Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nosečnost in samozadovoljevanje 18.7.2009 18:58:06
Anonimen
Pozdravljene vsi skupaj.
Zanima me,če ste se med nosečnostjo kdaj samozadovoljevale.? Namreč,moj dragi noče sexat,oz pravi,da se boji,da ne bo kaj narobe,jaz pa vsa p........ Joj kar ne bi mogla verjet,da celih 9 mes.ne bo sprobal uno stvar. Pa sem mu predlagala drugačen užitek,pa spet nič. Potem se sama sebe zadovoljim vsak dan,in prav lepo doživim orgazem. Škodit ne more Razen maternica se takrat krči,drugo pa vse ok.Se strinjate z mano?
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 18.7.2009 19:01:17
Katjusa
Brez panike mis mo delal to in ono pa je blo vse OK.... dokler je z nosečnostjo vse vredu ni panike.... jst sem imela v prvi nosečnosti prepoved spolnih odnosov pa smo si vseen orgazme povzročal pač nismo nč not dajal men bi se zmešal polek tvojga
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 18.7.2009 21:56:37
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Škodit ne more Razen maternica se takrat krči,drugo pa vse ok.Se strinjate z mano?
Škodi ne, maternica se ne krči, ampak nožnica, tako da ni nič narobe, prej obratno, tebe preplavijo hormoni sreče, pridejo do otročka in je tudi on bolj srečen .
Sicer pa veliko moških tako razmišlja, malce so pretirano zaščitniški. Moj je tudi govoril, da se me ne bo pritaknil, da ne bo malčka poškodoval, zdržal je potem ene 14 dni .
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 19.7.2009 9:23:10
anajan
Spolnost med nosečnostjo ne škoduje, če nosečnost poteka brez težav. V kasnejšiih mesecih je potrebo paziti le na položaj, saj pritiski na trebuh niso primerni.
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 19.7.2009 21:43:21
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
Brez panike mis mo delal to in ono pa je blo vse OK.... dokler je z nosečnostjo vse vredu ni panike.... jst sem imela v prvi nosečnosti prepoved spolnih odnosov pa smo si vseen orgazme povzročal pač nismo nč not dajal men bi se zmešal polek tvojga
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 19.7.2009 21:46:18
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 19.7.2009 22:10:14
Anonimen
Ja kolk vas je pa blo???
odvisno do kje sega tvoja domišlija
Ne rabiš neke domišljije,ker pišeš vse v množini.Pri teh stvareh vas je očitno več,še tisti tanajbolj butast bi to tako razumel
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 20.7.2009 0:13:30
barika
Ja kolk vas je pa blo???
Ne rabiš neke domišljije,ker pišeš vse v množini.Pri teh stvareh vas je očitno več,še tisti tanajbolj butast bi to tako razumel
se strinjam .. pa za to ni treba bit anonimen ... so pa še hujš cvetke na forumu "nosečnost" ali pa "dojenček"
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 24.7.2009 21:58:12
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Ja kolk vas je pa blo???
se strinjam .. pa za to ni treba bit anonimen ... so pa še hujš cvetke na forumu "nosečnost" ali pa "dojenček"
ste pomisle, da mogoče pa naju z možem vikam itak sma bla sama še otroc ne smejo bit v istem prostoru k mi to delamo ker jst enostavno ne morem.... (no vidim, da imam res neko napako sem se zalotla, da sem spet pisala v množini) sicer pa, če bi nas blo več bi nas pač blo.... jst sem samo odgovorila na vprašanje
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 24.7.2009 22:16:41
Anonimen
Uuuu ... veliko sem se ja ... moj je tut bolj cagave sorte glede tega in mi ga je samo parkrat ratalo prepričat ... mi je pa ob orgazmu trebuh otrdel ponavadi.
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 27.7.2009 10:43:12
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
Brez panike mis mo delal to in ono pa je blo vse OK.... dokler je z nosečnostjo vse vredu ni panike.... jst sem imela v prvi nosečnosti prepoved spolnih odnosov pa smo si vseen orgazme povzročal pač nismo nč not dajal
podobno
hvala enako tako je tudi zdaj... na žalost...
RE: Nosečnost in samozadovoljevanje 3.8.2009 10:30:22
Anonimen
joj,ženske hvala. mi je ful lažje pri srcu,ker vem,d nisem sama.moj namreč tudi ne opravlja svojih dolžnosti odkar se je dete začelo premikati v maternici in ga tudi on lahko čuti. meni je to grozno. ko sem ga ogovorila na temo sexa, je rekel,da bi lahko spal z mano, če bi vsaj za eno uro pozabil,da sem noseča. zame je to težko,ker vedno,ko se dete premakne, začnem z njim komunicirati in ga pobožam. najbolj zanimivo pa mi je,da je prej vedno govoril,da so nosečke ful sexy in da komaj čaka,da bom mela trebušček. ah,očitno bo treba res počakati še te 3 mesece.