|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov davek
2.3.2005 15:42:34   
billa
kaj pravite na nov davek,ki bi ga mogle plačevat osebe
med petindvajsetim in petdesetim lotom brez otrok?

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050302_2053196.php?Nxn=10

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nov davek
2.3.2005 15:44:59   
Petra P.
Sploh ne bom prebrala. Se mi zdi traparija in kaj takega jasno ne bo sprejeto. Al smo doma v Butalah?!!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nov davek
2.3.2005 15:46:09   
Skorpija
Jaz mislim, da je to tako nerealno, da skoraj ni vredno komentarja. Pare bi samo prisilili v to, da bi si prijavljali bivališča na različnih naslovih... Se mi zdi pa predrznost posegat v tako intimne sfere. A BODO TUDI VRAČALI DENAR PAROM, KI GA TONE IN TONE NAMENIJO RAZLIČNIM PREGLEDOM, KO SE TRUDIJO DOBITI OTROKA???!!! Kdaj sem pa na tiskanih pristala?:ups:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nov davek
2.3.2005 15:47:49   
Pia73
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nov davek
2.3.2005 15:47:49   
bambi
Kaj takega lahko predlaga samo en navaden prasec..... Kaj ni dovolj, da ljudje ki ne morejo imeti otrok, dajejo skozi vse neprijetne preiskave in razočaranja iz meseca v mesec, sedaj bojo morali odgovarjati še državi zaradi davkov. To je pa VIŠEK!!!!! Prekleti prasci naj raje poskrbijo, da bojo čakalne dobe za otročičke krajše, ne pa da samo gledajo kje bi lahko udarili po žepu. Joj, sem tako besna, da bi lahko eksplodirala..... Ja, potem pa imaš otroka in ti dajo celih 5.000 SIT dodatka zanj..... s tem si gospodje politiki še riti ne bi obrisali, jezike pa znajo sukat..... svinje nemarne!!!!!

LP jezna Bambi

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nov davek
2.3.2005 15:51:55   
billa
jaz morem rečt, da nisem mogla vrjet in sem res mislila, da gre za debilno provokacijo.
Mislim, da je to čisto kršenje osebne svobode. In danes se je še nekaj vlekel ven in povdaril, da seveda pari ki ne morejo imet otrok ne bodo obdavčeni.
Kreten! Ma si predstavljate, da morete takšne osebne težave dokazovat na davčni z zdravniškimi potrdili.
Za bruhat,...res!!!:(:grrr:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nov davek
2.3.2005 15:55:36   
KIRA
sem že tu napisala sa do politiki butlni, pa še kaj!

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=32094&idk=101

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nov davek
2.3.2005 15:59:13   
KIRA
kako rečejo v prašičjereji prostoru, kjer se skotijo mladi pujski: prasilišče. VELJA TUD ZA PARLAMENT!!!
Prosim, ne se smejat - gre za uraden izraz.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nov davek
2.3.2005 16:10:50   
wawa
Prosim punce NE SE SIKIRAT:):):):):).....prvi ki mu bodo ta davek nabili, se bo pritožil na ustavno sodišče in zakon bo letel.....to pomeni bistveno kršitev osebne svobode in davek bi pravtako obsodila EU, veste pa da se naši dragi politiki na smrt bojijo politikov in mnenja EU....torej, škoda živcev za take bedaste predloge, ki praktično niso vredni omembe.....;);););)

LP

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nov davek
2.3.2005 16:32:06   
Tinča1
Menim, da če so se že za to ti naši debili odlločili, bi pa bilo fajn, če bi nam mladim še delo, pa plače tudi dali. Kako pa naj skrbim za otroka samo z eno plačo, pa še to z minimalno, kljub izobrazbi:racka::racka:.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nov davek
2.3.2005 16:33:36   
Tinča1
Vawa, potem pa bodo ta isti davek samo drugače imenovali, pomenil bo pa isto. Saj papir vse prenese

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nov davek
2.3.2005 17:15:04   
enci
NO COMENT:grrr::grrr::grrr::grrr:!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nov davek
2.3.2005 17:30:19   
spominčica
Če te tepe življenje te bo pa še vlada pa je. Svijarija na kvadrat. Sploh pa je to navadna diskriminacija in ni vredno naših živcev še mal tistih, ki nam jih je ostalo. A ne?

