Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 19.9.2006 22:04:41
|
|
|
|
jagoda
|
Ce se prav spomnim, se je Huaniti to dogajalo. Bo sama povedala...
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 19.9.2006 22:13:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, ene parkrat je je zmanjkalo. Drugače pa te dni veselo čofota v Banovcih, tako da verjetno ne bo videla te teme.
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 20.9.2006 7:19:48
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz tudi eno poznam, ki je enkrat pred mano padla v nezavest. Deset minut pred tem nam je povedala veselo novico, potem pa... Dobro, da smo vsaj hitro dojeli za kaj gre.
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 20.9.2006 14:45:50
|
|
|
|
T in J
|
Evo dokaz. Sama sem v četrem mesecu nosečnosti, pa sem pred štirinajtimi dnevi padla v nezavest. Enostavno - kar zmanjkalo me je, pa še to v službi. Od takrat se še ni ponovilo in se nameravam vrnit na delo. Upam, da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 20.9.2006 14:49:45
|
|
|
|
nejcko
|
Padanje v nezavest v nosečnost je dostikrat lahko povezano z nizkim pritiskom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2006 14:56:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2006 14:57:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 20.9.2006 14:59:39
|
|
|
|
T in J
|
Ne vem, jaz ga imam vedno približno enako 60/110, pa mi je zdravnik rekel, da je to normalno. Tud ostale izvide mam OK, sam počutim pa se včasih res grozno.
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 20.9.2006 22:27:19
|
|
|
|
cihapuha
|
Jaz sem padala v nezavest. Kr zavrtelo se mi je, zašumelo v glavi in sem zlezla skup. Pa je bilo kak teden preden bi mogla M dobiti, tako da tudi sama nisem posumila na . Ne vem pa če je bilo kot v filmu, ker se nisem vidla ko sem pa pogledala okoli sebe so bili pa vsi bledi kot stena, in rekli, da je grozno izgledalo
|
|
|
|
RE: Nosecnost in padanje v nezavest 21.9.2006 9:39:35
|
|
|
|
ninocka
|
No, pol vas je pa vsaj nekaj. Verjamem, da je grozno, ampak verjetno bolj za ostale, kot za tistega, ki pade. No, razen, kar se poskodb tice, ker pac ne padamo tko filmsko Ampak vseen pa ne pade vsaka nosecnica v nezavest, preden ugotovi, da je noseca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?