|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in vožnja z avtobusom
9.2.2006 18:38:55   
MarijaPo
Živjo,

zanima me, ali se katera med nosečnostjo redno vozi z avtobusom?
Jaz se občasno in ugotavljam, da me ob vsaki luknji na cesti meče za 1/2 metra v zrak in da nimam poguma pregnat ljudi dol s sedeža, ki je rezerviran za nosečnice.

Kako to vam uspeva?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
9.2.2006 18:42:27   
x_srečka_x
no jst se ne vozim z avtobusom amapak z vlakom pa mi je zlo težko stat če je vse zasedeno user posted image  pa tud zlo mi je slabo če se ne vozim v pravo smer ampak to sem porajtala šele zdaj v user posted image  drgač pa če ma kdo kej srca ti bo odstopil sedež sam vrjetn on lažje stoji kot pa ti user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
9.2.2006 18:57:43   
TODI
Tudi jaz sem se pri prvi nosečnosti vozila z busom, vendar mi na začetku ni delalo toliko problema, na sredini in proti koncu pa, vendar se me je takrat vedno kdo usmilil sploh takrat, ko se mi je že poznalo da sem noseča.
Sedaj v drugo pa se vozim z avtomobilom in me vsake tolko časa premetava, sploh pri slabih cestah in če se predolgo vozim. Kaj bo pa pa proti koncu pa lahko samo ugibam.
Če že stojiš bodi bolj spredaj te ne premetava tako.

Lep večer še naprej

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
9.2.2006 19:12:20   
mojsoncek
MarijaPo jaz se vsak dan iz sluzbe odpeljem z avtobusom odkar delam samo stiri ure. Moj predlog je sledeci... ko prides na avtobus si odpnes plasc, bundo ali karkoli ze imas obleceno povrhu (ce zunaj ni premrzlo seveda lahko ze prej) in pokazes svoj trebuscek user posted image  (pihanje kot mali jezni bikec sparaj za primer, ce bo res kriza user posted image ). 
Ce ze ne takoj, se pa zelo hitro najde kdo, ki ti bo odstopil mesto. Se najvec je moskih, ki so tako prijazni, da ti odstopijo sedez, pa tudi zenske, ki so same ze dale cez kaksno nosecnost. Ne bos verjela tudi srednjesolci znajo odstopiti sedez ob pogledu na trebuscek.   

Jaz imam kar pozitivne izkusnje...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
10.2.2006 9:10:34   
Reja
Jaz se vozim z vlakom, tam malo manj trese. Me je pa groza, če je vse zasedeno ali če gledam v napačno smer.

mojsoncek: ideja o odpetem plašču je super, ampak  pri meni to zdaj, ko sem noseča šele 12 tednov, ne bi vžgalouser posted image . Bom poskušala kasneje, ko bom imela kaj za pokazat!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
10.2.2006 9:22:08   
metka
Jaz sem pri drugi hodila na avtobus do zadnjega dne  in nisem imela nobenih problemov. Res je, da sem bolje prenašala vožnjo, če sem sedela bolj spredaj. Zadaj me je ponavadi preveč premetavalo. Če ni bilo nobenega sedeža se je vedno našel kdo, ki mi ga je odstopil brez posebnih prošenj - še posebej ko se je trebušček že lepo videl.



(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečnost in vožnja z avtobusom
10.2.2006 9:33:32   
mojsoncek
Ja res je, da odpet plasc nic kaj ne pomaga dokler se trebuscek ne pozna . Sem v bistvu tako napisala samo zato, ker vem, da je MarijaPo majcica (tako kot jaz) in se je trebuscek ze pozna...

Reja za tvojih 12 tednov pa je verjetno res se malcek prezgodaj... tebi se tako ne bo treba odpenjati, ker bo ze lepo toplo, ko se ti bo poznalo user posted image

lp

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)


Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!