|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:04:50   
Kety
Punce prosim pomagajte!:((

Fuuuul si zelim kupit nosecniske kavbojke, pa sploh ne vem kam naj se obrnem. Ne bi rada kakih brezveznih, ki izgledajo kot zakelj. Bila sem v Kepici (porazno) in v Popku pred enim mesecem, pa tudi nisem nic pametnega vidla. Rada bi, da imajo zepe na riti! Kje jih imajo? Konec aprila nameravam it v Celovec in bom se tam malo pogledala. Moram rect, da sem bolj suhe postave, ampak trebuscek je ze velik in prejsnjih kavbojk ne spravim nase ze od 14 tedna naprej!:(

Zal sem tip cloveka ki se v kavbojkah najbolje pocuti!!

LP Kety, 19t 5/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:06:56   
hugolina
Ja to tudi mene zanima, ker kjerkoli sem bla nisem nič pametnega našla. Na cesti pa vidim :nosecka: k majo tko fine kavbojke, pa še tolk jim pašejo.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:09:54   
Kety
Ane?!?!:zmeden:

Jaz bi najraje kr do njih stopila pa jih vprasala kje so jih kupile,...:ups: Samo bi si pomoje mislila, da sem iz Lune padla!!;)

LPK

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:11:52   
špelin@
Jza sem lani poleti kupila fine nosečniške kavbojke z nizkim pasom v Beljaku (trgovina Thomasser). Sicer so bile drage (no, toliko kot so normalne cene v Slo - LaVie, Kepica ipd.), ampak so enkratne :bravo: Na prvi pogled se ne razlikujejo od nenosečniških (imajo tudi žepe na riti ;)), le da imajo v pasu elastičen trak za reguliranje. Lepo se prilegajo nogam in ritki in izgledajo seksi :bravo::bravo:

So tudi zelo kvalitetne - jaz jih skoraj nonstop nosim in so kot nove 9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:15:34   
petja
Hej!
Jaz sem jih včeraj videla v Benettonu v Nami (v Lj.). Nasploh imajo kar nekaj lepih oblačil za nosečnice, pa ne zdi se mi predrago. Hlače so okrog 9.000 - 10.000 SIT.

Lp, petja

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:16:56   
hugolina
No, no vidiš nekaj takega imam jaz v mislih:bravo:
Očitno bo res treba čez mejo skočit, ker v telih trenirkah pa tud ne bom okol skakala. :ups:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:17:41   
pixel
Jaz sem kupila ful dobre, take ki zgledajo znucane, z velikimi žepi na riti. Za trebuh majo še ful placa, pa sem že v 27. tednu in mam velik trebuh. Kupila sem jih v C&A v Celovcu za 39 EUR. Aja na hlačnicah imajo gumbe, da lahko skrajšaš (zavihaš) hlačnice na 3/4 ali kapre.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:20:36   
Anonimen
Jaz sem jih tudi v C&A kupila. Navadne temno modre kavbojke, z žepi in vsem potrebnim. Zdaj jih ima za menoj že četrta nosečnica, pa so še vedno kot nove.

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:31:03   
bambi
Jaz sem jih pa pred 1,5 leta kupila v H&M v Avstriji, z žepi na riti in se zelo lepo prilegajo.... Samo sedaj pa jih res nisem videla nikjer :zmeden::zmeden:

Jaz bi pa rada imela takšne 3/4 nosečniške hlače, brez pasu in zadrge..... A veste kje se takšne dobijo?????

Bambi

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:39:52   
boško
Ker se že ravno pogovarjate o oblekah mene zanima kaj naj bi po vašem oblekla 21.5., ker grem na poroko rok pa imam 10.6., seveda če me moja princeska ne prehiti;). Moj dragi bo poročna priča:bravo:,
Jaz pa ne bi rada glih velik denarja zapravila za obleko glede na to da mi bo prav prišla potem še samo par tednov.:(
Kaj menite, kje bi se najbolj splačalo pogledat ?

lp:nosecka: :roza:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 10:48:09   
Anonimen
Jaz sem moje kupla v H&M-u in sem zelo zadovoljna!:bravo:

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:08:11   
malika
jaz sem jih kupila v H&M. Ozke, prav sexi, zadaj in spredaj žepi,...zgledajo kot čisto vsakdanje kavbojke, imajo tudi gumico v pasu za reguliranje.

Edina slaba lastnost je ta, da imajo nizek pas in mi nenehno dol lezejo :hudicek:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:13:04   
Anonimen
malika pa mi2 imava iste:)-men tudi dol lezejo:grrr:

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:32:41   
Anonimen
Kavbojke od H&M so zakon. MOje nosi zdaj že druga nosečnica (če štejem sebe zraven tri) in so kot nove. Nikjer nič ne drži, jih lahko zelo dolgo nosiš, nastavljaš po volji. In tudi kolegici sta zelo zadovoljni. Ko pa mi jih ta zadnje vrne jih pa dobi še ena bodoča mamica8)!

