|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in spomin
6.7.2005 22:19:52   
Pikica76
Punce a je še katera tako pozabljiva kot jaz? Meni se kaj takega še ni dogajalo: pozabljam številke, na izpitih se najosnovnejših pojmov ne morem spomnit, pozabim obraze ljudi, ki jih prejšnji dan vidim, skratka groza. A je to normalno? No sicer so pa moje prijateljice ugotovile, da sigurno nikoli ne pozabim kakšne neumnosti :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost in spomin
6.7.2005 22:26:51   
Tiamo
:sloncek::sloncek:
Sem slišala, da se to dogaja...jaz imam srečo, ni me doletela skleroza.

Itak mora biti pa kuul, nič ne boli in vsak dan kaj novega izveš.

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 0:06:39   
Jančika_
Počakaj, da rodiš:). Neprespane noči terjajo davek. Pri nas sicer spimo, prve mesece pa nismo - še zdaj mi sredi stavka zmanjka niti, ne spomnim se, kako se reče stvarem:zmeden2:.

Seveda me na faksu čaka še nekaj ultra težkih izpitov. Že prej nisem bila glih zvezda, zdaj pa mi sploh ni jasno, kako bo.:)- Saj ne vem, zakaj se smejim, ko je to bolj za :((.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 7:43:50   
smrka
jest pozabim kaj sem imela vceraj za kosilo ali za vecerjo.. to je pa ze mal kriza se i zdi :zmeden:

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 7:45:17   
dory
se strinjam z janciko....jest v 15m se nism dober spala...postala sem zlo pozabljiva,da je prav kriza...

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 8:04:59   
Spicy Black
Da o tem niti ne govorim :)-

Bila sem noseča nekje proti koncu in neko dopoldne dam kuhat kompot.Pol se pa dobim v sosednjem kraju s prijateljico in začne govoriti, da ker doji pije samo kompot...takrat me prešine:"...kompot...doma na štedilniku..." NISEM IZKLOPILA PLINA!!!! Od doma sem bila že uro in pol...Panika!!! Tako hitro kot sem bila takrat doma :)-
Pridem domov pa itak, da sem plin izklopila :)-

Pol pa še ena taka: ta mali je imel 1 mesec in se nekaj dogovarjam po telefonu in moram povedati telefonsko od doma...JO NE ZNAM :ups: V trenutku sem jo pozabila :)- K sreči je bila naša tavelika punca doma, da mi jo je narekovala :)-

Ne morš verjet...

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 8:06:20   
drejci
:(Pikica tudi jaz imam te probleme,..me je prijateljica na to opozorila pa sem se ji takrat sam nasmejala,...češ meni se pa to že ne bo dogajalo,...ha pa se mi še kako:((:((:((
Pravim, da imam spomin kot zlata ribica:)-:)-:)-:)-
lp

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost in spomin
7.7.2005 8:16:32   
urbancek
Včasih nimam pojma, po kaj sem šla v "špajzo", potem pa nazaj v kuhinjo gruntat, kaj sem nazadnje delala in ponoviti postopek:)-. Sicer pravijo, da je po porodu bolje, ampak pri meni do sedaj ni bilo. Vsako nosečnost je huje, tako, da sem čisto "teta roza". Če je karkoli pomembnega, moram obvezno napisati in seveda listek obesiti na vidno mesto, da ne pozabim. Pa nočem nobene strašiti, saj me sigurno daje tudi emšo.
Lp

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?