|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnostni testi
24.12.2005 20:31:33   
Lešnik
Prosim, če mi lahko poveste ali so vsi nosečnostni testi v redu? V lekarni sem kupila Romed (se mi zdi - nimam zdaj pri roki) za 400 sit. Imeli so še za jurja dražja Yes or No in CB. Zdaj pa me zanima ali je ta, ki sem ga izbrala tudi zanesljiv oz. ali je slabši?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnostni testi
24.12.2005 22:31:40   
ona
Ta test-Romed sem jaz uporabila in je prav pokazal takoj!
So mi rekli v lekarni,da baje da je uredu in sem ga priporočila kolegici,ki je tudi njej prav pokazal-pozitivno.
saj v bistvu vsi testi delujejo na bazi urina,zato so po mojem tudi cenejši testi dokaj zanesljivi!

(odgovor članu Lešnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2005 0:19:45   
KODA
Meni je v lekarni rekla,da vsi delujejo po istem postopku,(na bazi urina),samo ločljivost je razlilčna.

< Sporočilo je popravil KODA -- 25.12.2005 0:21:56 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2005 10:24:42   
enia
A mi zna katera povedat, če je test, ki se ga da kupit v Mullerju, dober? Pa kako se imenuje?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2005 11:04:44   
Reja
Jaz sem imela Babycheck mini in je bil čisto nedvomljiv, ko je pokazal močni user posted image . Ker se v paketu dobita dva in mi je eden ostal, sem ga dala sestri, ki ji je user posted image  zamujala, pa ji ni pokazal črtic, kar se je potem tudi izkazalo za pravilno.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2005 14:43:33   
ELCA
ja vsi testi so dokaj kvalitetni samo probi da test narediš zjutraj ta jutranji urin ti bo ziher pokazal še posebi v zgodnji nosečnosti upam da ti bo kmalu uspelouser posted image

(odgovor članu Lešnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.