|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnostni test Check it
24.8.2009 20:21:06   
Anonimen
Pozdravljene,

Imam eno vprašanje. Danes je 12 dan po ovulaciji in ker že tri dni krvavim čisto malo (niti ni sveža kri), sem danes naredila test Check it in mi je pokazal zelooo rahlo drugo črtico. Sicer se mi zdi malo čudno, da bi lahko zanosila, saj z možem uporabljava metodo umika, ampak možno je pa vseeno.

Sicer pa so znaki kot pred menstruacijo, bolečine v jajčnikih in križu, napet trebuh, glavobol.

V bistvu me zanima, če je bila še katera v podobni situaciji, ko ji je omenjeni test pokazal +, pa nosečnosti dejansko ni bilo.

Hvala in lep pozdavček vsem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnostni test Check it
24.8.2009 22:35:05   
ursi
Meni, pa nisem bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 9:34:15   
Anonimen
No, danes je stvar še bolj čudna, še vedno čisto malo krvavim (skoraj nič), bazalna temperatua mi je spet zrasla na 37 (prej je par dni padala iz 39 na 36,6), drugače pa znaki isti kot včeraj.

Res ne vem, kaj se dogaja user posted image

Ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu ursi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 10:19:31   
mojca345
čisto možno ,da si zanosila. če kondom ni 100%, niti tabletke, pol veš, da z umikom je glih tok možnosti,da zanosiš kot če bi v vate.

če nočeš otroka, zakaj si pol meriš bazalno temperaturo ? vsaj iz prebranega je vidno, da si bolj NE za nosečnost, kot ZA.

sam če nisi za, zakaj pol vsaj kondomov ne uporabljata.... mislim to z umikom mi je bedno. brez zamere....

Pogovorita se ga hočeta ali nočeta.. al si ga ti želiš, pa on ne, pa če rata "slučajn" pa mrbit računaš na to, da se bo on omehčal.. ni večje napake kot nakopat otroka tipu, ki še ni pripravljen na njega... otrok z umikom ne rata glih slučajno...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 10:31:33   
Anonimen
Mojca345, če bi bila noseča, bi bila čisto zadovoljna. Sicer imava doma že dva sončka, in če bi prišel še tretji, bi bil zelo dobrodošel. Mogoče sem res napisala malo čudno, se opravičujem.

Bazalno temperaturo si pa merim čisto iz navade, sem si jo začela meriti, ko sem želela drugič zanositi in si jo merim še danes.

Kar me čudi, je to, da že par dni krvavim, a to ni sveža kri in je komaj opazna. Drugače pa imam občutek, kot da se mi bo vsak čas ulila user posted image , pa je kar ni in ni.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 10:34:39   
talika81
naredi čez kak dan al pa dva še en test, pa boš najbolj vedela na čem si.

takšne "krvavitve" so kr pogoste pri user posted image . moja kolegice je tud imela enako kot ti, pa se je pol tud izkazalo, da je user posted image .

tako da bi jaz naredila še kak test, ki bo bodisi potrdil ali pa ovrgel user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2009 9:29:57   
Anonimen
No, dvomov ni več, je danes zjutraj prišla user posted image .

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2009 10:58:18   
talika81
anonimna,  user posted image , imej upanje, da bo pa naslednji mesec zagotovo uspelo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?