Aja, kavbojke so na naramnice. SIcer sem bila vedno proti takim hlačam, ampak so praktične ker ti nikamor ne lezejo in še trebušček je bil pokrit (noseča sem bila pozimi).

Bojana

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:35:40   
Anonimen
Jaz sem tut htela met na naramnice, pa so imeli same velike:(
zdaj pa nebomo vec kupovali drugih:ups:

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:45:49   
Dari

Jaz sem kavbojke kupila v Utrinkih in so mi tud ful všeč. Imajo višji pas, ki se regulira z elastiko in kroj mi je ful všeč. Cena se mi zdi, da je 11.900.

Jaz sem tud bla včeraj v Benetonu in ojej, sem probala ene 3/4 hlače, bele, so mi stale kot ulite, čez pa eno oprijeto majčko... Sem bla seksi ko :hudicek: ;), ampak punce, hlače so ble 16.200 :((. Pa jih nisem kupila, ker kdo ve, ali bi mi ble maja, ko bo vreme za take cotke dovolj toplo, sploh še prav.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 11:46:50   
Anonimen
Jaz sem samo pomerila tiste z naramnicami, pa se nisem mogla nehat smejat, ko sem se pogledala v ogledalo. Tudi pirjateljica, ki je bila z menoj, je ostala brez besed. No, čez nekaj časa je vendarle v smehu izjavila, da sem taka kot telebajsek. Odlična primerjava!

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 12:02:51   
Anonimen
Ko sem jaz šla v 7. mesecu nosečnosti na poroko, sem si dala obleko zašiti - vsaj je izgledala tako kot sem jaz hotela.

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 12:06:10   
Anonimen
Odgovor je bil namenjen Boški.
O nosečniških kavbojkah pa... Lani sem si jih kupila v H&M in sem jih nosila do 7. meseca. Potem pa se mi je tebuh tako povečal, da sem si morala kupiti ene tiste vrečaste - na naramnice (XL) pa tudi tistih zadnje tri tedne nosečnosti nisem spravila nase - obseg trebuha v 37. tednu - 132 cm. So vsi mislili, da nosim dvojčka. Potem pa je na svet prijokal korenjak s 4410 grami.

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 12:18:40   
SU
Jaz sem jih pa naročila v Neckermannu. Ene imam z žepi, samo so bolj take "žakljaste", ene pa so brez žepov, pa ful dobr izpadejo. Pa mehke so, pa čez trebuh. Upam, da boš našla take zase! LP, Saša

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 12:38:11   
vrendu
Jaz sem si ene kupila v Baby centru od LaVie; so take temne, naprej imajo raztegljivo blago in zadaj žepe; bile so kar drage, čeprav znižane (cca 12.000). Sem ful zadovoljna z njimi, ker jin non stop perem, pa so še vedno kot nove. Mam še ene iz Kepice, malo svetlejše barve, na lastiko, pa so tudi OK.
Zdej bom šla še v H&M v Graz, ker so tam cene nižje; bom še tam kupila kake hlače za pomlad.
Upam, da boš našla kaj zase!
LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 13:24:32   
spella
Jazz sem že vse nosečniške trgovine obdelala, pa so mi vse kavbojke teko grde:(. V njih se počutim kot grdi raček. Pol sem vseen kupla ene v Popku, ki so se mi zdele še najbolj normalne, temno modre, čeprav mi tud te niso ne vem kako všeč. Jaz re se nem, a ne morjo enih normalni hlač narest. Al sem pa jest tolk zahtevna :zmeden:? Takih, da nisi v njih kot bi se v žakel obleku. Pa vse barve so tako mrtvaške (temno mosra, črna, rjava). Čist socialne, kokr so jih še naše mame nosile al bi mi jih pa babica, ki ne sledi več modi zašila:((. Jaz sem kupila kr ene bele hlače v Sportini in so super. Zgledajo kot lenene sam da so iz čistega bombaža in čisto lahke, v pasu pa imajo elastiko in vrvico. Po dvo dnevnem letanju po vseh ljubljanskih trgovinah sem najdla samo to kar je malo bolj moderno:((. Zgleda da bomo moral it res še mal v tujino pogledat.

Lp Špela

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 15:27:02   
drejci
Jaz sem jih kupila v Kepici in so mi res O.K., sicer nimajo žepov, ampak sem vseeno zadovoljna.
lp:rozica:

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 17:41:38   
Anonimen
Prisegam na Benetton.Že v prvi nosečnosti sem nosila vse Benetton in zdej spet.Samo cena je malo :(( z se zjokat.

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nosecniske kavbojke!!??!
7.4.2005 20:53:24   
Meceno
No kliknite na www.bellybutton.de

Ta trgovina je v MB na GLAVNEM TRGU in imajo ravno take kavbojke z žepi ,jaz sem si vzela bolj spomladansko - poletne hlače , cena 17.ooo sit :ups: ( samo jih lahko nosim tudi potem , ker se pas lahko upogne in je ta elastika kvalitetna , ), v glavnem je pa v trgovini ceneje kot če naročiš preko kataloga .
Telefon 02 250 21 22

Lp Meceno

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!