|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in zeleno blato
1.11.2006 18:53:54   
abo m
Halo!

Danes sem opazila da imam zeleno blato kot da bi jedla špinačo. Ugotavljala sem če sem mogoče kaj takega pojedla pa ni nič kaj takega bilo na mojem jedilniku tudi zdravil nobenih ne jem. Zanima me če se je kateri že zgodilo kaj takega ali je to lahko kaj hudega med nosečnostjo ali se naj raje odpravim k zdravniku ne bi rada da bi škodilo to našemu bebiju.user posted image

lp abo m
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in zeleno blato
1.11.2006 20:54:34   
Samoyedka
Samo eno vprašanje- moraš jemati železo? Ker takrat je lahko blato zeleno, drugače pa nimam pojma

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 21:30:00   
eya
Tudi pri meni je bilo zaradi jemanja železa blato temno zeleno...To je normalno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2006 11:54:38   
abo m
Ne ,ne jem železa kot sem že napisala ne jem tudi nobenega drugega zdravila. Po prvem porodu sem jela železo in sem imela črno blato.Vseeno vama hvala vendar to po tem takem ne bo krivo pri meni. Pojem pa veliko banan, mandarin in solate mogoče pa je krivo kaj od tega.

lp abo m

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2006 12:02:14   
ancka1
Živjo!
Jaz ti lahko povem sledeče, sama imam kar pogoste težave z želodcem in s tem včasih tudi zelenkasto blato. Ko sem šla na gastro sem to omenila in zdravnik mi je povedal, da je to običajna posledica povečane želodčne kisline (po domače žolč). Tako, da je lahko glede na vse možne telesne spremembe med nosečnostjo, tudi pri tebi kakšna podobna zadevica. Pojej kakšen Rupurut (ga lahko), pa preveri, če bo potem kaj drugače. Večja panika je, če je blato npr. črno.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 13:17:36   
Samoyedka
Ančka, brez zamere, ampak žolč in želodčna kislina je pa velika razlika user posted image
Je pa res, da je zelo nevarno črno blato, ker lahko pomeni krvavitev v prebavilih.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 13:44:39   
ancka1
Se opravičujem, če sem narobe napisala. Meni je zdravnik rekel, da tako kot npr. ko bruhaš, ko je samo še želodčna kislina, ki je zelenkasta, tako je lahko potem tudi blato zaradi povečane kisline zelenkasto. Sem pa potem malo preveč posplošila zadevo (sem čisti laik pač). user posted image

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?