ko pa to ne bo več aktualno pa hitro skrij ali vrzi stran. Sestrična, ki hodi v prvi razred je pred kratkim našla dudo(imela jo je zelo zelo dolgo) in doma so imeli prave borbe, da so ji jo spet vzeli, ker jo je hotela povsod zraven nosit-tudi v šolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 10:54:19   
Anonimen
Ja, malika, še to naj nas doleti. Po moje bo imel Tibor še na poroki dudo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 11:00:28   
niki5
če bo to o poroki res bi pa sploh rada videla slikico :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 11:36:37   
Moyca_
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 12:19:29   
kimi
Kar smej se...smeh je pol zdravja:bravo::bravo::bravo::)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 13:33:20   
ronja5
Imam kolegico, je mama dveh otrok starih 17 in 10 let, sama je stara 37 let, pa še vedno hodi z ninico spat. Ima majhen robček, ki mu pred in med spanjem zvija vogalčke. Tako da me ne bi presenetilo, če bi imel kakšen tudi dudo!

LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 13:35:03   
dory
u zanimivo...zdej si mi pa dala mislt..kaj ce se bo nas tamal pri skoraj treh letih spolnil,da bi mel dudo,k je zdej ne rabi :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 19:53:02   
Sibil_
Moj možek pa še kar sesa prst in veselo smrči zraven-pa je "mlad" celih 31 let!:)-
Ampak njegova mama pa ponosno pove, da pa njen sin že od enega leta ne mara več dude.....ja sej, ko ima pa prst vedno "pri" roki....tako da te navade...minejo al pa ne...:zmeden:
LP,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 19:58:47   
ZARA
he he sibil,ce bo tecen mu samo prst v usta porin,pa te ne bo vec najedal...:)-:)-:)-

SPLISNI- KJE SO SLIKEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Komej cakam...;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 20:04:23   
Anonimen
Nisem ga slikala, ker ni bilo časa najti fotoaparat. Tako to pri nas gre. Ko sem malo pred četrto prišla ponj v vrtec, sva šla samo toliko domov, da me je Tibor kar pred blokom na stopnišču počakal, jaz pa sem letela gor po Mišo (kužo) in smo šli na sprehod s kolesom (ki sem ga nato mimogrede hitro vzela iz avta). Brzina je naša vrlina (po Tiborjevo). Naš sprehod se je nato za kratek čas ustavil pri mami (smo nesli hlače zašit). Potem smo pa pol ure hodili domov (razdalja kakšnih petsto metrov). Potem smo se pa kopali, ker včeraj ni bilo časa, sedaj pa je že v postelji. Pa sem ga v vrtcu toliko uspela naštimati, da sva slinček vsaj pod bundo dala. Je pa vzgojiteljica rekla, da si ga sploh ni pustil dati dol, za spanje so ga komaj pregovorili. Bomo videli, kako bo jutri. Upam, da bo pozabil, čeprav dvomim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nov modni dodatek...
20.12.2004 20:08:51   
ZARA
...ma tvoj Tibor je faca,Splisni...
Pol pa cakam na jutri...;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nov modni dodatek...
21.12.2004 8:53:19   
Lenny
Splišni, dečko je karakter. Ko se za nekaj odloči, pri tem tudi ostane :bravo: :)- :bravo: :)- :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?