Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečnostni test Check it 24.8.2009 20:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, Imam eno vprašanje. Danes je 12 dan po ovulaciji in ker že tri dni krvavim čisto malo (niti ni sveža kri), sem danes naredila test Check it in mi je pokazal zelooo rahlo drugo črtico. Sicer se mi zdi malo čudno, da bi lahko zanosila, saj z možem uporabljava metodo umika, ampak možno je pa vseeno. Sicer pa so znaki kot pred menstruacijo, bolečine v jajčnikih in križu, napet trebuh, glavobol. V bistvu me zanima, če je bila še katera v podobni situaciji, ko ji je omenjeni test pokazal +, pa nosečnosti dejansko ni bilo. Hvala in lep pozdavček vsem.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 24.8.2009 22:35:05
|
|
|
|
ursi
|
Meni, pa nisem bila.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 25.8.2009 9:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No, danes je stvar še bolj čudna, še vedno čisto malo krvavim (skoraj nič), bazalna temperatua mi je spet zrasla na 37 (prej je par dni padala iz 39 na 36,6), drugače pa znaki isti kot včeraj. Res ne vem, kaj se dogaja Ima katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 25.8.2009 10:19:31
|
|
|
|
mojca345
|
čisto možno ,da si zanosila. če kondom ni 100%, niti tabletke, pol veš, da z umikom je glih tok možnosti,da zanosiš kot če bi v vate. če nočeš otroka, zakaj si pol meriš bazalno temperaturo ? vsaj iz prebranega je vidno, da si bolj NE za nosečnost, kot ZA. sam če nisi za, zakaj pol vsaj kondomov ne uporabljata.... mislim to z umikom mi je bedno. brez zamere.... Pogovorita se ga hočeta ali nočeta.. al si ga ti želiš, pa on ne, pa če rata "slučajn" pa mrbit računaš na to, da se bo on omehčal.. ni večje napake kot nakopat otroka tipu, ki še ni pripravljen na njega... otrok z umikom ne rata glih slučajno...
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 25.8.2009 10:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca345, če bi bila noseča, bi bila čisto zadovoljna. Sicer imava doma že dva sončka, in če bi prišel še tretji, bi bil zelo dobrodošel. Mogoče sem res napisala malo čudno, se opravičujem. Bazalno temperaturo si pa merim čisto iz navade, sem si jo začela meriti, ko sem želela drugič zanositi in si jo merim še danes. Kar me čudi, je to, da že par dni krvavim, a to ni sveža kri in je komaj opazna. Drugače pa imam občutek, kot da se mi bo vsak čas ulila , pa je kar ni in ni.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 25.8.2009 10:34:39
|
|
|
|
talika81
|
naredi čez kak dan al pa dva še en test, pa boš najbolj vedela na čem si. takšne "krvavitve" so kr pogoste pri . moja kolegice je tud imela enako kot ti, pa se je pol tud izkazalo, da je . tako da bi jaz naredila še kak test, ki bo bodisi potrdil ali pa ovrgel .
|
|
RE: Nosečnostni test Check it 26.8.2009 9:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No, dvomov ni več, je danes zjutraj prišla .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?