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nov davek
2.3.2005 18:56:19   
pika74
Če bo ta davek, bom šla od poncija do pilata in naredla tako uzbuno, da jih bo sram :pujs:, da so se sploh spomnl na kej tazga.

BUDALE ZARUKANE:grrr:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nov davek
2.3.2005 19:01:49   
Palčica
Moje mnenje...?
Kopiram besede Skorpije.

Palčica

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nov davek
2.3.2005 19:15:03   
lucika
pa saj tisti brez otrok že plačijemo višje davke, ker nimo olajšave. halo halo, to pa nič ni...

ja, boljš jih je enih pet naredit, pa se nič sekirat, pa bo država preskrbela. če živiš nekje po standardih, se poročiš, delaš...padeš povsod skozi. sva midva zračunala, da bi bila na istem, če še on pusti službo. torej je računica...? no, druga zgodba.

upam, da se nisem komu zamerila, ni bilo grdo mišljeno. ampak če razmišljamo, preden naredimo otroke, je slabše za nas, vseeno če s tem delamo državi uslugo.

bu, kdo bi zastopu...

gremo vsi v avstralijo emigrirat? mogoce nam bo lepse...

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nov davek
2.3.2005 20:02:55   
cmokec
Ko sem slišala za novi predlog o tem davku, je zvenelo kot prvoaprilska šala, ker papir pač prenese vse. Pa očitno ni bilo tako.
Norca se delajo, kot da še ne vemo, da so resnično nori.
Manjka samo še napis "Skrita kamera", ker res ne vem, kaj bi lahko bilo drugega.

:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nov davek
2.3.2005 20:09:20   
pika74
Jaz pa mislim, da so poslanci lukavi. Dali so nam navadnim smrtnikom eno kost za glodat in narod razdelili na plodne in neplodne. Na črne in bele vrane. Najboljš je bit poslanc in gledat, kako se raja med sabo cufa. Namest, da bi kaj bolj pametnega pogruntal v poslanskih klopeh.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nov davek
2.3.2005 21:58:17   
Anitka
PRASCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Odločno se bomo uprle proti temu. Če bodo potrebni podpisi - dobile jih bomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:grrr:Anitka:metulj:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nov davek
3.3.2005 7:45:35   
buškica
Anitka, podpišem se takoj pod tvoj post.
Tako so me razkurli, da bi najraje napisala pismo temu poslancu in ga poslala v tri krasne(milo rečeno). Uf, sem razkurjena.
Že tako moramo skozi dati najhujše odločitve, komu povedat, kako povedat, potem naj bi pa državnim uslužbencem pri okencu, da ja vsi zvejo, razlagali zakaj ne moremo imeti otrok. Jhdfjsabnuifdsjfdjfdbfds:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. tolk sem razkurjena da kr piham. Včeraj ko je bil pri dnevniku bi najraje v televizor skočila in mu eno prisolila. Me zanima kdaj je on dobil prvega ottroka.

:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nov davek
3.3.2005 9:47:40   
Mijavček
Oj, jaz sem se že "rapizdakala" :ups: na prejnšjih postih, pa moram še mal....

Danes itak vsak lahko sdi v parlamentu in vsak je lahko "strokovni" strateški svetovalec.... In potem dobimo take budastoče..
Se strinjam, da je nekakšno obdavčenje za samske že to, da npr. ne dobivajo olajšav in dodatkov v primerjavi z drugimi.Razen tega pa, a ni noben pomislil, da se pari zaradi tega ne bodo poročali, se bodo prijavljali na različnih naslovih in po možnosti delali še večje čakalne vrste pri ginekologih i amblantah za neplodnost in "fehtarili" potrdila. Mi, ki pa resnično smo obsojeni na te čakalnice, bomo pa zaradi njih na slabšem.
Da ne omenjam vdora v zasebnost in s tem, da bom nosila svojemu šefu ali pa na davčno upravo potrdilo, da sem neplodna. HAAALOOO?!!!
Who died and made them god?
Punce, če se slučajno začne kaj takega resno štimat, predlagam, da organiziramo podpis peticij, pobudo za pritožbo na ustavnem sodišču ali za referendum, karkoli, kot je že ena napisala !

