|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost po preteklem 1 mesecu izvenmaternič...
12.5.2009 15:03:25   
neon
Pozdravljene!

Tudi jaz sem nova na tem forumu in nikakor mi ni uspelo ujeti kakšne podobne izkušnje katere od vas.

Rabim nekaj moralne podpore, ker so mi pred dobrim mesecom ugotovili, da se je v desnem jajcevodu ujelo oplojeno jajčece. user posted image
Vse skupaj se je kar dobro izteklo, izgledalo je v obliki mensturacije, posegov mi niso delali. Jajcevod je normalen.

Kar me najbolj muči je to, da so mi svetovali, naj paziva vsaj tri cikluse, nama pa se je "po(ne)srečilo" user posted image  user posted image in včeraj je clear blue pokazal +. Tudi sama čutim, da sem noseča, ampak sploh nimava tistega pravega veselja, saj naju skrbi, ali bo vse OK user posted image .

Če je imela katera od vas podobno izkušnjo, oziroma katera ve, kakšne so možnosti, da je vse normalno, naj mi prosim odgovori. Tudi sanja se mi ne, kaj lahko sledi.....

Lepo pozdravljene!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost po preteklem 1 mesecu izvenmate...
12.5.2009 15:06:47   
n.nati
Najbolje bo, da greš do ginekologa on ti bo znal najbolje svetovat.
Pa želim ti, da bo vse ok

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 9:43:33   
Anonimen
Jat sem imela januarja SS,potem spet 18 marca,in 14 aprila zvem da sem ponovno noseča.Mene je skoraj kap.Tako da mogoce je vse.Očitno ima oni gori neke namene z nami.Sem bila v ponedeljek na UZ,pa nosim dvojcka,enemu je videla srček,drugemu pa ne.
Ampak jaz ne obupam.Tako da kar do G.

(odgovor članu n.nati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 14:56:27   
neon
Hvala!

Upam da bo vse OK tudi pri tebi! V petek grem pogledat kaj se dogaja in potem bomo lahko (upam) mirno spali.

Kako pa to, da si zanosila? Ti niso nič rekli za tri mesece pavze? Mene je samo tega strah, ker niso nič komentirali v primeru, da zanosim prej. Sicer sva pazila, ampak če je namenjeno, res upam, da brez komplikacij. Drugače pa, spet more in razočaranja in čakanje na "normalno" pozitivo user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 16:50:24   
Anonimen
Pri meni je procent moznosti zanositve tako majhen da ni omembe vreden (6,5%).
Zato mi nimamo kaj cakat,ampak kar delat,zato mi tud priporocajo da ne cakam,ker po SS lazje takoj zanosiš.

(odgovor članu neon)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2009 9:17:31   
mausikaa
hmm, to da po SS lažje zanosiš je pa meni nekaj novega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2009 12:29:55   
Anonimen
mausikaa,ni to nic novega.Po UPN ti morajo strugat maternicno sluznico do minimuma in je zanositev skorajda nemogoca saj se tako hitro ne more obnovit.
Pri SS pa telo zavrze plod zaradi razlicnih faktorjev in se sluznica ne stanjsa tako zelo in je moznost naslednje vgnezditve lazja,saj je sluznica ze odebeljena.
Malo pobrskaj po internetu.

(odgovor članu mausikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2009 16:59:21   
neon
Anonimen, se kar strinjam s tabo. Pri meni je šlo namreč za IMN in SS naenkrat.
G mi je našla pikico v maternici, našla je pa tudi pikico v desnem jajcevodu - zaradi slednjega sem se šla tudi pokazat k G, ker me je zaskrbelo zaradi krvavitve - krvavela sem sicer že teden dni, potem pa je bila kri zadnja dva dni preveč lepa in niti najmanj podobna menstruaciji.
Tako, da po mojem, se res hitrejš prime po SS. Bomo pa jutri vidl, kaj bo G povedala.user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2009 20:02:05   
Anonimen
Tako je NEON.
Tudi sama sem imela 3 leta nazaj SS z IMN (en plod v jajcevodu en v maternici),s tem da so mi levi jajcevod vzeli.
Za lazjo razlago pa takole;
zdrav par brez problemov ima vsak mesec 25% moznosti da zanosi,z enim jajcevodom se ta moznost prepolovi,torej na 12,5%,z enim zaraščenim jajcevodom se ponovno prepolovi na
6,75%.Torej je moznost zanositve enaka nuli,kar mi je ginekolog kirurg po operaciji tudi povedal.
Zato pac nimamo kaj cakat ampak delamo na polno. 

(odgovor članu neon)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 19:35:39   
šemalo
user posted image Neon, daj prosim sporoči...

sama sem v enaki situaciji...po IVF (dva zarodka) so mi prejšnji teden potrdili nosečnost (hcg 6700)...naslednji dan, 19. dan po ET sem dobila krče in začela krvaveti....
ob sprejemu v porodnišnico so ugotovili, da je krvavitev v maternici (predvidevali da je zarodek) in da je oni drugi zraven čisto ok. Zaradi opazovanja so me obdržali. Krvavitev je čisto prenehala včeraj, bil je tisti umazano krvav izcedek, sem mislila danes, da bom šla domov.
In zjutraj na uz pokaže formacijo 3 mm v desnem jajcevodu....niso prepričani, da je zarodek, a vseeno....moja diagnoza je neprehodni jajcevodi in izv.nosečnost je ena od stvari, ki so me najbolj skrbele....in evo!
Zdaj pravijo, da če bo raslo, mi bodo v ponedeljek čez trebuh ščistili to ven, z onim v maternici pa naj ne bi bilo nič narobe??
Še sama ne vem kako in kaj, iz minute v minuto me bolj skrbi...
Prosim, pomagajte....

Gorenjka

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2009 7:51:29   
neon
Joj, oprosti Šemalo, da se ti javljam tako pozno!

Sem bila odsotna s te debate, ker sem se prfočkala k Januarkam, danes pa zaključujem tudi to poglavje.
Ponedeljek je žal že mimo user posted image , ti si poseg verjetno že imela. Javi, ali je s tvojim user posted image  vse v redu sedaj, oziroma kaj je bila formacija v desnem jajcevodu user posted image .

Če mene vprašaš, sploh škoda živcev user posted image , ampak ko bi lahko ignoriral, bi verjetno povzročil manj škode, samo ne znamo tega.

Upam, da sta oba v redu in da se kmalu oglasiš user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?