Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in zeleno blato 1.11.2006 20:54:34
|
|
|
|
Samoyedka
|
Samo eno vprašanje- moraš jemati železo? Ker takrat je lahko blato zeleno, drugače pa nimam pojma
|
|
RE: Nosečnost in zeleno blato 1.11.2006 21:30:00
|
|
|
|
eya
|
Tudi pri meni je bilo zaradi jemanja železa blato temno zeleno...To je normalno.
|
|
RE: Nosečnost in zeleno blato 2.11.2006 11:54:38
|
|
|
|
abo m
|
Ne ,ne jem železa kot sem že napisala ne jem tudi nobenega drugega zdravila. Po prvem porodu sem jela železo in sem imela črno blato.Vseeno vama hvala vendar to po tem takem ne bo krivo pri meni. Pojem pa veliko banan, mandarin in solate mogoče pa je krivo kaj od tega. lp abo m
|
|
|
|
RE: Nosečnost in zeleno blato 2.11.2006 12:02:14
|
|
|
|
ancka1
|
Živjo! Jaz ti lahko povem sledeče, sama imam kar pogoste težave z želodcem in s tem včasih tudi zelenkasto blato. Ko sem šla na gastro sem to omenila in zdravnik mi je povedal, da je to običajna posledica povečane želodčne kisline (po domače žolč). Tako, da je lahko glede na vse možne telesne spremembe med nosečnostjo, tudi pri tebi kakšna podobna zadevica. Pojej kakšen Rupurut (ga lahko), pa preveri, če bo potem kaj drugače. Večja panika je, če je blato npr. črno. Upam, da sem ti kaj pomagala. LP Ančka
|
|
RE: Nosečnost in zeleno blato 3.11.2006 13:17:36
|
|
|
|
Samoyedka
|
Ančka, brez zamere, ampak žolč in želodčna kislina je pa velika razlika Je pa res, da je zelo nevarno črno blato, ker lahko pomeni krvavitev v prebavilih.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?