Pa da ne boste mislile, d ani možno, da kaj takega spravijo v zakon. V Nemčiji, mende, to ni preverjena informacija, obstaja neke vrste "davek" na samsko življenje, katerega izkupiček namenijo za pomoč družinam z veliko otroki. ne vem pa kako to v praksi izvajajo, glede neplofnosti pa to. Vglavnem to je ena velika svinjarija! Naši, pa itak, bolj papeški od papeža, bodo vse pobral, da bo pr ns tut tko "k Nemčiji"

Mijavček :muca:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nov davek
3.3.2005 9:53:27   
Mijavček
Aja pa še neki!

me prav zanima, koliko je resnično parov, ki se zavestno odločijo, da ne bodo imeli (še) otrok. Če mene vprašate je za manjšo rodnost v Slo problem, to, ker se pari odločajo za samo enega otroka. Kar sploh ni čudno ob stiskah, stanovanjskih, medosebnih, finančnih, ob razumevanju delodajalcev do mladih mamic itd. Če pa upoštevamo, da je danes večina mladih študentov vsaj do 25 leta in če računamo, da preden si urediš lajf traja vsaj dve leti, pridemo, do starosti, pri kateri je plodnost pač manjša in potem imamo problem, da se 1/3 parov nad 28 let sooča z zelo dolgo dobo od poskušanja do zanositve in dragi moji, če se matraš 2 leti ali več za prvega otroka, prestaneš vse boleče in stresne preiskave, potem res ne razmišljaš preveč navdušeno, da bi šel to še en vem kolikorat skozi.
Jah, sam važno, da si država mošnjiček polni,... za plače menagerjev v javnem sektorju in za marmrnate mizice in usnjene stolčke.

Mijavček :muca:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nov davek
3.3.2005 9:58:35   
Urša76
NO COMMENT!!! (ja, kričim, da ne bo pomot!)
a se kdo od teh bebcev (sorry vsem za tale izraz, ampak...) sploh vpraša naslednje:
ali so ti ljudje po svoji volji samski & nimajo otrok?!!!
halooooooo!!!
:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nov davek
3.3.2005 11:22:32   
pika74
Mene pa neki zanima. Kolk je parov, ki so brez otrok in to po lastni volji. Jaz mislim, da je neplodnih zelo velik. Velik jih obupa še preden potrkajo ordinacije za neplodnost. Sej če sam mal okol sebe pogledam. Vsi majo otroke v naši ulci. Sam midva sva brez in naju gledajo postran - češ, a vidva bosta pa kar komot :grrr::grrr:. Ja sevede.

Če bo tale davek sprejet, ne bojo sam dobil sam peticije ampak še kej druzga. Kšne batine bojo padle - al pa kšn šamar :)-:)-:)-. Jst sm ful močna8), sploh, kadar sm raskajfana. Hormoni mam pa itak tud skoz podivjane :)-:)-:)-. Pazte se poslanci. Ko bojo neplodne udarle, se vam slabo piše!!! To bo hujš kot Jelinčičev ples :)-:)-.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nov davek
3.3.2005 11:33:09   
nena m
Jaz sem zelo miroljubna, ampak tole... Ja, Pika, bi blo treba batine, al pa še kaj hujšga. Midva (pa ne sam midva), sva si morala sama plačevat IVF postopke (saj mi ni žal!), pa če bova hotla še kakšnga :duda: bova morala spet sama financirat, razen tega pa že kar nekaj let vsak mesec o dplače plačujeva za zdravstvo, pa tudi za šolstvo, varstvo... In to ni malo denarja, potem pa se en kreten spomni, da tisti, ki nimajo otrok nič ne prispevajo. Sem že cel teden jezna ko :hudicek:.
LP

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?